ευχαριστω ευχαριστω (υποκλιση) :DDDDD
τωρα ομως παιδια θα χρειαστω και γω τη βοηθεια σας......
ολοι γνωριζουμε οτι υπαρχουν special episodes του one piece που δν εχουν καμια σχεση με τη πλοκη του αλλα εμφανιζονται κανονικα στη σειρα, δλδ οπως αυτα που ο luffy ειναι ντετεκτιβ ή αυτα με τον chopper και κατι ρομποτ και κατι αλλα
υπαρχουν ομως τρια special επεισοδια, διαρκειας 1 ωρα περιπου με τους κανονικους χαρακτηρες του one piece τα οποια ομως δν υπαρχουν στη κανονικη σειρα
τα επεισοδεια αυτα ειναι:
Adventure in the Ocean's Navel
Open Upon the Great Sea! A Father's Huge, HUGE Dream!
Protect! The Last Great Performance
(googlaρετε τα θα τα βρειτε)
λοιπον, το προβλημα μου ειναι οτι το πρωτο επεισοδιο δν μπορω να το βρω πουθενα, ουτε να το δω online ουτε να το κανω download ενω τα αλλα δυο τα εχω βρει τουλαχιστον online
οποιος ξερει κατι please..............
τωρα ομως παιδια θα χρειαστω και γω τη βοηθεια σας......
ολοι γνωριζουμε οτι υπαρχουν special episodes του one piece που δν εχουν καμια σχεση με τη πλοκη του αλλα εμφανιζονται κανονικα στη σειρα, δλδ οπως αυτα που ο luffy ειναι ντετεκτιβ ή αυτα με τον chopper και κατι ρομποτ και κατι αλλα
υπαρχουν ομως τρια special επεισοδια, διαρκειας 1 ωρα περιπου με τους κανονικους χαρακτηρες του one piece τα οποια ομως δν υπαρχουν στη κανονικη σειρα
τα επεισοδεια αυτα ειναι:
Adventure in the Ocean's Navel
Open Upon the Great Sea! A Father's Huge, HUGE Dream!
Protect! The Last Great Performance
(googlaρετε τα θα τα βρειτε)
λοιπον, το προβλημα μου ειναι οτι το πρωτο επεισοδιο δν μπορω να το βρω πουθενα, ουτε να το δω online ουτε να το κανω download ενω τα αλλα δυο τα εχω βρει τουλαχιστον online
οποιος ξερει κατι please..............