ειναι ευχρηστο δεν λεω οχι.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
27 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Πεμ 11 Απρ 2019, 01:21
Aldark
Μια χαρά είναι το ρέντιτ. Το 4τσαν είναι άλλο πράγμα , αλλά το ρέντιτ και τα υπό φόρουμς που έχει για τα πάντα είναι πάρα πολύ όμορφη φάση θεωρώ , όχι με την αίγλη που έχουν τα μεμονωμένα φόρουμ , αλλά έτσι όπως είναι μπορείς να φτιάξεις ουσιαστικά το δικό σου "starting page". Δεν έχω επενδύσει πολύ χρόνο , αλλά είμαι γραμμένος σε 2/3 boards για σειρές που παρακολουθώ (ένεκα και της κατάργησης των IMDB boards) και με βολεύει όποτε δεν έχω τι να κάνω ρίχνω μια ματίτσα και συζητάω για αυτές. Reddit did nothing wrong.
Ούτε και εδώ κάναμε τίποτα λάθος , και εύγε σε όσους προσπάθησαν ανά τα χρόνια για τη σύσταση της κοινότητάς μας. Προσωπικά έκανα κάλες γνωριμίες στις οποίες επενδύω σε βάθος χρόνου και είναι πολύ όμορφο να επισκέπτομαι μία μακρινή πόλη μια φορά στο 2χρονο και να πίνουμε ένα καφέ , όπως και στην ίδια μου την πόλη.
Ούτε και εδώ κάναμε τίποτα λάθος , και εύγε σε όσους προσπάθησαν ανά τα χρόνια για τη σύσταση της κοινότητάς μας. Προσωπικά έκανα κάλες γνωριμίες στις οποίες επενδύω σε βάθος χρόνου και είναι πολύ όμορφο να επισκέπτομαι μία μακρινή πόλη μια φορά στο 2χρονο και να πίνουμε ένα καφέ , όπως και στην ίδια μου την πόλη.
28 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Πεμ 11 Απρ 2019, 18:00
Scarlet D.
μην ξεχασετε να δειτε το τελευταιο αρθρο του αλ στο youtube για τα φορα
29 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Τετ 17 Απρ 2019, 06:53
Santouryuu
Scarlet D. έγραψε:μην ξεχασετε να δειτε το τελευταιο αρθρο του αλ στο youtube για τα φορα
συνοψιζω εγω... η "πτωση ενος φορουμ" ερχεται οταν οι ιδιοι οι αντμινς του λεγομενου φορουμ, προτιμανε να μιλανε για την πτωση, παρα να κανουν κανα λογκ ιν
30 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Τετ 17 Απρ 2019, 18:48
Scarlet D.
και οι συγκεκριμενοι admins μιλανε για την πτωση του φορουμ και το "Ποσο ωραια ηταν παλια τα πραγματα" και αρνουνται να ασχοληθουν με το ιδιο το φορουμ σημερα! (εγω δεν ειμαι admin btw :) )
31 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Τετ 17 Απρ 2019, 19:17
Aokiji
Είσαι ή δεν είσαι, έχω μπερδευτεί...
32 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Πεμ 18 Απρ 2019, 17:09
Scarlet D.
με βλεπεις να ειμαι;
33 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Πεμ 18 Απρ 2019, 17:10
Aokiji
τι καντέμης που ήμουν το καλοκαίρι...
34 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Κυρ 21 Απρ 2019, 03:30
Scarlet D.
μην χαιρεσαι, αν ηταν οντως o aldark ενεργος admin θα ειχε φαει ηδη περμα, εμενα λενε μπαμπουλα αλλα αυτος εχει δωσει τα περισσοτερα warnings
35 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Κυρ 21 Απρ 2019, 11:17
Aokiji
αλήθεια; Φαίνεται αθώος...
36 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Κυρ 21 Απρ 2019, 21:58
Aldark
damn boys why you use my name in vain?
Θα παραιτηθώ κι εγώ από admins να μη μου προσάπτουν ευθύνες. In fact @Scarlet D. έλα να κυβερνήσεις αλλιώς θα κάνω διαγωνισμό με κριτή την @Patty D.Luffy για να βγάλουμε τον νέο διοικητή του φόρουμ και να λύσει το πολύ σημαντικό θέμα που προέκυψε.
Έτσι η πτώση ενός φόρουμ , και πιο συγκεκριμένα αυτού θα αποφευχθεί!
Θα παραιτηθώ κι εγώ από admins να μη μου προσάπτουν ευθύνες. In fact @Scarlet D. έλα να κυβερνήσεις αλλιώς θα κάνω διαγωνισμό με κριτή την @Patty D.Luffy για να βγάλουμε τον νέο διοικητή του φόρουμ και να λύσει το πολύ σημαντικό θέμα που προέκυψε.
37 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Κυρ 21 Απρ 2019, 22:42
Aokiji
Για τον μένιο να ξέρετε πάντα υπάρχει θέση admin
38 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Δευ 22 Απρ 2019, 20:15
Scarlet D.
μεσα, καν' το αλλα να ξέρεις οτι ό,τι και να γίνει το παρελθον δεν αλλάζει :P ησουν το banhammer του φορουμ ημουν η μοδιστραAldark έγραψε:damn boys why you use my name in vain?
39 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Πεμ 06 Ιουν 2019, 23:28
Aldark
Ποτέ μου δεν υπήρξα banhammer. Πάντα κινούμαι με γνώμονα το καλό του τόπου εεε του φόρουμ.
41 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Τρι 11 Ιουν 2019, 09:58
Patty D.Luffy
ακόμα εδώ είστε;;;
42 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Τετ 19 Ιουν 2019, 20:54
Scarlet D.
Κι εγω που ζωωωωωω για παντα εδωωωω κι ολο φευγωωω το τεεελος πριν να δωωωω
43 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Τρι 31 Δεκ 2019, 03:05
Aldark
Πάντα εδώ @Patty D.Luffy πάντα εδώ!
44 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Δευ 24 Φεβ 2020, 02:38
Scarlet D.
περιοδικα παντα εδω
45 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Δευ 02 Μαρ 2020, 12:01
Aokiji
Το φόρουμ πέθανε από τότε που έχασε το domain του.
Και χρόνια πολλά σήμερα στους χαλβάδες.
Και χρόνια πολλά σήμερα στους χαλβάδες.
46 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Δευ 02 Μαρ 2020, 23:56
Patty D.Luffy
Είχε πεθάνει από πιο πριν νομίζω...
47 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Παρ 13 Μαρ 2020, 04:00
Scarlet D.
δηλαδη ακριβως απο ποτε ειναι το evaluation σου δεσποινα του φορουμ;
48 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Τρι 24 Μαρ 2020, 18:48
Shikkoku
Αοκιζε γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα
49 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Τρι 24 Μαρ 2020, 19:35
Aokiji
Βλέπω mail, μπαίνω.
50 Απ: Προσπάθεια αναστήλωσης του onepiece.forumgreek.com. Τρι 24 Μαρ 2020, 20:45
Shikkoku
Ουάου, κάποιος έχει συλλογή ασφαλιστικών μέτρων από κακοποιημένους ταχυδρόμους.Aokiji έγραψε:Βλέπω mail, μπαίνω.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης