Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Aldark

Aldark

Michael D. Luffy

τελικά αυτο το countdown ειχε μεγαλη επιτυχεία!!!!xD :xD: aww gj! υπομονή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ο οντα ειπε οτι τ τιμε σκιπ αποτελει τ μισο μερος της ιστοριας...οποτε εχει αλλα 10χρονια

Aldark

Aldark

εμενα μου ειπε αλλα....δεν ειναι σωστος αυτος ο οντα...

quenta

quenta

λοιπον πριν αρχισει το μερος του νεου κοσμου θα κανω μια απο τις μεγαλες προβλεψεις μου...
να πω λοιπον οτι σε αυτη την φωτο των 4σαρων ιονκου προβλεπω οτι απο τους 2 αγνωστους δλδ την big mama kai ton kaidou η big mana einai η πανω αριστερα και οτι ο καιντου ειναι ο κατω κατω αριστερα..
και προβλεπω οτι ο καιντου ειναι fishman,...
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 10 Yonkou

????????

Anonymous

Επισκέπτης
quenta έγραψε:λοιπον πριν αρχισει το μερος του νεου κοσμου θα κανω μια απο τις μεγαλες προβλεψεις μου...
να πω λοιπον οτι σε αυτη την φωτο των 4σαρων ιονκου προβλεπω οτι απο τους 2 αγνωστους δλδ την big mama kai ton kaidou η big mana einai η πανω αριστερα και οτι ο καιντου ειναι ο κατω κατω αριστερα..
και προβλεπω οτι ο καιντου ειναι fishman,...
και ειδαμε κ τ μορια να εχει μειονεκτημα εναντιον φισμαν,τζινμπει...οντα ειν αυτος τ συνδεει ολα κτπληκτικα...
και αλνταρκ κατανοω οτι εχεις καλυτερη επαφη μ τν οντα σαν καλη ερωμενη τ
Σπόιλερ:
αλλα αυτο τ δηλωσε καπου στ μανγκαστρεαμ τ λεει gj!

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
το λογικό είναι έτσι όπως τα είπε ο Θανάσης
δεν μπορώ να φανταστώ το αντίθετο :conf:

quenta

quenta

και κατι αλλο..
αυτο ειναι το μονο που υπαρχει σαν σποιλερ για το 598
Σπόιλερ:

το εχω σε σποιλερ για να μην μπορει να μου πει κανεις τπτ αλλα ακομα και να μην θελετε να δειτε σποιλερ μπορειτε να το ανοιξετε δεν λεει τπτ βασικα..

αυτη την σκηνη μπορω να την φανταστω τελεια..σαν να την εχω δει ειδη νιωθω..
να δειχνει τον λουφι λιγο μεγαλυτερο σε ηλικια,βρομιικο,ταλεπορημενο και κουρασμενο απο την προπονηση και να ειναι σε εξταση με αδρεναλινη στα υψη,να βαριανασενει και τα ματια του να εχουν ενα χρωμα ψιλο κοκκινο και να βγαινουν κατι σαν αυρα απο αυτα..και αυτο να ειναι το χαουσοκου xaki-color of conquerer που απεκτησε ο λουφι απο την προπονηση του με τον ρειλι..

πραγματικα σαν να την εχχω δει ειδη αυτη την σκηνη...και ακομα και να ειναι μαπα το σποιλερ και απλα να ειναι φαντασια καποιου,δεν ξερω και εγω περιμενω να μας δειξει αυτη την σκηνη ο οντα στο 598...

σκηνη δλδ ακριβως μετα το τελος μια προπονησης με τον ρειλι και να εχουν παει εκει η χανκοκ με τις αδελφες της και να ρωτανε..
"ειναι αυτος ο λουφι?¨"επειδη θα εχει αλαξει μετα απο 2 χρονια αρκετα και σε εμφανηση και σε αυρα-δυναμη..και εκει να δειχνει τον λουφι οπως σας ειπα..
και να λεει ο ρειλι "ναι ο λουφι ειναι..τελειωσαμε με την προπονηση..δεν εχω να του μαθω τπτ παραπανω.."

και βασικα θυμαστε που καποιος ειχε γραψει ολοκληρο το επεισοδιο μονο του?
που ελεγε οτι θα δειξει εναν εναν ολους τους strawhats να φευγουν η να εχουν ηδη φυγει για το σααμποντι?πραγματικα πιστευω οτι και αυτα παιζει κατα πασα πιθανοτητα να μας δειξει ο οντα..
αυτος ο τυπος που τα ειχε γραψει τοτε δεν ξερω...πρεπει να ειχε τρομεερη εμπνευση..η να ητανο κολλιτος του οντα..πραγματικα δεν ειναι σκηνες που περιμενετε λογικα να δειτε και εσεις?

εδιτ

Johnyman εμενα λες θαναση?αν λες εμενα που το ξερει οτι με λενε ετσι..αντε να το ειχα πει μια φορα ολη και ολη στο παλιιο σαιτ..εχεις τοσο καλη μνημη?μπραβοσ

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
ναι ρε..εσένα λέω :xD:

έλα μωρέ,ένα όνομα είναι..εδώ μαθαίνουμε πως λένε τους καθηγητές μας(που δεν μας ενδιαφέρει κιόλλας)

εγώ πάντως το τσάπτερ από πέμπτη το κόβω...και θα ήθελα οι strawhats ναι είναι ενωμένοι..ή στην χειρότερη,και χώρια να είναι,τουλάχιστον να τους δείξει όλους

Aldark

Aldark

ReBoRn23 έγραψε: αλλα αυτο τ δηλωσε καπου στ μανγκαστρεαμ τ λεει gj!

α οκ τοτε θεωρησα οτι τρολλαρες...

also:
να εμφανιζονται ο καθενας ενας ενας. Και ο Καιντου να ναι ενας τουμπανιαρης βρωμικος (οχι κυριολεκτικα :Ρ) και οχι φιςμαν...και προβλεπω οτι ειν ο πανω αριστερα και οχι ο κατω...

quenta

quenta

ρε αμα δεις προσεκτικα ο κατω αμα δεν του εκοβε το κεφαλι ο αποπανω θα ηταν πολυ μουρι...
ο καιντου δεν πρεπει να ειναι ενας χαρακτηρας χοντροκομενος οπως ο τζιμπει,ο μορια η ο Capone Bege.. εχω την εντυπωση οτι ο καινοτυ θανε καλοφτιαγμενος κακος οπως ο κροκοταιλ..
σε αυτη την φωτο ο απο κατω αμα δεν τπν εκοβε ο απο πανω εμενα μου φενεται τρελη μουρι..ενω ο απο πανω μου φενεται χοντροκομενος χαρακτηρας που παραπεμπει στην μανα της λολας που θα ειναι ασχημη και χοντρη στανταρ...
και το οτι λεω οτι θα ειναι σιςμαν απλα το λεω σαν τζογο..

Aldark

Aldark

ειπα μηπως ειν ο κατω γτ το πραμα που μοιαζει με μαλλι...

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ο κατω ειναι σιγουρα...τα μαλλια μαλλον ειναι κομμενα.και λογικα θα κανει εμφανισει στο μεθεπομενο ξερω γω chap.

Aldark

Aldark

ανυπομωνω , θα ναι bad ass απ'ότι έχει δείξει μέχρι τώρα....

maxuris

maxuris

λολ εγω τωρα τον βλεπω τον απο κατω - καιντου ... :haha:

Aldark

Aldark

νταξ ο απο κατω θα ναι...η πανω θα μπορουσε να ναι μανα της Λολα...ετς οπως ειν :Ρ

maxuris

maxuris

Αντε γαμημενη παρασκευη εεεεεεεεεεελααααααααααααααααααααα ...

Aldark

Aldark

τι παρασκευη ρε ; xD αυριο θα χουμε σποιλερς και μεθαυριο το βραδυ κλασσικα κλατς στο mangastream ;)

????????

Anonymous

Επισκέπτης
εε σοβαρα μην βαλει κανεις σποιλερ γτ θ ξενερωσετε μετα αυτο τ τσαπτερ ειν ιερο κ θελει σεβασμο

Aldark

Aldark

Και να βαλει εγω μια ματια θα ριξω...οχι πολυ....

didimakia

didimakia

Νομιζω πως θελετε να ριξετε μια ματια :P

Σπόιλερ:

Σπόιλερ:

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

εγω δε ριχνω...οπως παντα...
μπορω να περιμενω μεχρι να βγει whistle

didimakia

didimakia

Βασικα μονο το εξωφυλλο ειναι που δειχνει τους SH μετα απο 2 χρονια :P

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
σποιλερ για τις φάτσες
Σπόιλερ:

και
Σπόιλερ:

maxuris

maxuris

damn panellinies... damn panellinies... damn panellinies... damn panellinies... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΩ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΩ !!! ellefson you is mean ellefson you is mean ellefson you is mean ellefson you is mean

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης