Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
254 Απ: Οne Piece amvs! Παρ 06 Ιαν 2012, 12:29
ZisAkiS
παιδια i need help εδω... σκεφτομαι να φτιαξω και εγω ενα AMV.. γενικα με τους Mugiwara... εχω βρει σκηνες, copyrights, το μονο που μου μενει ειναι η μουσικη... καμια ιδεα;;;
255 Απ: Οne Piece amvs! Παρ 06 Ιαν 2012, 12:50
Sosa
στο πιο εύκολο μέρος κολλάς.
βασικά κοίτα το κομμάτι να μην είναι τόσο συνηθισμένο, δηλαδή απέφυγε τους 3 Doors Down, ή το "This is war" από 30seconds to Mars.
αν το βίντεο έχει περισσότερες σκηνές ξύλου, κοίτα να επιλέξεις ένα δυναμικό τραγούδι, ή έστω ένα επικό soundtrack. (απ'αυτά που σου σηκώνουν τη τρίχα).
αν δεν έχει τόσο ξύλο μέσα, διάλεξε κάτι πιο συγκινητικό.
Να με ακούς εμένα, στα λέει κάποιος που δεν έχει φτιάξει ούτε ΕΝΑ AMV στη ζωή του.
βασικά κοίτα το κομμάτι να μην είναι τόσο συνηθισμένο, δηλαδή απέφυγε τους 3 Doors Down, ή το "This is war" από 30seconds to Mars.
αν το βίντεο έχει περισσότερες σκηνές ξύλου, κοίτα να επιλέξεις ένα δυναμικό τραγούδι, ή έστω ένα επικό soundtrack. (απ'αυτά που σου σηκώνουν τη τρίχα).
αν δεν έχει τόσο ξύλο μέσα, διάλεξε κάτι πιο συγκινητικό.
Να με ακούς εμένα, στα λέει κάποιος που δεν έχει φτιάξει ούτε ΕΝΑ AMV στη ζωή του.
256 Απ: Οne Piece amvs! Παρ 06 Ιαν 2012, 15:00
Nami-san!!! Robin-swan!!!
Πάρε το παραπάνω κομμάτι (βασικά 2 είναι αλλά το ένα είναι intro) και ξεκίνα από τον χωρισμό των straw hats στο sabaody και πήγαινε το μέχρι το marineford. Το intro είναι λίγο πιο ήρεμο και ταιριαστό στο κλίμα του χωρισμού, ενώ το κομμάτι που ακολουθεί είναι τέρμα δυναμικό και είναι οτι πρέπει για marineford. Και οι τίτλοι των κομματιών ταιριάζουν (separation-nothing left). Βέβαια μπορεί να μη σου αρέσει το συγκεκριμένο είδος μουσικής, αλλά είναι μια ιδέα. Α και προτείνω επίσης να αφήνεις μέρος των διαλόγων να ακούγονται μέσα στο βίντεο, το κάνει απίστευτα επικό, ανεξαρτήτως του τραγουδιού που θα επιλέξεις.
258 Απ: Οne Piece amvs! Παρ 06 Ιαν 2012, 18:23
Toni D. Kellis
ZisAkiS έγραψε:παιδια i need help εδω... σκεφτομαι να φτιαξω και εγω ενα AMV.. γενικα με τους Mugiwara... εχω βρει σκηνες, copyrights, το μονο που μου μενει ειναι η μουσικη... καμια ιδεα;;;
μιας και αναφερεσε σε πειρατες μπορεις να χρησιμοποιησεις soundtrack απο τους πειρατες της καραιβικης......
φαινεται πολυ 'κοινο' αλλα πιστεψε με δν το κανουν πολλοι, και αυτοι που το κανουν ταιριαζει απολυτα (ειναι δοκιμασμενο δλδ)
απο κει και περα δικο μου αγαπημενο επικο κομματι ειναι το παρακατω:
τελος, επειδη σκεφτομουν να κανω και γω AMV αλλα τελικα δν, ειχα σκεφτει να χρησιμοποιησω soundtrack απο το ιδιο το one piece σε καποια σημεια εννοειται οχι σε ολη τη διαρκεια.....
βαλε στο youtube 'one piece best soundtrack' και ειναι ενας που εχει ανεβασει καμια 15αρια απο τα πιο τουμπανα κομματια
ευχομαι να βοηθησα........καλη επιτυχια!!
259 Απ: Οne Piece amvs! Κυρ 08 Ιαν 2012, 15:01
core
δεν ξέρω αν το έχουν ξανανεβάσει αλλά τα σπάει......
261 Απ: Οne Piece amvs! Δευ 09 Ιαν 2012, 13:04
core
είναι πολύ ποροτικό ειδικά άμα κάνεις work out.....
σε εμψυχώνει τρελά....
σε εμψυχώνει τρελά....
263 Απ: Οne Piece amvs! Δευ 09 Ιαν 2012, 16:47
core
χαχαχαχα.....
έχουν πετύχει και τις εκφράσεις.... :haha:
έχουν πετύχει και τις εκφράσεις.... :haha:
265 Απ: Οne Piece amvs! Δευ 09 Ιαν 2012, 21:18
Sosa έγραψε:
ΧΑΧΑΧΑ
Και αυτό γαμάτο... ο ίδιος τύπος το χει φτιάξει
267 Απ: Οne Piece amvs! Τρι 10 Ιαν 2012, 12:13
Και τα δυο ωραία είναι... βασικά στο 2ο λιώνω με τον Mustang και Akainu/Shirohige
271 Απ: Οne Piece amvs! Παρ 13 Ιαν 2012, 19:14
ZisAkiS
Παιδες βρηκα αυτο εδω απο τους Black Star Ztudios (BSZ) που ειναι μια ομαδα στο YouTube με πολλα ατομα που φτιαχνουν AMV... ολοι εινια απο τους "καλους" -Εχει διαφορα Anime μεσα και φυσικα και One Piece..-
https://www.youtube.com/watch?v=ME8FhnsL5dg&feature=g-u&context=G2ff75ddFUAAAAAAAaAA
https://www.youtube.com/watch?v=ME8FhnsL5dg&feature=g-u&context=G2ff75ddFUAAAAAAAaAA
273 Απ: Οne Piece amvs! Τρι 17 Ιαν 2012, 15:57
than132
[youtube]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gPNkD5fAquE#! [/youtube] χαχα ο τυποσ που το εφτιαξε παιζει να ειναι απιστεφτοσ χαχα :P
275 Απ: Οne Piece amvs! Τρι 17 Ιαν 2012, 17:48
Toni D. Kellis
αφου ειναι shirohige μ αρεσει οτι και ναναι.....
χωρια που τα σπαει κιολας!
χωρια που τα σπαει κιολας!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης