thank you Scarlet αλλα δεν μου λες και μενα ποιος ειμαι σε πμ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ποιος ειμαι?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
28 Απ: Ποιος ειμαι? Πεμ 14 Δεκ 2017, 15:50
Red Yonko
Για ποιο λογο να μπαναρεις καποιος επειδή εκανε 2ο account?
29 Απ: Ποιος ειμαι? Πεμ 14 Δεκ 2017, 15:52
Scarlet D.
Δες το αλλιως. Γιατι καποιος να εχει δευτερο account σε ενα φορουμ, να ποσταρει και με τα δυο και να μας δουλευει οτι ειναι καινουργιος επειδη του κ@υλ0σε να φτιαξει δευτερο account;
30 Απ: Ποιος ειμαι? Πεμ 14 Δεκ 2017, 15:58
Red Yonko
Επειδή μπορει?
Δεν ειναι λόγος αυτός να τον μπαναρεις που να φτιάξει απειρα accounts....
Δεν ειναι λόγος αυτός να τον μπαναρεις που να φτιάξει απειρα accounts....
31 Απ: Ποιος ειμαι? Πεμ 14 Δεκ 2017, 16:04
Scarlet D.
Αν διαβαζες κανα κανονα πριν μπεις θα εβλεπες οτι δεν μπορεις. Το νοημα στο φορουμ ειναι να συμμετεχεις ως ενα ατομο και οχι να κανεις διαλογο με τον εαυτο σου με τα πολλαπλα σου account, η να το παιζεις δυο περσονες μαζί.
32 Απ: Ποιος ειμαι? Πεμ 14 Δεκ 2017, 16:07
Santouryuu
απο ποια περιοδο και υστερα θεωρεισαι μη παλιος; ο τσιχλας π.χ. ειναι νεο μελος;
33 Απ: Ποιος ειμαι? Πεμ 14 Δεκ 2017, 16:09
Scarlet D.
σωστη ερωτηση. Ο τσιχλας ας πουμε θεωρειται παλιος, νεος θεωρειται να εχει μπει ξερω γω... τους τελευταιους 4-5 μηνεςSantouryuu έγραψε:απο ποια περιοδο και υστερα θεωρεισαι μη παλιος; ο τσιχλας π.χ. ειναι νεο μελος;
34 Απ: Ποιος ειμαι? Πεμ 14 Δεκ 2017, 16:10
Red Yonko
Τελος παντων. Αμα είναι να μπαναρεις καποιο λογαριασμό πλζ κανε τον προηγούμενο. Εγώ σε αυτόν θα κάτσω τωρα πια μιας και μου αρεσει περισσότερο το ονομα...
Αν μπορούσα να εβαζα κι εγω κανα κανονα. Ενα μελος εχει μια ευκαιρια και αμα την χασει δεν ξαναλεει. Επίσης πλζ διαχειριστές μην το πείτε αμέσως αν δεν το βρούν θελω να περιμενουν για να το διαβασουν
Αν μπορούσα να εβαζα κι εγω κανα κανονα. Ενα μελος εχει μια ευκαιρια και αμα την χασει δεν ξαναλεει. Επίσης πλζ διαχειριστές μην το πείτε αμέσως αν δεν το βρούν θελω να περιμενουν για να το διαβασουν
35 Απ: Ποιος ειμαι? Πεμ 14 Δεκ 2017, 16:13
Scarlet D.
ναι προφανως και θα περιμενω μεχρι το βραδυ οπως ειπα. Το οτι θα μπανναρω αυτο το account ειναι το στανταρακι, θα μπορουσες απλα να μου ζητησεις να αλλαξεις το ονομα σου αντι να φτιαξεις νεο λογαριασμο και να μας κοροιδευεις ολους μας :)
36 Απ: Ποιος ειμαι? Πεμ 14 Δεκ 2017, 16:17
Red Yonko
Όχι εγώ είμαι σωστό παιδι, διαβαζω τους κανονες και μιας τους εχεις γραψει και εσύ γραφεις πως δεν γίνεται να αλλαξεις το ονομα σου 2 φορες το χρονο
Επίσης αν το βρει καποιος δεν θα με μπαναρεις?
Επίσης αν το βρει καποιος δεν θα με μπαναρεις?
37 Απ: Ποιος ειμαι? Πεμ 14 Δεκ 2017, 16:19
Scarlet D.
το εχεις αλλαξει μονο μια φορα και ο χρονος τελειωνει στις 31 δεκεμβριου...
Επισης το μπαν δεν το γλυτωνεις απλα θελω να δω αν θα σε βρει καποιος
Επισης το μπαν δεν το γλυτωνεις απλα θελω να δω αν θα σε βρει καποιος
38 Απ: Ποιος ειμαι? Πεμ 14 Δεκ 2017, 16:21
Red Yonko
Ναι ακριβώς μια φορα το χρόνο. Δεν μπορώ κι αλλο. Και σιγα μην περιμενω μεχρι 31 δεκεμρίου για να αλλαξω ενα ονομα
39 Απ: Ποιος ειμαι? Πεμ 14 Δεκ 2017, 16:27
Scarlet D.
αα οκ καταλαβα οποτε προτιμησες να παραβεις στανταρακι εναν αυτστηρο κανονα που ηξερες οτι υπηαρχει, ετσι ωστε να αλλαξεις το ονομα σου και χωρις καν να ενημερωσεις οτι αλλαξες account. Το βρηκες πολι κλισέ να μου στειλεις απλά PM για να ξαναλλαξεις ονομα μιας που δεν θυμωμουν καν ποσες αλλαγες επιτρεπονταν και μπορει και να σου κανα το χατιρι μιας που στον kamikaze αλλαξα το ονομα του 2 φορες φετος.
40 Απ: Ποιος ειμαι? Πεμ 14 Δεκ 2017, 16:28
Santouryuu
wait what? δλδ αν δεν μπω για 4 μηνες θα θεωρουμαι νεο μελος;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Santouryuu στις Πεμ 14 Δεκ 2017, 16:30, 1 φορά
41 Απ: Ποιος ειμαι? Πεμ 14 Δεκ 2017, 16:30
Scarlet D.
λαθοοοςSantouryuu έγραψε:ευκολακι τοτε, ο τζείσον ειναι...
42 Απ: Ποιος ειμαι? Πεμ 14 Δεκ 2017, 16:30
Santouryuu
αααα, τωρα καταλαβα....
ποιος μπηκε τους τελευταιους 4 μηνες;
ποιος μπηκε τους τελευταιους 4 μηνες;
43 Απ: Ποιος ειμαι? Πεμ 14 Δεκ 2017, 16:33
Scarlet D.
ελα τωωωρα μασιμενη τροφη σου δινω ηδη
edit, τωρα που το μετραω, ειναι περισσοτεροι μηνες πες αναμεσα 4-10
edit, τωρα που το μετραω, ειναι περισσοτεροι μηνες πες αναμεσα 4-10
44 Απ: Ποιος ειμαι? Πεμ 14 Δεκ 2017, 16:36
Santouryuu
δεν ξερω αληθεια... μονο στον μανο ταιριαζει η περιγραφη, αλλα σιγα μην ειναι νεο μελος
υπαρχει ενας joy_boy παντως με ακριβως το ιδιο αβαταρ
45 Απ: Ποιος ειμαι? Πεμ 14 Δεκ 2017, 16:38
Red Yonko
plz scarlet η τελευταία μου επιθυμια? Αν μπορεις στειλε pm για το ποιος έιμαι και κλείσε το account Μου
46 Απ: Ποιος ειμαι? Πεμ 14 Δεκ 2017, 16:44
Scarlet D.
ουτε Μανος, ωραια ωραια θα βοηθησω κι αλλο... Αν πατησεις στα members στο navbar το οριτζιναλ account ειναι καπου στην πρωτη σελιδαSantouryuu έγραψε:δεν ξερω αληθεια... μονο στον μανο ταιριαζει η περιγραφη, αλλα σιγα μην ειναι νεο μελος
48 Απ: Ποιος ειμαι? Πεμ 14 Δεκ 2017, 16:48
Scarlet D.
ε η αληθεια ειναι οτι εδωσα παρα πολυ βοηθεια αλλα τι να γινει καποιος πρεπει να το βρει καποια ωρα
49 Απ: Ποιος ειμαι? Πεμ 14 Δεκ 2017, 16:50
Red Yonko
Μπορεις να μου πεις ποτε ακριβώς (τι ωρα) θα "αυτοκαταστραφει" ο λογαριασμος μου?
50 Απ: Ποιος ειμαι? Πεμ 14 Δεκ 2017, 16:53
Scarlet D.
εεε εξαρταται, αμα δεν το βρει κανεις μεχρι τις 8 ας πουμε τελειωσε, αλλιως μεχρι να το βρει καποιος
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης