Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Πολιτικες απόψεις και ρατσισμός

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Tcixlas

Tcixlas

καλά ναι δεν είπε για τριτοκοσμικά γονίδια είπε ότι δεν κατάγεται απο τριτοκοσμικές χώρες όχι γιάννη γιαννάκη

Elidor

Elidor

Avarga
Τωρα γιατι κολλατε στα "τριτοκοσμικα" γονιδια δεν εχω καταλαβει? 

Καμια αποψη θα μας πειτε και εσεις, η απλα να πουλατε ειρωνια στον Σαντο για να καταλαβω.

Kamikaze

Kamikaze

Τι να πούμε; Τα αυτονόητα; Τι σημασία έχει από που είσαι; Ράτσες στον άνθρωπο δεν υπάρχουν από τότε που οι Homo Sapiens νίκησαν τους Neanderthals. Από τότε είμαστε ίδιο είδος και ίδια ράτσα με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Εμένα προσωπικά στον πoύτσο μου τι φάρα ήταν οι παππούδες μου και οι παππούδες τους. Ξέρω ότι είμαι μισός από ένα χωριό 40χλμ από Βόλο, 1/4 Σαρακατσάνος και 1/4 από Μικρά Ασία. Το να ξέρω από ποια μέρη ήρθαν οι πρόγονοι μου μου αρκεί, το τι "γονίδια" όπως λέτε είχαν δεν με πολυενδιαφέρει. Όταν ακούω για πατριώτες που νοιάζονται για το τι γονίδια κουβαλούν και προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι "τουρκόσποροι" κτλ ενώ παράλληλα ισχυρίζονται τάχα πόσο εθνίκια δεν είναι ξέρω πως δεν είναι πατριώτες. Και το λέω αυτό επειδή πήρε το μάτι μου περί πατριωτισμού στην πρώτη σελίδα. Ίσως είναι η πιο παρεξηγημένη ορολογία τόσο πολύ που την έχουν μαγαρίσει οι χουντολάγνοι. Ένας πατριώτης μόνο μίσος δεν έχει, αν έχει τότε δεν είναι τόσο πατριώτης όσο πιστεύει. Το να προσπαθείς για τους ανθρώπους που θεωρείς συμπατριώτες με τον ίδιο τρόπο που προσπαθείς και για την οικογένειά σου σε μια ώρα ανάγκης, αυτό είναι πατριωτισμός. Γιατί στην τελική αυτό είναι η πατρίδα. Το χώμα έχει αξία επειδή πάνω σε αυτό ζουν άνθρωποι. Το θεωρώ λοιπόν ανούσιο να με νοιάξει για το από που προέρχονταν τα ζευγάρια που συνέβαλαν ώστε μετά από κάποιες γενιές να γεννηθούν οι γονείς μου και έπειτα εγώ. Έτυχε να γεννηθώ εδώ και δεν θα το παίξω υποκριτής μου αρέσει που γεννήθηκα εδώ. Κοινώς όπως δε με νοιάζει η φάρα των προγόνων μου έτσι και του γείτονα. Ζούμε και συνεισφέρουμε στην ίδια πόλη/χώρα/γενικότερα μέρος δεν έχει σημασία η σκούφια από που κρατάει.

Θα συμμετέχω στα έθιμα του χωριού μου ή των Σαρακατσάνων αλλά η σκέψη να μην κατάγομαι από αυτό το χωριό  ή να μην είμαι καθαρός Σαρακατσάνος πχ δεν με νοιάζει.

Santouryuu

Santouryuu

ειπα ποτε οτι με νοιαζει; απλα ακουω μαλακιες περι αναμιξης... δεν εκρινα αν ειναι καλο ή κακο, ειπα οτι συγκεκριμενες φυλες-εθνη εχουν ομοια χαρακτηριστικα... ιδιος ειναι π.χ. ο κινεζος, με τον γκανεζο, με τον σουηδο... οχι βεβαια, αρα τα ψευτο-απελευθερωμενα τζαμπα τα λετε

hahaha

Tcixlas

Tcixlas

με κάλυψε απόλυτα ο Θάνος... αν και τα έχω πει και νωρίτερα... Τα φασιστάκια του είδους σας είναι τα χειρότερα... Εσείς φταίτε που η ορολογία πατριωτισμός, έχει αλλάξει προς το χειρότερο σημασιολογικά στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία... Κρύβεται το μίσος που έχετε ατομικά πίσω από την έννοια του πατριωτισμού! Ο λόγος λοιπόν που ειρωνεύομαι απλά τον Μάικ από την αρχή είναι, γιατί αν το πάρω στα σοβαρά, όσα διαβάζω από την αρχή, το πιθανότερο να αρχίσω τα καντήλια και δε με εκφράζει αυτό, οπότε το αποφεύγω!! Δε μπορώ να διαβάζω για μίσος σε μια φυλή, επειδή κάποιοι στο παρελθόν "αμαύρωσαν" το όνομα της! Προσπαθείτε απεγνωσμένα να αποδείξετε την ανωτερότητα της "φυλής" ενώ το μόνο που μας κρατάει αυτή τη στιγμή σε μια αξιοπρεπή σχετικά θέση είναι τα μεγαλεία του παρελθόντος. Αν πάρουμε τη σύγχρονη ιστορία της ελλάδας, και την εξελιξημότητα που έχουμε σα χώρα, τότε θα έπρεπε να είμαστε μερικές στάθμες πάνω από τον πάτο κι αυτό χαριστικά... Χαίρομαι που γεννήθηκα σε μια τόσο όμορφη χώρα, είμαι περήφανος για το παρελθόν της χώρας μου ιστορικά, αλλά προσωπικά όπου κι αν είμαι, όποιος κι αν είναι μαζί μου, ότι χρώμα κι αν έχει, αν δε θέλει το κακό μου ή γενικά δεν καταλάβω ότι θέλει να κάνει κακό γενικά, θα είμαι μια χαρά μαζί του.

Santouryuu

Santouryuu

Congratulations, πάρε ένα κούκι!

Hawkins

Hawkins

Με καλυψατε απόλυτα
Με 2 πραμματα δινω +άπειρο 1)ότι ουσιαστικά είμαστε ολλοι το ίδιο είδος homo sapiens
2)ότι αυτοί που έχουν μίσος στην καρδιά τους κρύβονται πίσω από τον ορο πατριοτισμος
Επίσης ολλοι αυτοί που το παίζουν πατριώτες και έτσι ειναι ολλοι φρουφρου και αρώματα είναι ένα ματσω κοτες που μπορει να λενε π.χ ελατε Τούρκοι και κλαστε μας τα @@@@α αλλά αν ξεσπασει πόλεμος κοκοκο πόσοι νομιζετε από αυτούς θα τα κλασουν?...
Πατριωτες για εμένα ειναι οι παλιοι που θα ρίσκαραν την ζωή τους για την ελλαδα...πλέον τετοιοι δεν υπάρχουν ή αν υπάρχουν ειναι μετρημένοι
Η Ελλάδα πλέον ειναι μπουρδελο είναι μια χώρα διαφθορας που αν δεν έχεις μεσο δεν πας πουθενά και για αυτο δεν πρεπει να μιλάμε για άλλον λαό
Μονο τα έσοδα από λιγνίτη μπορούν να ξεχρεωσουν την Ελλάδα  αλλα που πάνε αυτα τα λεφτά?Επίσης αυτοί που κραζουν την κυβέρνηση οι περισσότεροι από αυτους αν ειχαν το μέσον θα κλέβανε επίσης από το δημόσιο...εγώ έχω χάσει πλέον κκαθε ελπίδα για την Ελλάδα και για εμένα καλύτερα φυγετε εξω τώρα που ειστε μικροι και αφυστε τους να γαμηθουν

Santouryuu

Santouryuu

Already done :)

Elidor

Elidor

Avarga
To μισος που στον π***** το ειδατε? Φασιστακια ποιους αποκαλεις Τσιχλα? 

Ποιος προσπαθει να το παιξει ανωτερος εδω απο ποιον, για να καταλαβω?

Ειστε τοσο τραγικοι που απλα και μονο η αναφορα σε κατι γενετικο, στο οποιο δεν εχουμε επιλογη, δεν εχουμε δικαιωμα παρεμβασης και μπορουμε απλα να το μελεταμε και να το συζηταμε, σας εθιξε. Απο την στιγμη που δεν σας ενδιαφερει τι ειστε και τι οχι, απο την στιγμη που αποδεχεστε τον καθε ανθρωπο, τι σας ενοχλει στις γενετικες διαφορες? Ναι ειμαστε λευκοι και ειναι μαυροι. Ναι ειμαστε λευκοι και ειναι κιτρινοι. Τι να κανουμε τωρα? Να γινουμε θεοι και να αλλαξουμε το ειδος? Να αρχισουμε να λεμε τις νεες μοντερνες πιπες πως οι φυλες κτλ ειναι ενα κοινωνικο κατασκευασμα?

Δε νομιζω να αναφερθηκε κανεις σε ανωτερη η κατωτερη φυλη, μονο στο οτι υπαρχουν διαφορες στον γενετικο κωδικα των διαφορων φυλων και μπορεις να ξερεις πανω κατω την καταγωγη σου μεσω του dna σου.

Και οχι δεν ειμαστε ΟΛΟΙ Homo Sapiens, τουλαχιστον οχι 100%...

https://genographic.nationalgeographic.com/neanderthal/

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2599854/Europeans-closer-Neanderthals-thought-Ancient-DNA-humans-species-interbreeding-outside-Africa.html

https://www.theguardian.com/science/2014/jan/29/fifth-neanderthals-genetic-code-lives-on-humans

Kαι ολα αυτα δεν τα λεμε εμεις, τα "φασιστακια" και οι δηθεν "ανωτεροι", τα λενε επιστημονες με ονομα και ιστορια στους κλαδους τους.

https://en.wikipedia.org/wiki/Svante_P%C3%A4%C3%A4bo

Hawkins

Hawkins

Δεν ξέρω που πας και τα βρίσκεις αυτα στο ιντερνετ υπαρχει πολυ παραπληροφόρηση αλλά επικρατεί η άποψη ότι δεν είμαστε ουτε 1% Νεάντερταλ.Μαλιστα υπαρχει και ένα μεγαλο μυστιριο για το πώς εξαφανιστηκαν κανένας δεν ειναι σιγουρος...

Aldark

Aldark

Kamikaze έγραψε:Τι να πούμε; Τα αυτονόητα; Τι σημασία έχει από που είσαι; Ράτσες στον άνθρωπο δεν υπάρχουν από τότε που οι Homo Sapiens νίκησαν τους Neanderthals. Από τότε είμαστε ίδιο είδος και ίδια ράτσα με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Εμένα προσωπικά στον πoύτσο μου τι φάρα ήταν οι παππούδες μου και οι παππούδες τους. Ξέρω ότι είμαι μισός από ένα χωριό 40χλμ από Βόλο, 1/4 Σαρακατσάνος και 1/4 από Μικρά Ασία. Το να ξέρω από ποια μέρη ήρθαν οι πρόγονοι μου μου αρκεί, το τι "γονίδια" όπως λέτε είχαν δεν με πολυενδιαφέρει. Όταν ακούω για πατριώτες που νοιάζονται για το τι γονίδια κουβαλούν και προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι "τουρκόσποροι" κτλ ενώ παράλληλα ισχυρίζονται τάχα πόσο εθνίκια δεν είναι ξέρω πως δεν είναι πατριώτες. Και το λέω αυτό επειδή πήρε το μάτι μου περί πατριωτισμού στην πρώτη σελίδα. Ίσως είναι η πιο παρεξηγημένη ορολογία τόσο πολύ που την έχουν μαγαρίσει οι χουντολάγνοι. Ένας πατριώτης μόνο μίσος δεν έχει, αν έχει τότε δεν είναι τόσο πατριώτης όσο πιστεύει. Το να προσπαθείς για τους ανθρώπους που θεωρείς συμπατριώτες με τον ίδιο τρόπο που προσπαθείς και για την οικογένειά σου σε μια ώρα ανάγκης, αυτό είναι πατριωτισμός. Γιατί στην τελική αυτό είναι η πατρίδα. Το χώμα έχει αξία επειδή πάνω σε αυτό ζουν άνθρωποι. Το θεωρώ λοιπόν ανούσιο να με νοιάξει για το από που προέρχονταν τα ζευγάρια που συνέβαλαν ώστε μετά από κάποιες γενιές να γεννηθούν οι γονείς μου και έπειτα εγώ. Έτυχε να γεννηθώ εδώ και δεν θα το παίξω υποκριτής μου αρέσει που γεννήθηκα εδώ. Κοινώς όπως δε με νοιάζει η φάρα των προγόνων μου έτσι και του γείτονα. Ζούμε και συνεισφέρουμε στην ίδια πόλη/χώρα/γενικότερα μέρος δεν έχει σημασία η σκούφια από που κρατάει.

Θα συμμετέχω στα έθιμα του χωριού μου ή των Σαρακατσάνων αλλά η σκέψη να μην κατάγομαι από αυτό το χωριό  ή να μην είμαι καθαρός Σαρακατσάνος πχ δεν με νοιάζει.

τα είπες όλα παλικάρι μου , είσαι για χολ οφ φέημ και τα συναφή.
Τα γαμημένα αυτονότηα , το ότι έτυχε να  γεννηθεί κάποιο προγονός σου 50 χιλιόμετρα πιο νότια και δεν είσαι σήμερα βούλγαρος δεν το λογαριάζει κανείς. Όπως και η θρησκεία , που έπαιξε μείζοντα ρόλο ΚΑΠΟΤΕ για να παραμείνει εννιαία η ταυτότητα λαών και λαών , παραμένει στο δυτικό κόσμο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ για κάποιους. Εκπλήσομαι ,δεν ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝ , ότι στη Θράκη , οι μουσουλμάνοι δεν πάνε σε δικαστήρια της πολιτείας αλλά υπάγονται στη Σαρία. ΣΗΜΕΡΑ. Αλλο ένα ανεκδιηγητο πράγμα.
Και λέω δυτικός κόσμος , γιατί οι κοινωνίες περάσανε ένα process , που στη μέση ανατολή δεν το έχουν περάσει και επιλέγουμε να το αγνοήσουμε. Στη Σαουδική Αραβία κάνει πολλαπλά κουμάντα ένας απόλυτος ολιγάρχης , ηγεμόνας. Όταν πας εσύ στο εξωτερικό να σπουδάσεις θα συναντήσεις ανθρώπους , νέα παιδιά από το Ντουμπάι πχ. Από όσο ξέρω , έχουν πάμπολλα λεφτά , και είναι ή συγγενείς "γαλαζοαίματων" ή πετρελαιάδων. Και εκεί ξαναπάμε στη ράτσα , το πα και πιο πάνω , ο πλούσιος ο Άραβας είναι ο επενδυτής , ο μεγιστάνας που έρχεται να δώσει δουλειές. Αλλιώς είναι ο "λάθρο" (sic.) , ο εγκληματίας (μπορεί να έγινε , η φτώχια σε εξωθεί παντού , κακώς , αλλά το κάνει) , ο βρώμικος , και ίσως αν είσαι λίγο τυχερός να σε πουν και πρόσφυγα (αυτό θα ακουστεί κοντροβέρσιαλ , αλλά θα καταλάβατε τι εννοώ με τον όρο τυχερός).
Έτυχε τώρα εγώ να γεννηθώ εδώ , και δε θα νιώσω καν ΦΟΥΛ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και περήφανος γιατί άνθρωποι που μιλούσαν την ίδια γλώσσα πάνω κάτω κάναν έργα. Θαυμάζω στα περισσότερα την Αρχαία Αθήνα , κι όμως η λογική λέει πως δε θα ήταν από εδώ οι πρόγονοί μου εξ αίματος. Δε θα πω πως η χώρα είναι λίγο πάνω από τον πάτο όπως λέει ο Θανάσης , έχει γίνει έργο μες στα 100άδες λάθη. Αλλά και ένα άλλο παιδί , που δεν πα να είναι μίξη σουηδού με κινέζο και δυτικοαφρικάνο , μεγαλώνει ακριβώς όπως εγώ , ΑΚΡΙΒΩΣ , γιατί είναι κάτι άλλο; Καμία σημασία. Χόμο Σάπιενς είμεθα...Δεν είναι καν ψευτο-προοδευτικά , ψευτο-προοδευτικές μπορεί να είναι οι απόψεις μας περί της ομοφυλοφιλίας ή το πόσο ανοιχτόμυαλος ή φετιχιστής είσαι στο σεξ και στο σεξ των υπολοίπων (που ουπς , δε σε αφορά , αλλά ας είσαι λίγο open-minded ή ας το παίζεις).

εντιτ:ειμαστε λιγο νεατερνταλ στην ευρωπη , και στα νησια της ανατολικης ασιας νομιζω ειναι από κάποια άλλη φυλή.

Santouryuu

Santouryuu

Και αυτός που κόβει κεφάλια για τον παιδεραστή προφήτη του homo sapiens είναι... Τεσπα, καλά κάνετε και είστε γεμάτοι αγάπες καρδούλες, αλλά προσέξτε η πραγματικότητα μη σας βρει απροετοιμαστους με κατεβασμένα τα παντελόνια

Elidor

Elidor

Avarga
Hawkins έγραψε:Δεν ξέρω που πας και τα βρίσκεις αυτα στο ιντερνετ υπαρχει πολυ παραπληροφόρηση αλλά επικρατεί η άποψη ότι δεν είμαστε ουτε 1% Νεάντερταλ.Μαλιστα υπαρχει και ένα μεγαλο μυστιριο για το πώς εξαφανιστηκαν κανένας δεν ειναι σιγουρος...

Που παω και τα βρισκω?????

Ααααα.... Ρε φιλε πες μου οτι τρολλαρεις σε παρακαλω, σε παρακαλω.......

Ποια αποψη οτι δεν ειμαστε ουτε 1%? Ποιος εκφραζει αυτη την αποψη? Ποια ερευνα?

Σου δινω ενα σωρο link πιο πανω, οχι απο τυχαια blogs, αλλα απο γνωστα site, σου αναφερω τον ιδιο τον ανθρωπο που ασχοληθηκε με αυτες τις ερευνες, η γνωση ειναι εκει, αγγλικα ξερεις (υποθετω πως ξερεις) κατσε και διαβασε.

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Eεεε βασικά homo sapiens sapiens είμαστε. Πολιτικες απόψεις και ρατσισμός - Σελίδα 3 2355
Οι Νεάντερνταλς τι σας έφταιξαν δεν κατάλαβα , μια χαρα παιδιά ήταν.

Santouryuu

Santouryuu

Elidor έγραψε:
Hawkins έγραψε:Δεν ξέρω που πας και τα βρίσκεις αυτα στο ιντερνετ υπαρχει πολυ παραπληροφόρηση αλλά επικρατεί η άποψη ότι δεν είμαστε ουτε 1% Νεάντερταλ.Μαλιστα υπαρχει και ένα μεγαλο μυστιριο για το πώς εξαφανιστηκαν κανένας δεν ειναι σιγουρος...

Που παω και τα βρισκω?????

Ααααα.... Ρε φιλε πες μου οτι τρολλαρεις σε παρακαλω, σε παρακαλω.......

Ποια αποψη οτι δεν ειμαστε ουτε 1%? Ποιος εκφραζει αυτη την αποψη? Ποια ερευνα?

Σου δινω ενα σωρο link πιο πανω, οχι απο τυχαια blogs, αλλα απο γνωστα site, σου αναφερω τον ιδιο τον ανθρωπο που ασχοληθηκε με αυτες τις ερευνες, η γνωση ειναι εκει, αγγλικα ξερεις (υποθετω πως ξερεις) κατσε και διαβασε.

Χεστους μωρέ, όταν η Δύση θα γίνει ένας εκφυλισμενος αχταρμάς, θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούνε, αλλά δεν θα υπάρχει!

Edit: σωστή η πάττυ... Homo sapiens sapiens είναι το σωστό, γιατι και οι Νεάντερταλ homo sapiens ήταν (homo sapiens neandertalensis)
xD

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Santouryuu στις Πεμ 30 Νοε 2017, 15:03, 1 φορά

Elidor

Elidor

Avarga
Eγω δεν πιστευω σε καμια ανωτεροτητα φυλης με φυλης. Πιστευω οτι υπαρχουν φυλες, οτι ειναι διαφορετικες μεταξυ τους, οτι αυτες οι διαφορες δεν σταματανε στην εμφανιση (χρωμα δερματος, μαλλια κτλ) αλλα προχωρανε και στην συμπεριφορα και χαρακτηρα του ατομου. Πιστευω πως καθε φυλη καλα ειναι που ειναι και καλο θα ηταν να μεινει και να προοδευσει στον τοπο της. Η Ευρωπη για τους Ευρωπαιους, Αφρικη για τους Αφρικανους και παει λεγοντας..

Tcixlas

Tcixlas

φασιστάκι είναι ο σάντο, εσένα δε μπορώ ακριβώς να σε κατατάξω γιατί δεν έχω παρακολουθήσει εκτενώς τις απόψεις σου, αλλά σε πήρε η μπάλα λόγω της στήριξης στον άλλον... αν ψάξεις τα κομμεντ του ανέφερε την ανωτερότητα του+ότι δεν έχει γονίδια απο τριτοκοσμικές χώρες... 1+1 κάνουν 2

αν θέλεις 3 σελίδες συζήτηση είναι ψάξε και θα καταλάβεις, και άσε την προπαγάνδα. Εντελώς φιλικά πάντα!!

Σάντο καλύτερα να μην μιλάμε οι 2 μας για πολιτικά... δεν αντέχωω αυτά που αντιπροσωπεύεις πολιτικά, οπότε καλύτερα να κοπεί αυτό...

Santouryuu

Santouryuu

Το κορυφαίο είναι ότι περίπου ο μισός παγκόσμιος πληθυσμός πεινάει και αντί να κάνουν κάτι να καταπολεμήσουν τη φτώχεια, φορτώνουν τις δυτικές χώρες με εκατομμύρια αλλοδαπούς που ούτε τις ίδιες παραδόσεις τηρούν, ούτε την ίδια θρησκεία εξασκούν και πιστεύουν ότι κάτι έγινε... Και περιμένουν καθημερινά άλλοι τόσοι, που ποτέ δεν θα μπορέσουν να ενταχθούν, απλούστατα γιατί οι περισσότεροι δεν θέλουν... Εν τω μεταξύ Δύση περνάει τη χειρότερη οικονομική κρίση από το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και βαυκαλιζουν τον κόσμο ότι αυτό το σύστημα θα δουλέψει... Έχουμε στην Ευρώπη ξέρω γω 12% ανεργία κατά μέσο όρο, που μαγειρεμένες πρέπει να είναι αυτές οι στατιστικές, αλλά μας λένε ότι χρειαζόμαστε εργατικά χέρια... Αλλά δώστου στις εκτρώσεις, γιατί τι να τα κάνεις τα παιδιά... Και στην τελική, όχι μόνο δεν κατάφεραν να εξαλείψουν την πείνα παγκοσμίως (γιατί τι είναι μερικά εκατομμύρια, στα τόσα δισεκατομμύρια), αλλά έχουν καταφέρει να φέρουν τριβες και ανααραχές στις δυτικές χώρες... Βλέπουμε π.χ. ήδη στην Σουηδία, στη Γαλλία, στο Βέλγιο, στην Αγγλία πόσο μας εμπλουτίζει ο πολυπολιτισμος... Και μετά είσαι και ο μαλακας αν δεν θες δολοφονίες, βιασμούς, μαύρη εργασία, κλοπές, εμπρησμούς και σύντομα και δημόσιες εκτελέσεις...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Santouryuu στις Πεμ 30 Νοε 2017, 16:44, 1 φορά

Hawkins

Hawkins

Ελιντορ δεν το έχω ψαξει πολύ το θέμα με τους Νεάντερταλ αλλα από αυτα που εμαθα στο σχολειο και κοιτωντας δεξιά και αριστερά στο ιντερνετ διαβάζω άρθρα που λένε ότι δεν έχουμε καμμια απολύτως σχεση με Νεάντερταλ βεβαια όπως ειπα υπάρχει κακαι παραπληροφόρηση
Σαντο για το τελευταίο που ειπες δεν είναι δυνατον να το πιστεύεις
Ποιος νομιζεις πως φταίει που στην αφρικη και σε άλλες χωρες πεινανε?οι και καλά πολιτισμένες χώρες φυσικα
Ας κάτσουν να τα λουστουν με το ισλαμικό κράτος τωρα...ότι σπείρεις θερίζεις

Santouryuu

Santouryuu

Hawkins έγραψε:Ελιντορ δεν το έχω ψαξει πολύ το θέμα με τους Νεάντερταλ αλλα από αυτα που εμαθα στο σχολειο και κοιτωντας δεξιά και αριστερά στο ιντερνετ διαβάζω άρθρα που λένε ότι δεν έχουμε καμμια απολύτως σχεση με Νεάντερταλ βεβαια όπως ειπα υπάρχει κακαι παραπληροφόρηση
Σαντο για το τελευταίο που ειπες δεν είναι δυνατον να το πιστεύεις
Ποιος νομιζεις πως φταίει που στην αφρικη και σε άλλες χωρες πεινανε?οι και καλά πολιτισμένες χώρες φυσικα
Ας κάτσουν να τα λουστουν με το ισλαμικό κράτος τωρα...ότι σπείρεις θερίζεις

Ναι, για όλα εμείς φταίμε... Ας αφήσουμε τον πλανήτη στους ταλιμπαν... Τότε θα δούμε πραγματική πρόοδο!

Elidor

Elidor

Avarga
Θελω μια εξηγηση, με επιχειρηματα και τα σχετικα, καθως και το πως οι πολιτισμενες χωρες καναν της Αφρικανικες χωρες (των μαυρων κυριως) καθως αλλες χωρες του τριτου κοσμου, να πεινανε. 

Θελω 1 παραδειγμα, κατι, οτιδηποτε... Πειτε μου μια χωρα που ηταν καλυτερη πριν την Ευρωπαικη παρεμβαση.. Και μην ακουσω αηδιες του τυπου, ζουσαν εναρμονισμενοι με την φυση στις καλυβες τους και ηρθε ο λευκος διαβολος και τους γαμησε. Θελω σωστα επιχειρηματα.

Και πρωτα πρωτα απο τον Χοκ που εκανε την αναφορα.

Tcixlas

Tcixlas

επεκτατισμός αμερικής μετά το 2000... δε νομίζω ότι χρειάζεται να γράψω περισσότερα... έχει φέρει με αλυσιδωτά αποτελέσματα τις περισσότερες χώρες της μέσης ανατολής στην κατάσταση την τωρινή!! δεν είναι ευρωπαίοι, είναι λευκοί(άγγλοι που πήγαν και σκάσαν στην αμερική και την κάναν σπίτι τους κοινώς) Γενικά οι άγγλοι είχαν την τάση να ανακαλύπτουν χώρες που ήδη έμενα κόσμος, απλά δε τους ένοιαζε!!!

Hawkins

Hawkins

Μα καλά δεν εχεις ακούσει τίποτα για τον αποικισμό των ευρωπαιων στην Αφρική?τους καβατζοναν τον υλικο πλουτο και τους κάναν σκλάβους.Μην μου βγαλεις τώρα και τους Ευρωπαίους τα θύματα της υπόθεσης γιατι θα τρελαθώ
Είναι τρομερό που σημερα το 99.9% της αφρικης πειναει σε μια χωρα με τοσο υλικό πλουτο...
Οταν έχεις χωρες όπως Αμερική, Ρωσία κτλπ να σου ρουφανε το αίμα που να δεις ανάπτυξη
Αυτες τις μαγκες κάναν εδώ και πόσα χρόνια στην Ασία και βλεπουμε τι γίνεται τώρα με το ισλαμικό κράτος
Μου αρέσει που δεν υπαρχει καν διεθνης κατακραυγή για αυτά ππου κάνουν ττοσα χρονια οι Αμερικανοί και βλέπουμε να στοχοποιούν τα εύκολα θύματα π.χ βορια Κορέα
Μαντεψτε ποσοι πολεμοι μετα τον δευτερο παγκόσμιο έχουν ξεκινήσει λογο της Αμερικής και πόσοι λόγο της βοριας κορεας...
Βορια Κορέα=0
Αμερική=βιετναμ και Ιράκ
Κάνω εντιτ γιατί τώρα είδα ότι ρωτισες ποια χώρα ήταν καλύτερα τότε
Προφανώς και δεν ήταν καμμία αναπτυγμένη παίζει να ζούσαν και σαν τους Ινδιάνους τότε στην Αφρική δεν ξερω...δεν μπορούσαν να νικήσουν τους Ευρωπαίους και κατακτήθηκαν και αν ήταν μια φορά κακή η ζωή τους έγινε επί 10 για εκατοντάδες χρόνια πως να δεις ανάπτυξη μετά έμειναν εκατοντάδες χρόνια πίσω...
Και μην μου πεις και η Ελλάδα 400 χρόνια σκλαβιά αλλά ανακαμψε γιατί είναι άλλη φάση αυτο

Elidor

Elidor

Avarga
Ρε παιδια ενα ενα, αλλο η Αμερικη και τι κανει μετα το 2.000 και αλλο οι Ευρωπαικες αποικιες στην Αφρικη περασμενους αιωνες.. ενα ενα..

Οταν οι Ευρωπαιοι πηγαν στην Αφρικη, πολλες φυλες δεν ειχαν ανακαλυψει ακομα τον τροχο... Τα διαμαντια και ο πλουτος ειναι αχρηστα αν πεινας, τι θα κανεις? θα τα φας? Δεν ξεραν καν τι ηταν, ποσο μαλλον το πως να τα εξορυξουν.

Σκλαβοι και σκλαβοπαζαρα υπηρχαν ηδη, οι Ευρωπαιοι το μονο που καναν ηταν να αγορασουν απο τους μαυρους αφεντες που ειχαν υποδουλωσει τις φυλες απο τα εχθρικα χωρια.

Για κοιταξτε λιγο και τι γινεται τωρα στη Νοτια Αφρικη, τωρα με την μαυρη κυβερνηση, πολυ μετα το Απαρχαιντ.. Αν υπαρχει ενα πραγμα που καναν οι λευκοι στην Αφρικη, αυτο ειναι καλο. Ναι αγιοι δεν ηταν, ναι σιγουρα ειχαν συμφερον και σκοπο, δεν πηγαν τυχαια. Ομως οι λευκοι ειναι φυλη που δημιουργει πολιτισμο και τον εξαπλωνει.

Οταν η Ευρωπη περνουσε εποχη των παγετωνων, η Αφρικη ηταν ενας επιγειος παραδεισος.. Ελα μου ντε ομως που εμεις εξελιχθηκαμε πρωτοι και προοδευσαμε.

Αμερικη τωρα, δεν υπαρχει καν θεμα ρατσισμου στην συγκεκριμενη περιπτωση, μονο οικονομικα παιχνιδια. Και μεταξυ μας τωρα.. Οι Αραβες δεν ειναι και ο ορισμος του αθωου... Αλλα εδω μιλαμε για πολεμο, με αλλα συμφεροντα μεγαλων χωρων, δεν μιλαμε για αποικιες σε νεα μερη και καταστροφη πολιτισμων. Ισα ισα που οι Αμερικανοι πολεμανε πλαι με πολλους λαους Αραβων στην μεση ανατολη, δεν ειναι Αμερικη vs ολων! Μην μπερδευεστε, εκει παμε σε αλλα χωραφια πιο πολυπλοκα...

Tcixlas

Tcixlas

δε μίλησα για θέμα ρατσισμού στο συγκεκριμένο κομμάτι νομίζω... απλά απάντησα στην ερώτηση περί κακού επεκτατισμού των λευκών και έδωσα ένα παράδειγμα... για την αφρική δε μίλησα, σίγουρα οι Ευρωπαίοι αποικιοκράτες κάναν καλό, αλλά λόγω συμφερόντων ποτέ δε το ρίξαν στο γιαλό και άρχισαν να απομυζούν τα άπειρα κρατώντας πίσω τις συγκεκριμένες χώρες με βάση το potential που τους έδωσαν στην αρχή!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης