Dexter
Heroes and
Prison Break
Heroes and
Prison Break
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Αγαπημενες TV σειρες απο τις παρακατω (μεχρι 5 ψηφους) να δουμε ποια θα νικησει
Red Dragon έγραψε:Αλλη μια τελεια και ολοκαινουρια σειρα που αξιζει
http://www.imdb.com/title/tt0944947/
Game of Thrones
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ARTHAN στις Κυρ 29 Ιαν 2012, 18:37, 1 φορά
και το spartacus και το true blood εχει και τσοντα και τι εγινε? εχτες βγηκε και το πρωτο επεισοδιο της τριτης season του Spartacus Vengeance . Το game of thrones τον απριλη βγαινει η δευτερη.Tankianism έγραψε:λιγο τσοντα ειναι :P
ARTHAN έγραψε:
Έτσι μπράβο! Επιτέλους κάποιος το ξέρει το "Παιχνίδι των Θρόνων". Το έπαιζα και σαν επιτραπέζιο παιχνίδι (υπάρχει, δεν κάνω πλάκα) και ήταν πολύ μαμάτο!! +9000 στον φίλτατο Red Dragon!
EDIT:
Παρόλα αυτά, ψηφίζω F.R.I.E.N.D.S. γιατί είναι η μόνη σειρά που τα σπάει τόσο πολύ, ακόμα και τόσα χρόνια μετά!!!!!!
vagas1989 έγραψε:ARTHAN έγραψε:
Έτσι μπράβο! Επιτέλους κάποιος το ξέρει το "Παιχνίδι των Θρόνων". Το έπαιζα και σαν επιτραπέζιο παιχνίδι (υπάρχει, δεν κάνω πλάκα) και ήταν πολύ μαμάτο!! +9000 στον φίλτατο Red Dragon!
EDIT:
Παρόλα αυτά, ψηφίζω F.R.I.E.N.D.S. γιατί είναι η μόνη σειρά που τα σπάει τόσο πολύ, ακόμα και τόσα χρόνια μετά!!!!!!
Κατ'αρχάς ομιλεί ένας από τους μεγαλύτερους fan του song of ice and fire στην ελλάδα(Ο ναι, έτσι θεωρώ τον ευατό μου,έχω καταπιεί τα 5 βιβλία της σειράς,έχω δεί 5-6 φορές την πρώτη σεζον,τσεκάρω καθημερινά το Blog του συγγραφέα, δεν περνάνε ποτέ πάνω από 2 ώρες που να μην σκεφτώ κάτι σχετικό από την στιγμη που τέλιωσα το 5ο βιβλίο)
Πήρα το the game of thrones the boardgame 2nd edition Τα χριστούγεννα έχω καταφέρει να παίξω μόλις 4 φορές αυτό το υπερουάου-υπεργαμάτο-epic strategy!!!! γιατί ποτέ δεν καταφέρνω να μαζέψω άτομα διαθέσιμα για 4+ ώρες. ψάχνω game group πές μου ότι αυτό το patras,greece στο προφιλ σου είναι ψέμα και με κάποιο τρόπο έχεις μετακομίσει αθήνα!!!
game of thrones>dexter>house
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης