Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

japanese-greek word game!!!

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 16]

51japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Πεμ 23 Σεπ 2010, 00:25

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
akachan

fallen angel γαμω σας.

52japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Πεμ 23 Σεπ 2010, 00:25

quenta

quenta

οχι σι σκετο ειναι..αλλα δεν τρεχει κοντα επεσες :p

follen angel = tatesi

αυτοκινητο

Έχει επεξεργασθεί από τον/την quenta στις Πεμ 23 Σεπ 2010, 00:28, 1 φορά

53japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Πεμ 23 Σεπ 2010, 00:27

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
akachan

fallen angel γαμω σας.

54japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Πεμ 23 Σεπ 2010, 00:28

didimakia

didimakia

Fallen Angel?
堕天使

:P

55japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Πεμ 23 Σεπ 2010, 00:28

quenta

quenta

fαllen angel = tatesi

καντηλανάφτης

56japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Πεμ 23 Σεπ 2010, 00:31

quenta

quenta

oi oi ντοπη να αλαζεται τα ποστ του κοσμου..το καντυλαναφτης δεν το εγραψα εγω..αυτοκινητο ειχα γραψει..
εκτος και αν εχω αρχισει να τα χανω

57japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Πεμ 23 Σεπ 2010, 00:32

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
Εσενα quenta δε σου αλλαξε κανεις το ποστ σου XD

58japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Πεμ 23 Σεπ 2010, 00:32

quenta

quenta

grimmy to fallen angel einai σωστο για τατεσι?

-αυτοκινητο-

59japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Πεμ 23 Σεπ 2010, 00:33

Cien_Fleur

Cien_Fleur

Αυτοκίνητο είχες γράψει το είδα κι εγώ! nice!

60japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Πεμ 23 Σεπ 2010, 00:34

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
datenshi το ξερω.. αλλα το παιρνω ως σωστο γιατι 99% διαβαζεται και ετσι

61japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Πεμ 23 Σεπ 2010, 00:34

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
κι εγώ

*γκουχ*σάντοου*γκουχ*

62japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Πεμ 23 Σεπ 2010, 00:44

quenta

quenta

-αυτοκινητο-

δυσκολο ε?κανεις?

εδιτ

θα περιμενω αμα θελετε,αλλα αν δεν το ξερει κανεις μπορει να το παρει το ποταμι και να προχωρησουμε

εδιτ2

τι ρε?δεν ξερετε πως λεγετε το αυτοκινητο?και μετα πιστευετε οτι ξερετε και αρκετα ιαπωνικα?ντροπη ντροπη να μην ξερετε μια τοσο απλη και καθημερινη λεξη..επαναλαμβανω η λεξη που ψαχνουμε ειναι

αυτοκινητο-car-車

θελω να δω ποσο θα παρει..θα περιμενω ολη την μερα μηπως το βρει καποιος,αλλα αν ξενερωσετε και θελετε να συνεχισετε το παιχνιδι και μου το πειτε τοτε θα το παρει το ποταμι αναγκαστικα..

παντως για να βοηθησω η λεξη ξεκιναει με -Κ- πρωτο γραμμα

63japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Πεμ 23 Σεπ 2010, 13:18

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

karuma

ομπρελα

64japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Πεμ 23 Σεπ 2010, 18:18

Cien_Fleur

Cien_Fleur

kasa

φτερά

65japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Πεμ 23 Σεπ 2010, 18:25

quenta

quenta

νομιζω οτι τα φτερα στο reborn τα ελεγαν
τσουμπασά
αλλα δεν ειμαι σιγουρος 100%..
αν ειναι σωστο τοτε λεω

καραβι-πλοιο etc(ευκολο πιστευω)

66japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Παρ 24 Σεπ 2010, 13:38

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

πφφφ γιατι δεν απανταει κανεις...?
ελεγα να αφησω καναν αλλο να απαντησει αλλα....

fune ή πολλες φορες το χω ακουσει και ως boto(or sth) δλδ απ το boat

καρπουζι

Έχει επεξεργασθεί από τον/την HawkEyes Juracule στις Παρ 24 Σεπ 2010, 14:20, 1 φορά

67japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Παρ 24 Σεπ 2010, 14:14

Cien_Fleur

Cien_Fleur

Τι κλασομπανιέρα ρε?? Βάλε κάτι πιο καλό!!!

68japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Παρ 24 Σεπ 2010, 14:20

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ελα καποιος εκανε εδιτ το ποστ μου...

καρπουζι ειχα πει στην αρχη

69japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Παρ 24 Σεπ 2010, 14:25

Cien_Fleur

Cien_Fleur

Έτσι εξηγείται, πως δεν το σκέφτηκα????? :xD:

Γμτ, δεν το ξέρω.... Κι έχω σκεφτεί κάτι πολύ καλό να βάλω αν βρω λέξη, οπότε θα περιμένω ν'απαντήσει κάποιος άλλος και να μπει λέξη που θα ξέρω....

70japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Παρ 24 Σεπ 2010, 17:32

quenta

quenta

souika-σουίκα ειναι το καρπουζι

αλλα να βαζουμε λεξεις που ξερουμε εμεις που τις βαζουμε πως λεγονται ετσι ωστε να μπορουμε να τις επιβεβαιωνουμε..

κατάρτι

71japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Παρ 24 Σεπ 2010, 19:14

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

quenta έγραψε:αλλα να βαζουμε λεξεις που ξερουμε εμεις που τις βαζουμε πως λεγονται ετσι ωστε να μπορουμε να τις επιβεβαιωνουμε..

δεν το επιασα...εννοεις αυτος που βαζει λεξη να την ξερει πως λεγεται στα ιαπωνικα?αυτο εννοειται απο μονο του ρε :xD:

72japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Παρ 24 Σεπ 2010, 20:25

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
εσείς όλα αυτά τα ξέρετε ρε?
τι κατάρτι και πράσινα άλογα? εγώ το μόνο που ξέρω είναι το μπάκα
μάλλον φταέι πως έχω να δω ανιμε πολύ καιρό...

73japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Παρ 24 Σεπ 2010, 21:02

quenta

quenta

ε για να τα απανταμε τα ξερουμε..
να πω οτι το καταρτι μπορειτε να το βρειτε στα επεισοδια του οπ στην skypia που σπαει το καταρτι της μερης αν δεν το θυμαστε..αλλα σιγουρα το εχεται ακουσει
καταρτι

εδιτ

εγω λεξεις ξερω παρα πολλες απλα δεν ξερω πως να συνταξω προταση γιατι τα ιαπωνικα εχουν διαφορετικη συνταξη απο οτι τα ελληνικα..θα ελεγα αναποδη συνταξη..το ιδιο πιστευω οτι συμβαινει και με τους περισσοτερους εδω..

74japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Σαβ 25 Σεπ 2010, 16:37

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

λοιπον,το καταρτι δεν το ηξερα πως λεγοταν αλλα πρεπει καπως να προχωρησει το παιχνιδι xD
so...κοιταξα στο γοογλε και βρηκα το masuto...
βεβαια δεν ξερω αν ειναι ετσι γιατι η μεταφραση απο κει ειναι φειλ

τεσπα βαζω λεξη...

αιμα

75japanese-greek word game!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Σαβ 25 Σεπ 2010, 16:38

maxuris

maxuris

Δεν ειμαι σιγουρος μπορει να λεω κ βλακεια μηπως ειναι chi ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης