Θα σκωτωνα εγκληματιες με τη μεθοδο light (Kira).
Αλλα εμενα δεν θα με επιαναν ποτε. Αυτος εκανε βλακιες... :muaha:
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
mizumizupower έγραψε:Θα σκωτωνα εγκληματιες με τη μεθοδο light (Kira).
κι εγω κατι παρομιο θα εκανα.mizumizupower έγραψε:Θα σκωτωνα εγκληματιες με τη μεθοδο light (Kira).
Elidor έγραψε:Θα σκοτωνα με ενα σφυρι και θα σκοτωνα φοιτητες γιατι κανουν φασαρια και δεν σε αφηνουν να κοιμηθεις τα βραδυα...
ARTHAN έγραψε:Elidor έγραψε:Θα σκοτωνα με ενα σφυρι και θα σκοτωνα φοιτητες γιατι κανουν φασαρια και δεν σε αφηνουν να κοιμηθεις τα βραδυα...
Αν ήμουν εγώ serial killer θα σκότωνα με ένα σφυρί (και ένα δρεπάνι) τον Elidor γιατί μετά την αποψινή ροζ/μωβ θέα δεν θα μπορέσω να ξανακοιμηθώ ποτέ τα βράδια...!!!!!!!!!
Elidor έγραψε:Σαν μικρο κοριτσακι που με γουσταρει συμπεριφερεται..
Patty D Luffy έγραψε:Το καλύτερο είναι το : Just saw 2 girls 1 cup... :haha:
ARTHAN έγραψε:Elidor έγραψε:Σαν μικρο κοριτσακι που με γουσταρει συμπεριφερεται..
Εσύ είσαι το μικρό κοριτσάκι, παλιόφλωρε, που ντρόπιασες το φόρουμ και από μαύρο/γκρίζο το έκανες μωβ/ροζ!!!
(Ας χρησιμοποιήσω τώρα μερικά εμότικονς, να μην κερδίσει κι η Μάγδα το όσκαρ χωρίς να ιδρώσει και λίγο:)
:nomoar:
Και ποιος φλώρος ονόμασε το τελευταίο εμότικον που έβαλα "Elidor is a ninja";
Elidor έγραψε:H maggie επειδη αυτο το εμοτικον μπηκε προς τιμη μου.
Elidor έγραψε:Patty D Luffy έγραψε:Το καλύτερο είναι το : Just saw 2 girls 1 cup... :haha:
Eχουμε μια σπαμμερ εδω... Ρε, μην βγαινεις οφφ! Οφφ τοπικ εκτος ταφειου μονο εγω επιτρεπεται να κανω.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την plankton στις Πεμ 20 Μαρ 2014, 20:51, 2 φορές συνολικά
Steve-O έγραψε:Johnyman έγραψε:
ακριβώς :xD:
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης