Grimmy έγραψε:i do believe you are there performing violence... We are there performing silence...
-Serj Tankian
Tελικα εχεις και εσυ την δικη σου θρησκεια... Δεν εισαι αθεος οπως υποστηριζεις....
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Grimmy έγραψε:i do believe you are there performing violence... We are there performing silence...
-Serj Tankian
maxuris έγραψε:ορεξη να χετε να διαβαζετε :P
Εγώ αν και δεν πιστεύω σε αϊ Βασίλη, λαγούς με αβγά, μπαμπούλες και τέτοια, ακόμα πιστεύω ότι ο κόσμος είναι όλο πεταλουδίτσες και δώρα και χαμογελα και παιχνίδι.βατόμουρο έγραψε:..."θα παιξουν το ρολο μεχρι να μεγαλωσει και να αναπτυξει κριση για να αντιληφθει τη διαφορα εθιμων-μυθων και πραγματικοτητας.
πως θα ηταν ενα παιδι αν του ελεγες απο τα 5 του οτι ο κοσμος δεν ειναι πεταλουδιτσες και δωρα και χαμογελα και παιχνιδι?
μιζερο.φοβισμενο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την costascss στις Κυρ 10 Απρ 2011, 13:04, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : Ορθογραφικά λάθη :()
costascss έγραψε:Καλά ρε βατόμουρο, μην θυμώνεις... Το "ψεύτες" το είπα για πλακα...
costascss έγραψε:Καλά ρε βατόμουρο, μην θυμώνεις ... Το "ψεύτες" το είπα για πλάκα...
Και μενα οι γονείς μου εκτός από τον άγιο Βασίλη δεν μου είπαν άλλο "ψέμα". Εκτός από το θέμα μωρά (εκεί δεν ήθελαν να μου πουν ψέματα αλλά ούτε αλήθεια). Κάθε φορά που τους ρωτούσα πως έρχονται τα μωρά μου απαντούσαν ότι έχουμε ωραίο καιρό σήμερα, μέχρι που η μάνα μου έμεινε έγκυος στην αδελφή μου (και πάλι μου είπαν για φιλάκια κ'αγκαλίτσες).
Άσχετο αλλά τον μπαμπούλα μου τον πέταξαν καμιά δυο φορές αλλά δεν είχα ιδέα τι είναι και γέλαγα (είναι αστεία λέξη), μετά έμαθα ότι είναι τέρας.
Συμφωνώ μαζί σου εκτός από ένα σημείο:Εγώ αν και δεν πιστεύω σε αϊ Βασίλη, λαγούς με αβγά, μπαμπούλες και τέτοια, ακόμα πιστεύω ότι ο κόσμος είναι όλο πεταλουδίτσες και δώρα και χαμογελα και παιχνίδι.βατόμουρο έγραψε:..."θα παιξουν το ρολο μεχρι να μεγαλωσει και να αναπτυξει κριση για να αντιληφθει τη διαφορα εθιμων-μυθων και πραγματικοτητας.
πως θα ηταν ενα παιδι αν του ελεγες απο τα 5 του οτι ο κοσμος δεν ειναι πεταλουδιτσες και δωρα και χαμογελα και παιχνιδι?
μιζερο.φοβισμενο.
ReBoRn23 έγραψε:^ για αυτο εγινες ετσι οταν μεγαλωσες???
^αυτο ακριβωςwomanTENSAIinathens έγραψε:ReBoRn23 έγραψε:^ για αυτο εγινες ετσι οταν μεγαλωσες???
τι εννοεις;για εξηγησου κυριος!
womanTENSAIinathens έγραψε:ReBoRn23 έγραψε:^ για αυτο εγινες ετσι οταν μεγαλωσες???
τι εννοεις;για εξηγησου κυριος!
womanTENSAIinathens έγραψε:Eγω εχω φαει ξενερα σ'αυτο το θεμα!Οι ιδιοι οι γονεις μου δεν μου αφησαν περιθωριο να πιστεψω στον Αγιο
Βασιλη. Ποτε δεν μου εκρυβαν δωρα. Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, μου ελεγαν: Σοφια ελα να παρουμε δωρα,να μας πεις τι παιχνιδι θες. Ουτε βρηκα ποτε δωρο κατω απο το δεντρο.
ΞΕΝΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ!
Fallenangie έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:Eγω εχω φαει ξενερα σ'αυτο το θεμα!Οι ιδιοι οι γονεις μου δεν μου αφησαν περιθωριο να πιστεψω στον Αγιο
Βασιλη. Ποτε δεν μου εκρυβαν δωρα. Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, μου ελεγαν: Σοφια ελα να παρουμε δωρα,να μας πεις τι παιχνιδι θες. Ουτε βρηκα ποτε δωρο κατω απο το δεντρο.
ΞΕΝΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ!
Ξεπερασε το επιτελους! Ξενερα ειναι να πιστευες και να σου την χαλασανε!Το πες και μονη σ δε σ αφησαν περιθωριο να πιστεψεις!
- Σπόιλερ:
Οταν μ λεγαν οτι θα ρθει ο Αγιος Βασιλης,και μ εξηγουσαν οτι μπανει στα σπιτια απο την καμιναδα τυ τζακιου,και μεις ειχαμε καλοριφερ με λεπτους σωληνες...Δεν θελει και πολυ.Ασε που ειχα την συνηθεια να ανοιγω τις ντουλαπες και εβρισκα μεσα τα δωρα...
maggie έγραψε:εμενα η σκυλα η ξαδελφη μου μου το ειπε οτι δεν υπαρχει , η βλαμμενη να πουμε , οι γονεις της της ειπαν ολη την αληθεια απο μικρη...και καποια χριστουγεννα ερχεται, με πλησιαζει και μου λεει " θελω να σου πω κατι που θα σε στεναγχωρησει..." ε και μου το ειπε ...δεν την πιστεψα ομως!!! και για κανα μηνα δεν της ξαναμιλησαμε με τον αδερφο μου για να μαθει που ελεγε ψεμματα
μετα το ξαναειπε μια ηλιθια δασκαλα στο δημοτικο οτι δεν υπαρχει και της καναμε βουντου με τον αλλον τον βλακα η παλιοβλαχαρα να πουμε, χαλαγε τα ονειρα των μικρων παιδιων
η εμπιστοσυνη μας ομως ειχε κλονιστει ...ετσι αποφασισαμε με τον αδελφο μου για να καταλαβουμε αν οντως υπαρχει ο αι μπιλ να ζητησουμε κατι, το οποιο αν το ζηταγαμε απο τους γονεις μας δεν θα μας το επαιρναν, ετσι αν αυτο το κατι βρισκοταν κατω απο το δεντρο θα σημαινε οτι οντως υπαρχει ο χοντρουλης ...
ζητησαμε σκυλι...τελικα μας το εφερε μεσα σε μια κουτα η μανα μου, καταλαβαμε οτι δεν υπαρχει ο αγιος, αλλα χεστηκαμε κιολας, ειμασταν αποσχολημενα με το σκυλι :xD:
maggie έγραψε:εμενα η σκυλα η ξαδελφη μου μου το ειπε οτι δεν υπαρχει , η βλαμμενη να πουμε , οι γονεις της της ειπαν ολη την αληθεια απο μικρη...και καποια χριστουγεννα ερχεται, με πλησιαζει και μου λεει " θελω να σου πω κατι που θα σε στεναγχωρησει..." ε και μου το ειπε ...δεν την πιστεψα ομως!!! και για κανα μηνα δεν της ξαναμιλησαμε με τον αδερφο μου για να μαθει που ελεγε ψεμματα
μετα το ξαναειπε μια ηλιθια δασκαλα στο δημοτικο οτι δεν υπαρχει και της καναμε βουντου με τον αλλον τον βλακα η παλιοβλαχαρα να πουμε, χαλαγε τα ονειρα των μικρων παιδιων
η εμπιστοσυνη μας ομως ειχε κλονιστει ...ετσι αποφασισαμε με τον αδελφο μου για να καταλαβουμε αν οντως υπαρχει ο αι μπιλ να ζητησουμε κατι, το οποιο αν το ζηταγαμε απο τους γονεις μας δεν θα μας το επαιρναν, ετσι αν αυτο το κατι βρισκοταν κατω απο το δεντρο θα σημαινε οτι οντως υπαρχει ο χοντρουλης ...
ζητησαμε σκυλι...τελικα μας το εφερε μεσα σε μια κουτα η μανα μου, καταλαβαμε οτι δεν υπαρχει ο αγιος, αλλα χεστηκαμε κιολας, ειμασταν αποσχολημενα με το σκυλι :xD:
Αυτή είναι η αλήθεια...iFiVa έγραψε:χαχαχα μετρησε αυτο που ειπες!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης