Ναι ρε αφου δεν ασχοληθηκα ποτε με ελληνικους υποτυτλους τωρα τελευτεα ασχοληθηκα λιγο!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
One Piece, 1-12 Episodes Gr Subs! θα ανανεώνεται με νέα επεισόδια!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
26 Απ: One Piece, 1-12 Episodes Gr Subs! θα ανανεώνεται με νέα επεισόδια!! Πεμ 13 Οκτ 2011, 20:21
Mike13
27 Απ: One Piece, 1-12 Episodes Gr Subs! θα ανανεώνεται με νέα επεισόδια!! Σαβ 15 Οκτ 2011, 18:07
dinos
παιδες, μπορω να κατεβασω μονο τους υποτιτλους?
ξεχωριστα δηλαδη απο το επισοδειο?
28 Απ: One Piece, 1-12 Episodes Gr Subs! θα ανανεώνεται με νέα επεισόδια!! Σαβ 15 Οκτ 2011, 21:15
Red Dragon
οχι δεν γινετε, ειναι ενσωματωμενοι μες το επεισοδειοdinos έγραψε:παιδες, μπορω να κατεβασω μονο τους υποτιτλους?
29 Απ: One Piece, 1-12 Episodes Gr Subs! θα ανανεώνεται με νέα επεισόδια!! Σαβ 15 Οκτ 2011, 21:45
Mike13
Τωρα κατεβαζω και εγω το επεισοδειο 2!!!!!!Σκεφτηνα να αρχισω να τα κατεβαζω και εγω!!!!!
30 Απ: One Piece, 1-12 Episodes Gr Subs! θα ανανεώνεται με νέα επεισόδια!! Σαβ 22 Οκτ 2011, 22:05
Punk
Red Dragon έγραψε:οχι δεν γινετε, ειναι ενσωματωμενοι μες το επεισοδειοdinos έγραψε:παιδες, μπορω να κατεβασω μονο τους υποτιτλους?
αν πασ στο site τοθ τζατζικη γινεται εχει ενα εικονιδιο σαν εγραφο διπλα απο το εικονιδιο που κατεβαζεις το επεισοδιο
31 Απ: One Piece, 1-12 Episodes Gr Subs! θα ανανεώνεται με νέα επεισόδια!! Τρι 14 Αυγ 2012, 23:34
spirosliakis
:@ prospa8o na do to 12 episodio kai den to vrisko pou8ena se afto to site mporei na m pei kapios p sto kalo einai?
32 Απ: One Piece, 1-12 Episodes Gr Subs! θα ανανεώνεται με νέα επεισόδια!! Τετ 14 Νοε 2012, 22:40
The Strongest
μπες Joker Fun Subs αλλά έχουν μέχρι το 12 και μετά πάνε από το 200 και μετά .Αλλά και εγώ ψάχνω από το 12 έως το 200 και δεν τα βρίσκω πουθενά.....και σε κάτι άλλα seit που έχουν πει να παιδιά (πιο πάνω) πρέπει να γίνεις μέλος ... αλλά άμα γίνω θα τα βρω να τα κατεβάσω αυτά που θέλω (από το 12 έως το 200) ?????
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
One Piece Gr » One Piece » One Piece Anime » One Piece Greek Fansub » One Piece, 1-12 Episodes Gr Subs! θα ανανεώνεται με νέα επεισόδια!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης