ειναι ευχρηστο δεν λεω οχι.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
26
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Τετ 10 Απρ 2019, 15:54
Scarlet D.

Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Πεμ 11 Απρ 2019, 01:21
Aldark

Μια χαρά είναι το ρέντιτ. Το 4τσαν είναι άλλο πράγμα , αλλά το ρέντιτ και τα υπό φόρουμς που έχει για τα πάντα είναι πάρα πολύ όμορφη φάση θεωρώ , όχι με την αίγλη που έχουν τα μεμονωμένα φόρουμ , αλλά έτσι όπως είναι μπορείς να φτιάξεις ουσιαστικά το δικό σου "starting page". Δεν έχω επενδύσει πολύ χρόνο , αλλά είμαι γραμμένος σε 2/3 boards για σειρές που παρακολουθώ (ένεκα και της κατάργησης των IMDB boards) και με βολεύει όποτε δεν έχω τι να κάνω ρίχνω μια ματίτσα και συζητάω για αυτές. Reddit did nothing wrong.
Ούτε και εδώ κάναμε τίποτα λάθος , και εύγε σε όσους προσπάθησαν ανά τα χρόνια για τη σύσταση της κοινότητάς μας. Προσωπικά έκανα κάλες γνωριμίες στις οποίες επενδύω σε βάθος χρόνου και είναι πολύ όμορφο να επισκέπτομαι μία μακρινή πόλη μια φορά στο 2χρονο και να πίνουμε ένα καφέ , όπως και στην ίδια μου την πόλη.
Ούτε και εδώ κάναμε τίποτα λάθος , και εύγε σε όσους προσπάθησαν ανά τα χρόνια για τη σύσταση της κοινότητάς μας. Προσωπικά έκανα κάλες γνωριμίες στις οποίες επενδύω σε βάθος χρόνου και είναι πολύ όμορφο να επισκέπτομαι μία μακρινή πόλη μια φορά στο 2χρονο και να πίνουμε ένα καφέ , όπως και στην ίδια μου την πόλη.

28
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Πεμ 11 Απρ 2019, 18:00
Scarlet D.

μην ξεχασετε να δειτε το τελευταιο αρθρο του αλ στο youtube για τα φορα
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Τετ 17 Απρ 2019, 06:53
Santouryuu

συνοψιζω εγω... η "πτωση ενος φορουμ" ερχεται οταν οι ιδιοι οι αντμινς του λεγομενου φορουμ, προτιμανε να μιλανε για την πτωση, παρα να κανουν κανα λογκ ιν

30
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Τετ 17 Απρ 2019, 18:48
Scarlet D.

και οι συγκεκριμενοι admins μιλανε για την πτωση του φορουμ και το "Ποσο ωραια ηταν παλια τα πραγματα" και αρνουνται να ασχοληθουν με το ιδιο το φορουμ σημερα! (εγω δεν ειμαι admin btw :) )
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Τετ 17 Απρ 2019, 19:17
Aokiji

Είσαι ή δεν είσαι, έχω μπερδευτεί...
32
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Πεμ 18 Απρ 2019, 17:09
Scarlet D.

με βλεπεις να ειμαι;
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Πεμ 18 Απρ 2019, 17:10
Aokiji

τι καντέμης που ήμουν το καλοκαίρι...

34
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Κυρ 21 Απρ 2019, 03:30
Scarlet D.

μην χαιρεσαι, αν ηταν οντως o aldark ενεργος admin θα ειχε φαει ηδη περμα, εμενα λενε μπαμπουλα αλλα αυτος εχει δωσει τα περισσοτερα warnings
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Κυρ 21 Απρ 2019, 11:17
Aokiji

αλήθεια; Φαίνεται αθώος...

36
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Κυρ 21 Απρ 2019, 21:58
Aldark

damn boys why you use my name in vain?
Θα παραιτηθώ κι εγώ από admins να μη μου προσάπτουν ευθύνες. In fact @Scarlet D. έλα να κυβερνήσεις αλλιώς θα κάνω διαγωνισμό με κριτή την @Patty D.Luffy για να βγάλουμε τον νέο διοικητή του φόρουμ και να λύσει το πολύ σημαντικό θέμα που προέκυψε.
Έτσι η πτώση ενός φόρουμ , και πιο συγκεκριμένα αυτού θα αποφευχθεί!
Θα παραιτηθώ κι εγώ από admins να μη μου προσάπτουν ευθύνες. In fact @Scarlet D. έλα να κυβερνήσεις αλλιώς θα κάνω διαγωνισμό με κριτή την @Patty D.Luffy για να βγάλουμε τον νέο διοικητή του φόρουμ και να λύσει το πολύ σημαντικό θέμα που προέκυψε.

37
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Κυρ 21 Απρ 2019, 22:42
Aokiji

Για τον μένιο να ξέρετε πάντα υπάρχει θέση admin

38
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Δευ 22 Απρ 2019, 20:15
Scarlet D.

μεσα, καν' το αλλα να ξέρεις οτι ό,τι και να γίνει το παρελθον δεν αλλάζει :P ησουν το banhammer του φορουμ ημουν η μοδιστρα@Aldark έγραψε:damn boys why you use my name in vain?
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Πεμ 06 Ιουν 2019, 23:28
Aldark

Ποτέ μου δεν υπήρξα banhammer. Πάντα κινούμαι με γνώμονα το καλό του τόπου εεε του φόρουμ.

40
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Δευ 10 Ιουν 2019, 21:32
Santouryuu

KKona

41
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Τρι 11 Ιουν 2019, 09:58
Patty D.Luffy

ακόμα εδώ είστε;;;

42
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Τετ 19 Ιουν 2019, 20:54
Scarlet D.

Κι εγω που ζωωωωωω για παντα εδωωωω κι ολο φευγωωω το τεεελος πριν να δωωωω
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Τρι 31 Δεκ 2019, 03:05
Aldark

Πάντα εδώ @Patty D.Luffy πάντα εδώ!

44
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Δευ 24 Φεβ 2020, 02:38
Scarlet D.

περιοδικα παντα εδω
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Δευ 02 Μαρ 2020, 12:01
Aokiji

Το φόρουμ πέθανε από τότε που έχασε το domain του.
Και χρόνια πολλά σήμερα στους χαλβάδες.
Και χρόνια πολλά σήμερα στους χαλβάδες.

46
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Δευ 02 Μαρ 2020, 23:56
Patty D.Luffy

Είχε πεθάνει από πιο πριν νομίζω... 

47
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Παρ 13 Μαρ 2020, 04:00
Scarlet D.

δηλαδη ακριβως απο ποτε ειναι το evaluation σου δεσποινα του φορουμ;
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Τρι 24 Μαρ 2020, 18:48
Shikkoku

Αοκιζε γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα

49
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Τρι 24 Μαρ 2020, 19:35
Aokiji

Βλέπω mail, μπαίνω.

50
Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Την / Το Τρι 24 Μαρ 2020, 20:45
Shikkoku

Ουάου, κάποιος έχει συλλογή ασφαλιστικών μέτρων από κακοποιημένους ταχυδρόμους.@Aokiji έγραψε:Βλέπω mail, μπαίνω.

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης