Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ποιο Τραγουδι Ακουτε Τωρα?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

core

core

Summer please come back.....

razor1911

razor1911

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Nami-san!!! Robin-swan!!!

razor1911

razor1911

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

πφφφφφφφ κανενας δεν ποσταρει λεξεις εδω.....και επεισης το καταλαβενετε οτι δεν το ανοιγη κανενας το τραγουδη που βαζετε...μονο βαζετε και δεν ακουτε τι εχει βαλει το αλλο μελος...
σαν τους πολιτικους που μιλανε μιλανε μιλανε .....διακοπτουν διακοπτουν διακοπτουν.....δεν ακουνε τι λεει ο αλλος παρα μονο θελουνε να πουν τα δικα τους

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Χμμ... Το θέμα λέγεται "Ποιό τραγούδι ακούτε τώρα?", όχι " Παρουσιάστε μας την μουσική που ακούτε με επιχειρήματα γιατί την ακούτε, γράψτε συνοπτικά την ιστορία της μουσικής και του συγκροτήματος/τραγουδιστή/συνθέτη/ παιδί που έφερε τα όργανα στο στούντιο, και μια έκθεση τουλάχιστον 1000 λέξεων πάνω στο τραγούδι που έβαλε το προηγούμενο μέλος, ενώ παράλληλα του επαινείται το γούστο του στην μουσική, είτε το εννοείτε είτε όχι"

Εδώ βάζουμε τραγούδια για να μοιραστούμε ωραία κομμάτια, που ίσως κάποιος να ψάχνει... Εγώ π.χ δεν ακούω heavy metal (τυχαίο παράδειγμα), γιατί απλά δεν με ευχαριστεί το είδος. Οπότε δεν θα κάθομαι να γράφω σχόλια σε ένα τραγούδι που δεν μπορώ να το κρίνω αντικειμενικά, λόγω διαφοράς γούστου. Επίσης εμπιστευόμενος την κρίση αρκετών από τα μέλη μας, λέω με σιγουριά ότι οι καλλιτέχνες που εκτελούν τα τραγούδια έχουν ταλέντο, αφού έχουν επιλεγεί από τα παιδιά. Οπότε δεν μπορώ εγώ να πάω και να πω "Ου ρε χάλια είναι αυτό...", επειδή εγώ ακούω άλλο είδος μουσικής.

Παράλληλα, η ημέρα έχει 16-18 "εργάσιμες" ώρες (μελέτες έχουν δείξει ότι όποιος κοιμάται λιγότερο από 6 ώρες έχει πιο ευπαθή εγκεφαλικά κύτταρα). Αν λοιπόν αφαιρέσεις τις ώρες που είμαστε εκτός σύνδεσης, και από τις υπόλοιπες αφαιρέσεις τις ώρες που διαθέτουμε για να ακούσουμε κάποιο νέο κομμάτι, έχουμε με έναν πρόχειρο υπολογισμό 30 λεπτά. Κάθε τραγούδι κρατάει κατά κανόνα 4-5 λεπτά. Αν σε αυτά προσθέσεις και 1 λεπτό για την συγγραφή του σχολίου, μπορούμε να ακούσουμε κατά μέσο όρο 6 τραγούδια την ημέρα, και όχι κάθε μέρα. Τώρα αν υποθέσουμε ότι εγώ επισκέπτομαι άλλες 3 ιστοσελίδες παρόμοιου περιεχομένου, μένει χρόνος για μόνο 2 τραγούδια. Έτσι πρέπει να γίνεται κάποια επιλογή στο ποιο ακούω και ποιο όχι.

Συμπληρωματικά, θα ήθελα να αναφέρω πως, κατά κανόνα, βάζω το τραγούδι να παίζει στο παρασκήνιο και κάνω κάτι άλλο (παιχνίδια, διάβασμα κ.τ.λ), έτσι δεν είναι πρακτική η συγγραφή σχολίου.

Επιπροσθέτως, θα ήθελα να πω πως θεωρώ ότι έγραψα αρκετές λέξεις σε αυτήν την δημοσίευση ώστε να καλύψω όλο το θέμα για 1 εβδομάδα.

Τέλος για να μην είμαι εκτός θέματος λαμβάνω την τιμή να δημοσιεύσω ένα τραγούδι που θα βρω τυχαία από την λίστα μου:

Λοιπόν ο Toby Turner είναι ένας τύπος ο οποίος με το χιούμορ του και την δημιουργικότητα του έχει κάνει τεράστια επιτυχία στο youtube...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

πιο πολυ το σχολιο σου μου θυμησαι σχολιο καθηγητη πανεπιστιμιου και οχι παιδιου 18 χρονον.. :xD:
παντως με καληψες πληρες

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Jim McDuck έγραψε:Χμμ... Το θέμα λέγεται "Ποιό τραγούδι ακούτε τώρα?", όχι " Παρουσιάστε μας την μουσική που ακούτε με επιχειρήματα γιατί την ακούτε, γράψτε συνοπτικά την ιστορία της μουσικής και του συγκροτήματος/τραγουδιστή/συνθέτη/ παιδί που έφερε τα όργανα στο στούντιο, και μια έκθεση τουλάχιστον 1000 λέξεων πάνω στο τραγούδι που έβαλε το προηγούμενο μέλος, ενώ παράλληλα του επαινείται το γούστο του στην μουσική, είτε το εννοείτε είτε όχι"

Εδώ βάζουμε τραγούδια για να μοιραστούμε ωραία κομμάτια, που ίσως κάποιος να ψάχνει... Εγώ π.χ δεν ακούω heavy metal (τυχαίο παράδειγμα), γιατί απλά δεν με ευχαριστεί το είδος. Οπότε δεν θα κάθομαι να γράφω σχόλια σε ένα τραγούδι που δεν μπορώ να το κρίνω αντικειμενικά, λόγω διαφοράς γούστου. Επίσης εμπιστευόμενος την κρίση αρκετών από τα μέλη μας, λέω με σιγουριά ότι οι καλλιτέχνες που εκτελούν τα τραγούδια έχουν ταλέντο, αφού έχουν επιλεγεί από τα παιδιά. Οπότε δεν μπορώ εγώ να πάω και να πω "Ου ρε χάλια είναι αυτό...", επειδή εγώ ακούω άλλο είδος μουσικής.

Παράλληλα, η ημέρα έχει 16-18 "εργάσιμες" ώρες (μελέτες έχουν δείξει ότι όποιος κοιμάται λιγότερο από 6 ώρες έχει πιο ευπαθή εγκεφαλικά κύτταρα). Αν λοιπόν αφαιρέσεις τις ώρες που είμαστε εκτός σύνδεσης, και από τις υπόλοιπες αφαιρέσεις τις ώρες που διαθέτουμε για να ακούσουμε κάποιο νέο κομμάτι, έχουμε με έναν πρόχειρο υπολογισμό 30 λεπτά. Κάθε τραγούδι κρατάει κατά κανόνα 4-5 λεπτά. Αν σε αυτά προσθέσεις και 1 λεπτό για την συγγραφή του σχολίου, μπορούμε να ακούσουμε κατά μέσο όρο 6 τραγούδια την ημέρα, και όχι κάθε μέρα. Τώρα αν υποθέσουμε ότι εγώ επισκέπτομαι άλλες 3 ιστοσελίδες παρόμοιου περιεχομένου, μένει χρόνος για μόνο 2 τραγούδια. Έτσι πρέπει να γίνεται κάποια επιλογή στο ποιο ακούω και ποιο όχι.

Συμπληρωματικά, θα ήθελα να αναφέρω πως, κατά κανόνα, βάζω το τραγούδι να παίζει στο παρασκήνιο και κάνω κάτι άλλο (παιχνίδια, διάβασμα κ.τ.λ), έτσι δεν είναι πρακτική η συγγραφή σχολίου.

Επιπροσθέτως, θα ήθελα να πω πως θεωρώ ότι έγραψα αρκετές λέξεις σε αυτήν την δημοσίευση ώστε να καλύψω όλο το θέμα για 1 εβδομάδα.

Τέλος για να μην είμαι εκτός θέματος λαμβάνω την τιμή να δημοσιεύσω ένα τραγούδι που θα βρω τυχαία από την λίστα μου:

Λοιπόν ο Toby Turner είναι ένας τύπος ο οποίος με το χιούμορ του και την δημιουργικότητα του έχει κάνει τεράστια επιτυχία στο youtube...

Ένα έχω να πω.... TOBUSCUS!!!! aww aww aww

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Αυτό το πόστ είναι αφιερωμένο στην αγαπητή φίλη και συνεργάτιδα κ. κ. Υπατία...

Intro of darkness, then redness, then whiteness...

@NoLaw_NakamaLaw Τους το λέω και δεν με κάνουν... Απαιτώ έδρα στην Πολυλογία, στην Ψυχιατρική Μικρών Μυρηκαστικών και Χοίρων, και στο Χημικό για την μελέτη του σχήματος, της γεύσης, της οσμής και της υφής της καλύτερης τυρόπιτας στον τετραδιάσταστο (και μη) κόσμο και τις επιδράσεις πάνω στον αφρό ξυρίσματος και το φραπόγαλο...

@Patty 1ον: Παντρέψου με τώρα... careless run
2ον: Οι φίλες σου είναι σαν και εσένα ή, όπως και εγώ, μόνο εσύ στην παρέα είσαι έτσι επική;
Γιατί εμένα οι φίλοι μου με περνάνε για τρελό... pingpingeyes <---- γυαλίζει το μάτι μου
3ον: Αν σε πετύχω στον δρόμο να ξέρεις θα αρχίσω να φωνάζω INTRO OF DARKNESS... ή θα αρχίσω να τραγουδάω το I can swing my sword... Be prepared :xD:

Bless your face. If you sneeze during this post. bless you. Peace off.
Outro of darkness, then redness, then whiteness, then *BOOP*
Doo-doo-doo-doo-doo-doo-doo sub-scribe

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Αχαχαχα, έχω λιώσει :xD:

Καλα την έδρα την έχεισ στο τσεπάκι σου!!
Καλα γενικά παρακολουθώ πολλούς Youtubers, αλλά ο Τobby είναι από τους αγαπημένους μου!!! aww Γενικά είμαι πολυ καμένο άτομο, υπερβολικά καμένο μπορώ να πώ..

1ον.. Δυστυχώς είμαι παντρεμένη xD Αλλα μπορώ να σε κάνω παρανυφάκι whistle Η και κουμπάρο.. αν και μετά αυτό που λένε ο κουμπάρος στον κουμπάρο.. YAOI!!! :haha:

2ον.. ΟΧΙ!!! Οι φίλες μου είνια normal , γαμότο. Μόνο 1-2 φίλες έχω καμμένες, αλλα έχουμε να μιλήσουμε χρόνια, οι φίλοι μου βέβαια από την άλλοι είναι αποκαίδια και το καίμε ομαδικός :xD: (αλλα και εμένα με έχουν για τρελή psycho και ανωμαλάρα, και τα 3 ισχύουν!!! :xD: )

3ον... Shut up!!! Give me the sword!!!! :haha: *Dramatic song on bg*

Bless your Face!!!!
(Παρακολουθείς και τον PewDie η μπά??? :xD: )

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
How's it goin' bros... My name is Pewwwwwdiepiiiie!
1ον: BARRELS! Καλά, αρκούμε και σαν παρανυφάκι... the manly ones of course is there trouble?
2ον και 3ον: Οι φίλοι μου φίλες μου είναι στα όρια της τρέλας, αλλά δεν με φτάνουν... Άφησα φαβορίτες για να μπορώ να τραγουδάω το Sideburns και να έχει νόημα {και για να εκνευρίζω τον πατέρα μου, όταν είχαμε μαλώσει (ω ναι τέτοια κάνω όταν μαλώνω με κάποιο φιλικό πρόσωπο)}
4ον: Τώρα ζητάω και την έδρα της μελέτης των επιδράσεων του κουραμπιέ στις αλλαγές των παραδόσεων και των ηθών στην μεταπολεμική Ελλάδα καθώς και τις διαφορές στην ψυχολογία και την ανατομία του καταναλωτή στις διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Join the bro army *Brofist*

Σπόιλερ:

razor1911

razor1911

NoLaw_NakamaLaw έγραψε:πφφφφφφφ κανενας δεν ποσταρει λεξεις εδω.....και επεισης το καταλαβενετε οτι δεν το ανοιγη κανενας το τραγουδη που βαζετε...μονο βαζετε και δεν ακουτε τι εχει βαλει το αλλο μελος...
σαν τους πολιτικους που μιλανε μιλανε μιλανε .....διακοπτουν διακοπτουν διακοπτουν.....δεν ακουνε τι λεει ο αλλος παρα μονο θελουνε να πουν τα δικα τους
Δεν γραφουμε τιποτα γιατι ετσι μας αρεσει

" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen >

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Stephanooooooooooooo!!!!!! :xD:

1)There are no manly ones.... aww3
2) Φαβορίτες????? :mueh: SIBUUUUUUURNS IN THE SIDE OF MY FAAAACE!!!! aww Τις λατρεύω για πολλούς λόγους :xD: Δεν με πέρνει να τους γράψω εδώ ouf

Stay awesome Bros, i know you will... Mawhaaawwwww!!! :xD:

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
1) Χαχαχαχα
2) Επιτέλους ένα άτομο που τις εκτιμάει... Ο πατέρας μου λέει ότι του θυμίζουν αποτυχημένο σταρ του '70

Chair mode activate *boop*

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Αχαχαχα, δεν θέλεις να ξέρεις πως έγινε και τις λάτρεψα..... :xD: :xD:
Αλλα γενικά μαρέσει πολύ γενικά ας πούμε το στυλ Wolverine, και γενικά το μούσι :xD:

Barrels!! You fucking Disgrace...
That's how I roll.. how I get the ladies!!! :xD:

Elidor

Elidor

Avarga
Μπορω να πω πως ειμαι ιδιαιτερα αηδιασμενος απο τα μελια σε αυτο το τοπικ. Αφου σας ενωσω με τα ιερα δεσμα του Ελιντοριανικου γαμου(Καταβαθος αυτο θελετε και οποιος το αρνηθει χανει παρθενια και κεφαλι), παω να ξερασω και ερχομαι.

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Patty D Luffy έγραψε:Αχαχαχα, δεν θέλεις να ξέρεις πως έγινε και τις λάτρεψα..... :xD: :xD:
Αλλα γενικά μαρέσει πολύ γενικά ας πούμε το στυλ Wolverine, και γενικά το μούσι :xD:

Barrels!! You fucking Disgrace...
That's how I roll.. how I get the ladies!!! :xD:

Και εγώ Wolverine ήθελα να τα κάνω, αλλά δεν βγάζω αρκετά γένεια... why you..! Έτσι πήγα στο δεύτερο αγαπημένο μου, τις φαβορίτες.

Teleporting Naked Guys! (δεν βλέπω τόοοσο πολύ Pewdiepie για να θυμάμαι άλλα) sigh

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Χαχαχαχα, αν είχα γένια και εγώ Wolverine θα έκανα :xD:
Εεε ενταξει αν δεν έχεισ μια χαρα είναι οι φαβορίτες..

Και εγώ τελευταία δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα PewDie whistle
Πές μου πως βλέπεις και ROSMT!!! :xD:

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Μην το πιστέψεις αν θες, αλλά είχα δει πριν 5 μήνες όλα τους τα επισόδεια...
Δεν θυμάμαι τι έλεγε ο μουσάτος, δεν καταλαβαίνω τι λέει για την ακρίβεια, αλλά θυμάμαι ότι φώναζε πάρα πολύ και πέταγε τα υλικά όπως να'ναι... Συγκεκριμένα θυμάμαι ότι σε ένα επισόδειο φώναζε στο βούτυρο μέχρι που έλιωσε. :xD:
Α και είχε μανία με την μαγιονέζα...
EDIT: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=zTUfr-if3V0#t=44s

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Αχχαχαχαχαχαχ, είναι καραεπικ!!!!
Next time Mr. Fox :xD: Άπειρα καλύτερα απο το Epic Meal Time!!
Pre-Dinner snack.... it's good for you!!!
Μην αναφέρω πως πριν καθίσουμε να φάμε οικογενειακώς καμια φορά φωνάζω Dinner served bitches.... και λιώνουμε στο γέλιο με την αδερφή μου :xD:

Santouryuu

Santouryuu

razor1911

razor1911

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran

razor1911

razor1911

FlameBoy

FlameBoy

Ενα απο τα αγαπημένα μου!
Lemaitre - Time to Realize
youtube.com/watch?v=XEKUAz_gd0Y&feature=plcp

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης