OMG OMG OMG!!! THE RETURN!!!!

Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
οχι, απλά όχι... με καμία παναγία... μην το δεις Cytheria θα σου καουν τα ματια, μόνο άτομα σαν την παττη και τον shikkoku θα εβρησκαν αυτο το αρρωστημενο anime, καλό για να το δεις.Santouryuu έγραψε:Boku no pico
τι θα πει αυτο ρε αλ; επειδη δεν δειχνει ρογες και camel toe σημαινει οτι πρεπει να ειναι ο χαρακτηρας σου με μπικινι και να δειχνει οσο περισσοτερο κρεας και υποδωριο λιπος μπορει σε καθε περισταση; να το χεσω το shonen genre να ουμ' , και δεν το κανει μονο η toei στο one piece, δεκτον... τωρα πια ολα τα shonen σιγουρα θα εχουν 1-2 τετοιους χαρακτηρεςAldark έγραψε:έχει γίνει καιρό πριν , απλά φανσέρβις είναι , δεν το θεωρώ γυμνό , αλλιώς θα θεωρήσουμε γυμνό και το φαιρυ ταιλ , και το μπλητς και το soul eater.
κλαιω θανάση
μίλα μου κι άλλο για fan-service στο bleach οταν το fairy tail το εχει κανει καραμελαTcixlas έγραψε:κοίτα σίγουρα ήταν και με πρόστυχο χιούμορ το μπλιτς ειδικά με την κοκκινομάλλα που το όνομα μου διαφεύγει, είχε και φανσέρβις, ήταν στα όρια...
Scarlet D. έγραψε:οχι, απλά όχι... με καμία παναγία... μην το δεις Cytheria θα σου καουν τα ματια, μόνο άτομα σαν την παττη και τον shikkoku θα εβρησκαν αυτο το αρρωστημενο anime, καλό για να το δεις.Santouryuu έγραψε:Boku no pico
Ωχ οντως πολύ γυμνό...Scarlet D. έγραψε:Και που να δεις Highschool DxD μαν μου, εκεί είναι καθαρό ecchi
Πλέον 13 είμαι μόνο στην καρδιά.Red Yonko έγραψε:Κολλα 5 και γω 13 ειμαι
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης