Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ποια είναι τα πιο γυμνά anime που έχετε δει ??

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
OMG OMG OMG!!! THE RETURN!!!! aww aww aww aww aww aww

Scarlet D.

Scarlet D.

Santouryuu έγραψε:Boku no pico
οχι, απλά όχι... με καμία παναγία... μην το δεις Cytheria θα σου καουν τα ματια, μόνο άτομα σαν την παττη και τον shikkoku θα εβρησκαν αυτο το αρρωστημενο anime, καλό για να το δεις.

http://www.onepiecegr.com/

Santouryuu

Santouryuu

Review απο Aki&Sora

[size=33]It has been a long time since I saw[/size] a good incest story[size=33] like this one, not since Boku wa Imouto ni Koi wo Suru. This innocent, pure love between Aki and Sora can only be described by the actions they decided to take, the emotions they shared with each other. There’s nothing wrong with their love, nothing at all; you can’t call it dirty, because if that love is pure, honest and sincere, it can’t never be wrong.[/size]

If you really know how to appreciate an incest relationship[size=33] without prejudice, you’re more than welcome to see it.[/size]

[size=33]One more thing, I think there’s a quote that definitively applies to this story. “Ignorance is bliss, but the truth will set you free.”[/size]

[size=33]Δεν περιγραφω αλλο και παω να τα δω και τα δυο  hahaha hahaha hahaha [/size]

Tcixlas

Tcixlas

πες την αλήθεια γύρισες για να βρεις τα anime με γύμνια santo

Aldark

Aldark

[adm]Το θέμα παραπαίει , έβαλα 2 warns και προσοχή στο οφφτόπικ παιδιά , αν και φοβάμαι ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο θέμα για να μαστε πάντα on...Με γνώμονα αυτό αν ξαναξεφύγει θα το μεταφέρω στο σπαμ gj! [/adm]

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Γουαρν επειδή χαρήκαμε που γύρισε ο Σάντο και κάναμε ποστ?? Κλαίω..
Τεσπα για να μην είμαι οφφ πωπω η Λούσυ είχε βυζάρες στο Elfen Lied!!!

Aldark

Aldark

το θέμα πάει στο σπαμ γιατί δε βλέπω προκοπή :Ρ
να χαρείτε που γύρισε ο σάντο , αλλά εδώ είναι άνιμε μάνγκα σέξιον , και ήδη είχα εκφράσει ανησυχίες :(
πάει σπαμ και συνεχίζουμε~

Tcixlas

Tcixlas

ναι κι εγώ έπεσα στο 25, διακρίνω μια εμμονή απέναντι μου μετά την ένοτνη κριτική που ασκώ στη διοίκηση, αλλά δεκτό το να εκνευρίζεις, σημαίνει ότι κάτι κάνεις σωστά!!

για να μην είμαι off θα πω ότι στο τέλος θα γίνει και το one piece γυμνό anime ξεκάθαρα για το fanservice της nami

Scarlet D.

Scarlet D.

δεν εχει γινει ηδη; ειδικα απο την στιγμη που μπηκε η rebecca και η violet στο παιχνιδι νομιζα οτι το highschool dxd /dead αρχισε να συνεργάζεται με το One piece

Aldark

Aldark

έχει γίνει καιρό πριν , απλά φανσέρβις είναι , δεν το θεωρώ γυμνό , αλλιώς θα θεωρήσουμε γυμνό και το φαιρυ ταιλ , και το μπλητς και το soul eater.

κλαιω θανάση

Scarlet D.

Scarlet D.

Aldark έγραψε:έχει γίνει καιρό πριν , απλά φανσέρβις είναι , δεν το θεωρώ γυμνό , αλλιώς θα θεωρήσουμε γυμνό και το φαιρυ ταιλ , και το μπλητς και το soul eater.

κλαιω θανάση
τι θα πει αυτο ρε αλ; επειδη δεν δειχνει ρογες και camel toe σημαινει οτι πρεπει να ειναι ο χαρακτηρας σου με μπικινι και να δειχνει οσο περισσοτερο κρεας και υποδωριο λιπος μπορει σε καθε περισταση; να το χεσω το shonen genre να ουμ' , και δεν το κανει μονο η toei στο one piece, δεκτον... τωρα πια ολα τα shonen σιγουρα θα εχουν 1-2 τετοιους χαρακτηρες

Tcixlas

Tcixlas

κοίτα σίγουρα ήταν και με πρόστυχο χιούμορ το μπλιτς ειδικά με την κοκκινομάλλα που το όνομα μου διαφεύγει, είχε και φανσέρβις, ήταν στα όρια...

Scarlet D.

Scarlet D.

Tcixlas έγραψε:κοίτα σίγουρα ήταν και με πρόστυχο χιούμορ το μπλιτς ειδικά με την κοκκινομάλλα που το όνομα μου διαφεύγει, είχε και φανσέρβις, ήταν στα όρια...
μίλα μου κι άλλο για fan-service στο bleach οταν το fairy tail το εχει κανει καραμελα angel1 angel1 angel1 angel1 angel1 angel1

Tcixlas

Tcixlas

δεν έχω δει fairytail δε μπορώ να εκφέρω άποψη για γύμνια εκεί ρε φίλε, απλά τονίζω ότι δεν είναι μόνο η γύμνια που το κάνει έντονο ένα anime, αλλά και οι διάλογοι, στο bleach μόνο που δεν ξεκινούσαν τσόντα στο anime κάθε φορά που έσκαγε μύτη αυτη η βυζαρού

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Ποια είναι τα πιο γυμνά anime που έχετε δει ?? - Σελίδα 2 Latest?cb=20100727055239&path-prefix=en

so beautiful! so beautiful! so beautiful! so beautiful! so beautiful! so beautiful! so beautiful! so beautiful! so beautiful! so beautiful! so beautiful! so beautiful! so beautiful! so beautiful! so beautiful! so beautiful! so beautiful! so beautiful! so beautiful! careless run careless run careless run careless run careless run careless run careless run careless run careless run careless run careless run careless run careless run careless run careless run careless run careless run careless run careless run careless run careless run careless run careless run

Tcixlas

Tcixlas

ναι ακριβώς αυτό εννοώ

Shikkoku

Shikkoku

Scarlet D. έγραψε:
Santouryuu έγραψε:Boku no pico
οχι, απλά όχι... με καμία παναγία... μην το δεις Cytheria θα σου καουν τα ματια, μόνο άτομα σαν την παττη και τον shikkoku θα εβρησκαν αυτο το αρρωστημενο anime, καλό για να το δεις.
whistle whistle whistle whistle

Γιατί δεν αναφέρει κανείς το Kill la Kill; Κυριολεκτικά πολεμάνε τα ρούχα οι τυπάδες, οι allies της πρωταγωνίστριας είναι γυμνιστές και γενικά όσο περισσότερο βυζί δείχνεις τόσο πιο op γίνεσαι.

Red Yonko

Red Yonko

Scarlet D. έγραψε:Και που να δεις Highschool DxD μαν μου, εκεί είναι καθαρό ecchi
Ωχ οντως πολύ γυμνό...

Σπόιλερ:

Kamikaze

Kamikaze

Και εγώ το Elfen Lied θα πω που συμφωνώ με @yagamidimitris και @LordAxel ότι ήταν για τον πoύτσο. Ακόμα και για τον 13χρονο εαυτό μου.

Red Yonko

Red Yonko

Κολλα 5 και γω 13 ειμαι aww

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Δεν ξέρω τι λέτε αλλα η Lucy ήταν μουνάρα και θεά.
Ήταν το πρώτο anime που είδα συνειδητά xD

Kamikaze

Kamikaze

Red Yonko έγραψε:Κολλα 5 και γω 13 ειμαι aww
Πλέον 13 είμαι μόνο στην καρδιά.

Red Yonko

Red Yonko

ellefson is an idiot

Tcixlas

Tcixlas

εγώ 13 είμαι αλλού, δυστυχώς.... και μη μου πείτε ότι είμαι off και αυτό με γυμνό έχει να κάνει

Shikkoku

Shikkoku

Εννοείς ότι έχεις δει 13 άνιμε με γυμνό περιεχόμενο;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης