Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Πότε ήταν η τελευταία φορά που...

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Scarlet D.

Scarlet D.

ποτε και θελω να δοκιμασω

ποτε ηταν η τελευταια φορα που σκεφτηκες σοβαρα να πας διακοπες στην ιαπωνια?

http://www.onepiecegr.com/

Shikkoku

Shikkoku

Καθε βδομαδα:/

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που χτυπησε το τηλεφωνο και σε ξυπνησε;

Aldark

Aldark

σοβαρά; ε ποτέ ακριβώς , γιατί δεν έχω τα απαραίτητα funds και θέλει και σεβαστό χρόνο και προετοιμασία κάτι τέτοιο...
έντιτ: μες στη βδομάδα πρέπει να έγινε αυτό με το τηλέφωνο

πότε ήταν η τελευταία φορά που είδες ένα καταπληκτικό άνιμε;

Shikkoku

Shikkoku

Πριν δυο-τρεις βδομαδες, αν και τωρα βλεπω Durarara που στην αρχη ηταν οκει ψιλοακυρο, αλλα τωρα εχουν δεσει ολα κι εχω φαει ψιλοσκαλωμα..

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που ευχαριστηθηκες κι απολαυσες κατουρημα παρα πολυ;

Santouryuu

Santouryuu

Μια φορα που ειχα πιει πολλη μπυρα και δεν εβρισκα τουαλετα και ειχε παντου κοσμο, οποτε σε καποια φαση δεν αντεξα και απλα τον εβγαλα εξω τον γουιλι τον μαυρο θερμαστη απο το τζιμπουτι και αρχισα χωρις να με νοιαζει που με βλεπανε....

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που πηγες να κανεις φαρσα σε συμμαθητη σου βαζοντας πινεζα πανω στην καρεκλα του κι εκεινη οταν καθησε βρηκε απευθειας το πωποτρυπακι του ωστε να μην καταλαβει ο αλλος τιποτα και εσυ να σκασεις στα γελια;

Scarlet D.

Scarlet D.

στην πρωτη γυμνασιου

ποτε ηταν η τελευταια φορα που το κανες αυτό σε καθηγητη?

Santouryuu

Santouryuu

Οταν πηγαινα ακομα στη σχολη...

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που οδηγουσες και ενα κοπαδι γιδες μπλοκαρε τον δρομο κι εσυ κατεβηκες και αρχισες να αρμεγεις και να πινεις το γαλα;

Shikkoku

Shikkoku

Εχε χαρη που δεν οδηγω.. Και που δεν πινω γαλα...

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που καποιο κατοικιδιο σας επιασε φωτια εντελως τυχαια κι οχι επειδη κανατε το κολπο με τα ιπταμενα σπιρτα;

Santouryuu

Santouryuu

Καλα ρε, οντως εκαψες το γατι;

Ποτε ητα η τελευταια φορα που σου γλιστρησε το κινητο απο τα χερια καθως ησουν ξαπλωμενος και επεσε πανω στη γκομενα που ηταν διπλα σου και την εριξε αναισθητη και εσυ αδραξες την ευκαιρια και της τον πατησες λιγο;

Aldark

Aldark

πριν λίγες ημέρες αλλά έπεσε σε κόμα.

πότε ήταν η τελευταία φορά που βγήκες απ'το σπίτι αλλά ξέχασες κάτι πάνω και αναγκάστηκες να γυρίσεις;

Shikkoku

Shikkoku

Προχθες ξεχασα τη σακουλα με τον 6χρονο..

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που εχασες το ρολοι σου μεσα σε ενα παιδι δημοτικου;

Santouryuu

Santouryuu

Μια φορα εγινε στο φιστινγκ... μη μου το θυ,ιζεις, οι γονεις εκαναν φασαρια οταν πηγα και ζητησα το ρολοϊ πισω, αστα να πανε...

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που δεν ειχες καθαρο βρακι και αντ'αυτου φορεσες στρινγκ της ανηλικης γκομενας σου;

Tcixlas

Tcixlas

χτες το πρωι γάμησε τα και με έκοβε όλη μέρα στη δουλεια

ποτε ηταν η τελευταια φορα που κοιμηθηκες με πτωμα και ξυπνησες και ελειπε?

Scarlet D.

Scarlet D.

ααα συχνα γινεται...

ποτε ηταν η τελευταια φορα που ηθελες να σπασεις μια ολοκληρη πολη στο skyrim κι ομως ξενερωνες επειδη μερικα mobs/quest-givers εκει ηταν immortal?

Tcixlas

Tcixlas

δεν παίζω

πότε ήταν η τελευταία φορά που ήσουν χαλαρός μόνος στο δωμάτιο και κάτι σου άρπαξε το πόδι?

Scarlet D.

Scarlet D.

κι αυτο συχνα συμβαινει

ποτε ηταν η τελευταια φορα που νικησες τον Lich King?

Santouryuu

Santouryuu

Τι ειναι αυτο τρωγεται;

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που εβαλες τη γιδα σου να φαει εφημεριδα στο goat simulator;

Tcixlas

Tcixlas

δεν παίζω τέτοιο πάλι... γενικά παίζω λίγα πρα΄γματα αλλά τα παίζω καλά yami yami

πότε ήταν η τελευταία φορά που άρχισες να χορεύεις το she is a maniac μέσα σε αστυνομικό τμήμα για να δεις αν θα χορέψουν οι μπάτσοι?

Santouryuu

Santouryuu

Το εχω κανει και μετα με δερνανε με τα γκλοπς αλλα μολις καταλαβαν οτι ερεθιζομουν με τις ξυλιες σταματησαν

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που εφαγες kfc fanbucket και βρηκες μεσα τριχα κατσαρη;

Aldark

Aldark

δεν τρώω σε μέρη όπως το KFC. Άρα ποτέ.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που σε φρίκαρε το av/sig του Σάντο;

Tcixlas

Tcixlas

δεν με φρικάρει το σάντο, με φρικάρει της παττυ το παλιο.... :conf:

πότε έφαγες τελευταία φορά goodys σε βαθμό που να θες να κάνεις εμετό απο το φαί και σε ένα μισάωρο πεινούσες πάλι γιατί είναι αφρός?

Aldark

Aldark

Τελευταία φορά γκούντυς έφαγα τον Απρίλιο , αλλά επειδή γενικά δεν τρώω από τέτοια μαγαζιά , ποτέ δεν έχω φάει σε βαθμό που να θέλω να κάνω εμετό. Είναι και αφρός. Μπλιεξ.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ήθελες να ακούσεις μουσική , μα δεν ήξερες τι;

Santouryuu

Santouryuu

Ποτς γενεν αυτο... αν βαριεμαι να ψαχω στο τιουμπ, βαζω ραδιοφωνο

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που εκανες ποδηλατο; (μου φαινεται περιεργο που δεν εγραψα ιστορια παλι)

Tcixlas

Tcixlas

έχω χρόνια είχα φάει τα μούτρα μου

τελευταία φορά που έκανες εμετό?

Shikkoku

Shikkoku

Την τελευταια φορα που εκανα ντηπθροουτ:/

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που επαιξες το πουλι σου κι εχασες;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης