ναι..τα μεσημέρια μαζί με το σαββατογεννημένες
τον δολοφόνο μην μου τον πεις...αν και νομίζω μου τον έχουν πει..
τον δολοφόνο μην μου τον πεις...αν και νομίζω μου τον έχουν πει..
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
mizumizupower έγραψε:οποιος δεν εχει δει χαρα αγνοειται ας μην το ανοιξει... για το καλο του
- Σπόιλερ:
αυτος ειναι. το παρακολουθησα ολο οταν το ειχε 1η φορα. επεισοδειο δεν εχω χασει...
ΓΙΑΝΝΗ μη τολμησεις και ανοιξεις αυτο το σποιλερHawkEyes Juracule έγραψε:mizumizupower έγραψε:οποιος δεν εχει δει χαρα αγνοειται ας μην το ανοιξει... για το καλο του
- Σπόιλερ:
αυτος ειναι. το παρακολουθησα ολο οταν το ειχε 1η φορα. επεισοδειο δεν εχω χασει...
γιαννη σορρυ αλλα πρεπει να απαντησω...don't you dare open...
- Σπόιλερ:
οχι δεν ηταν αυτος...ηταν η κορη του θειου,δλδ η ξαδερφη της Χαρας...την εσπρωξε κ επεσε κ χτυπησε το κεφαλι της σε μια πετρα κ πεθανε...απλα ο θειος πηρε ολο το βαρος πανω του για χαρη της κορης του...
ετσι εχουν τα πραγματα...
magician έγραψε:Supernatural
LOST
Αυτα τα δυο ειναι που με εχουν κρατησει στην οθονη για πολλες ωρες.
Ηταν και μια αλλη μινι σειρα που αποτελουταν απο 6 η 8 επεισοδια και ειχε σχεση με κατι αντικειμενα καθημερινης χρησης που εχουν περιεργες ιδιοτητες.Φανταστικη σειρα μυστηριου.Λεγεται The Lost Room.
Με εψησε κι ο Crowdon με το Flash Forward.
Κατα καιρους εβλεπα κι αλλα που εβαζαν τα καναλια και σε αλλα δυστηχως η ευτυχως δεν εδινα ευκαιρια.Τωρα θα οκιταξω το Heroes και το Kyle XY να δω μηπως λενε τιποτα.
Επισης ο Confederation ζητησε One Piece αν καταλαβα καλα.Υπαρχει καποιος λογος που δεν του ανεφερε κανεις απο που μπορει να κατεβασει τα επεισοδια με ελληνικους υποτιτλους;Αν προσβαλω το team του site η γενικοτερα αν κανω κατι κακο που το αναφερω καντε edit και σβηστε αυτη τη παραγραφο.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης