Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

japanese-greek word game!!!

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 16]

326japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Σαβ 06 Νοε 2010, 15:53

sirQuackly

sirQuackly

WATAME daisuki chopaaahh

you rock!
your turn!

327japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Σαβ 06 Νοε 2010, 16:22

didimakia

didimakia

Hunter

328japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Κυρ 07 Νοε 2010, 10:15

quenta

quenta

hunter=karido..to λεει ο σαντζι στο 297 οταν σωζει τον ουσοπ και κανει την ποζερια...

βαζω την λεξη φραουλα

329japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Κυρ 07 Νοε 2010, 10:17

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ευκολακι :P

φραουλα=ichigo ;)

βαζω την ακτινα-beam-ray it's the same xD

330japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Κυρ 07 Νοε 2010, 14:06

sirQuackly

sirQuackly

ελα τωρα bimu ειναι
bimu ειναι και δεν θελω κουβεντα..
το λεει και ο λουφυ
luffy:bimu,*0*

331japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Κυρ 07 Νοε 2010, 14:08

quenta

quenta

αμα σου πω πως δεν εχω ιδεα πως λεγεται στα ιαπωνικα το beam?στο onepiece ολο beam kai beam το ακουω και ετσι δεν το εχω μαθει λοοολ

332japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Κυρ 07 Νοε 2010, 14:26

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

well το βρηκε ο Quackly,you can go on ;)

333japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Κυρ 07 Νοε 2010, 14:40

sirQuackly

sirQuackly

ελα πες την αληθεια δεν ειχες στο μυαλο στου το bimu...

επιθεση

334japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Δευ 08 Νοε 2010, 13:27

sirQuackly

sirQuackly

το ξερει κανεις η να βαλω αλλη; so bored.

335japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Δευ 08 Νοε 2010, 13:32

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

θα ελεγα να βαλεις αλλη :P

336japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Δευ 08 Νοε 2010, 13:33

sirQuackly

sirQuackly

πλοιο....

337japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Δευ 08 Νοε 2010, 13:37

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

αυτο νομιζω εχει ξαναμπει...τεσπα ειναι fune....ή και boto...

μαγισσα-witch(ελα οι Soul Eater fans το 'χουν αυτο :P)

338japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Δευ 08 Νοε 2010, 13:38

sirQuackly

sirQuackly

majo

μαγος

τωρα που το θυμηθηκα gari ειναι το hunter(kaizoku gari no zoro,tora gari,majogari)

339japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Δευ 08 Νοε 2010, 13:52

didimakia

didimakia

Και εγω για gari ηξερα αλλα ειχατε ηδη απαντησει αλλες 10 χωρις το yes ....

340japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Δευ 08 Νοε 2010, 14:35

quenta

quenta

μπορει να αλαζει στην εκφραση με το κινυγος πειρατον..το the hunter ειναι καριντο οπως το ειπα..ελενξα το σημειο που το λεει ο σαντζι πριν το πω..δεν το ηξερα..απλα θυμομουν οτι το ειχε πει ο σαντζι και εψαξα και το ειδα..
μπορει να μην το ακουσα καλα και να ηταν Γκαριντο με το ντο για το the..ti na po..αν και θυμαμε οτι το ακουσα 10 φορες και στο τελος εγραψα καριντο..τεσπα..

341japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Δευ 08 Νοε 2010, 15:01

sirQuackly

sirQuackly

ναι σωστα...και karidou ειναι.
βσκ νομίζω οτι οταν είναι συνθετη με αλλες λεξεις το ka περνει ενα τονο παραπάνω και γινεται ga.το dou σημαινει δρομος,μονοματι και χρησιμοποιειται για πολλες τεχνες και αλλα(judo,nindo,taekwodo,kendo,chado,rokudo)
οποτε τι gari τι karidou το ιδιο ειναι..και τα δυο ειναι

αντε να πει κανεις τον μαγο ..παραπλησιο της μαγισσα ειναι.
hint:εχει και αυτο το do

342japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Παρ 12 Νοε 2010, 17:16

maxuris

maxuris

madoshi ξερω οτι ειναι way of the magic ...

επειδη δν λεει κ κανεις τπτ βαζω εγω ...

Αριστερα

343japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Σαβ 13 Νοε 2010, 00:21

sirQuackly

sirQuackly

hidari; παιζει ναι ναι και nigi αλλα δεν ειμαι σιγουρος

344japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Σαβ 13 Νοε 2010, 09:32

maxuris

maxuris

σωστος megi ειναι το δεξια ;)

345japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Σαβ 13 Νοε 2010, 11:48

sirQuackly

sirQuackly

fishman

346japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Σαβ 13 Νοε 2010, 19:47

maxuris

maxuris

giojin ...

τεσσερα

347japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Κυρ 14 Νοε 2010, 01:06

sirQuackly

sirQuackly

yon/shi

περιεργο

348japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Τρι 16 Νοε 2010, 16:02

quenta

quenta

re εγω λεω επειδη εχει γινει λιγο βαρετο το παιχνιδι αυτο στην μπρφη που ειναι τωρα,δλδ βρειτε την λεξη εγω λεω να το αλαξουμε..να το κανουμε βρειτε την φραση..
μπορουμε να χρησιμοποιουμε φρασεις απο τα οπενινγκ και εντινγκς των ανιμε..ετσι λοιπον να βαζουμε μια φραση στα ελληνικα απο ενα οπενινγ και να την ψαχνουμε στα ιαπωνικα..και επειδη αυτο ειναι λιγο εως πολυ πακετο μπορουμε να δινουμε και το οπενινγκ απο το οποιο το πηραμε ετσι ωστε να το ψαχνουμε..
πχ "καβαλα παν στην παραλιά"και ειναι απο το πρωτο οπενιγκ του οπ ετσι ωστε οι αλλοι να κοιταν το οπενιγκ και να το ψαχνουν να το βρουν..ετσι μαθαινουμε και πιο ευκολα ιαπωνικα γιατι οπως ξερουμε τα ιαπωνικα εχουν εντελως διαφορετικη εως και αντιθετη γραφη..δλδ το καβαλα παν στην παραλια στα ιαπωνικα μπορει να ηταν στην παραλια καβαλα πανε.. κτλπ κτλπ..
αν θελετε πες τε να το αρχισουμε ετσι η αν ειναι πακετο να το αφησουμε και να συνεχισουμε οπως ειναι

349japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Τρι 16 Νοε 2010, 17:41

maxuris

maxuris

Ειχα βαλει κ εγω κατι φρασεις πιο πριν αλλα i guess γυρισε σε λεξη με τον καιρο ... I vote for phrases ...

Καβαλα παν στην παραλια ? Δεν πιστευω να ειναι το aritakeno yu me yo kaki atsume ?? xD

350japanese-greek word game!!! - Σελίδα 14 Empty Απ: japanese-greek word game!!! Τρι 16 Νοε 2010, 17:51

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

οντως το καβαλα παν στην παραλια δεν το θυμαμαι απ το πρωτο OP opening XD

παντως οκ αν ειναι ας το γυρισουμε σε φρασεις

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης