womanTENSAIinathens έγραψε:Zoro θεος! :inlove:
Και ο Satan sama :muaha:
Mε εκνευρισε λιγο η φωνη της Perona αλλα οκ καλη ειναι αυτη μωρε...
λίγα με Perona-sama :inlove:
αντε απο σεπτεμβριο time-skippu?
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Δεν ειπα για τον χαρακτηρα της, για τη φωνη της ειπα.Aldark έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:Zoro θεος! :inlove:
λίγα με Perona-sama :inlove:
womanTENSAIinathens έγραψε:Ειδαμε τρεις straw hat μαζι, στο επομενο λογικα θα δουμε μονο τον Usopp.
Καλα ο Sanji lol! Tι γκριματσες χαχαχαχαχα!
Και στο τελος o Dragon θεος, αυτος ο χαρακτηρας ειναι απο τους θεους μου στο one piece
Αντε ρε μπαγλαμα , το ξερω εδω και κατι χρονια και το lol και πολλα αλλα...Kauko έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:Ειδαμε τρεις straw hat μαζι, στο επομενο λογικα θα δουμε μονο τον Usopp.
Καλα ο Sanji lol! Tι γκριματσες χαχαχαχαχα!
Και στο τελος o Dragon θεος, αυτος ο χαρακτηρας ειναι απο τους θεους μου στο one piece
εμαθες και το LOL τρομαρα σου
karamin έγραψε:να ξεκαθαριζει;;;;ακομη στην μεση ειμαστε !!!!!εχουμε πολυ καψιμο ακομη!!!
Νικολής έγραψε:karamin έγραψε:να ξεκαθαριζει;;;;ακομη στην μεση ειμαστε !!!!!εχουμε πολυ καψιμο ακομη!!!
Σκεψου αυτο.Οταν καποιος ξεκινησε να βλεπει one piece από οταν ξεκινησε το 1997 ας πουμε ηταν περιπου 15 χρονών ισως και λιγο πιο μικρος σου λεω εγω τι ηλικια αρχισα να βλεπω το anime στο ιντερνετ γιατι οταν ηταν στο alter το εβλεπα από 10 χρονων.Τωρα ο ιδρυτικος αναγνωστης που αρχισε το 97 να το βλεπει θα εχει φτασει 30 χρονών και αμα ειναι ακομα στην μεση δηλαδη θα βλεπει μεχρι τα 40!! :xD:
Οχι απλα μελη. Ειναι οι Gourousei. Οι αρχηγοι της World Goverment.Αυτοι που κυβερναν τον κοσμο.Giwrgos7 έγραψε:Αυτοι οι τυπαδες με τα μαυρα στο 511 που ελεγαν για τον Λουφι θα ηταν λογικα μελη του world Goverment, εκτος και αν πεταξα μεγαλη μπουρδα.
ναι!!τι δυναμη μπορει να εχει ο Kong;;;;πρωτη φορα εμφανιζεται ε;;;δεν τον θυμαμαι!!!!πολυ κωλοφατσα εχει!!!didimakia έγραψε:Aπο ποτε ο Enel ειχε μαγνητικες ικανοτητες? :S
Παντως δεν αναφερατε το σημαντικοτερο. Sengoku και Garp παραιτηθηκαν και γνωρισαμε κατι πιο υψηλο απο Fleet admilra. Τον Kong ^^
Gomugomunoluffy έγραψε:αααα σωστα ναι τωρα το θυμηθηκα απλος μου ηρθε αυτη η ερωτηση επειδη εβλεπα το επεισοδιο και δεν ξερω πως μου ηρθε και ελεγα αντε να μαθει και χακι και ο λουφφυ και ο κομπι και να πεξουνε και κσυλο και σκεφτομουν διαφορα.....btw το χακι που εχει ο κομπι ειναι να ακουει τις φωνες τον αλλον? οπως και ο roger?οπως ειχε πει o dark king οτι ειχε την ικανοτητα να ακουει τα παντα....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης