αυτό είναι πιο λογικό, δε θα γίνονται όλοι strawmanders γιατί μετά δε θα μιλάμε για μόνος μου κι όλοι σας, αλλά όλοι μας και μονος σου χαχαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Totland thread
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
27 Απ: Totland thread Κυρ 19 Φεβ 2017, 15:32
Heavenly Yaksha
Πάντως σε αυτή τη λογική κινείται πλάκα πλάκα..
28 Απ: Totland thread Κυρ 19 Φεβ 2017, 15:40
Tcixlas
σου δείχνει ότι ο ίδιος δε ζητάει βοήθειες, λέει απλά μέχρι να φτάσω το στόχο μου συμβιβάζομαι με το να συνεργαστώ αν ο στόχος σου δε κάνει πίσω τον δικό μου, αλλά παρόλα αυτά δεν κάνω αντάρα κακιά απο κάτω μου
29 Απ: Totland thread Κυρ 19 Φεβ 2017, 19:54
Heavenly Yaksha
Καλά το πως έχει την έννοια ally στο μυαλό του ο Luffy είναι άλλο ανέκδοτο.
Όπως και να'χει στο arc αυτό, δεν έχουν χτιστεί βάσεις για να εισχωρήσουν και άλλοι στο Fleet,αλλά θα ήταν καλή η προσθήκη μερικών αξιόλογων που θα υπάρχουν στο νησί. Ούτε οι Vinsmokes που λένε κάποιοι φυσικά..
Όπως και να'χει στο arc αυτό, δεν έχουν χτιστεί βάσεις για να εισχωρήσουν και άλλοι στο Fleet,αλλά θα ήταν καλή η προσθήκη μερικών αξιόλογων που θα υπάρχουν στο νησί. Ούτε οι Vinsmokes που λένε κάποιοι φυσικά..
30 Απ: Totland thread Δευ 20 Φεβ 2017, 15:20
Deathracer2009
Eτσι οπως πανε τα πραγματα πιστευω οτι ανετα οι Vinsmokes θα μπουνε στο fleet εκτος και αν μας κραταει εκπληξεις ο Oda για το μελλον τους. Σκεψου οτι σε περιπτωση που πανε με το μερος των SHs αυτοματα εχουν και εναν στρατο απο κλωνους.
31 Απ: Totland thread Δευ 20 Φεβ 2017, 19:19
Kamikaze
Είχε προοπτικές να φτάσει ψηλά αυτό το arc, με τα τελευταία chapters όμως κούρασε.
32 Απ: Totland thread Δευ 20 Φεβ 2017, 19:23
Heavenly Yaksha
Δε συμφωνώ Death. Θεωρώ πως μετά απο εδώ απλά κάτι θα γίνει και τα όνειρα περι κατάκτησης του North Blue θα πάψουν και θα αποδυναμωθούν. Αν δεν θέλει να τους βγάλει απο τη μέση, τουλάχιστον πρέπει να τους κάνει να πληρώσουν..αυτό δείχνουν τα γεγονότα.
33 Απ: Totland thread Τρι 21 Φεβ 2017, 00:32
Tcixlas
θανο μπορεί να στα ανατρέψει όλα σε 2 τσάπτερ και το ξέρεις, περισσότερο μου φαίνεται η ηρεμία πριν την καταιγίδα φάση
34 Απ: Totland thread Τρι 21 Φεβ 2017, 01:37
The Red-Haired
Σίγουρα θα γίνει χαμός!
Αφού πάνε να διαλύσουν το Tea Party και να αποτρέψουν ένα γάμο της Mom. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Δεν ξέρω τί ακριβώς έκανε ο Roger εκτός από το να κλέψει το Poneglyph, αλλά όπως το έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής ο Όντα, ο γάμος για τη Big Mom είναι το σημαντικότερο γεγονός...
Μένει να δούμε το αποτέλεσμα.
Αφού πάνε να διαλύσουν το Tea Party και να αποτρέψουν ένα γάμο της Mom. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Δεν ξέρω τί ακριβώς έκανε ο Roger εκτός από το να κλέψει το Poneglyph, αλλά όπως το έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής ο Όντα, ο γάμος για τη Big Mom είναι το σημαντικότερο γεγονός...
Μένει να δούμε το αποτέλεσμα.
35 Απ: Totland thread Τρι 21 Φεβ 2017, 12:57
Hawkins
Η αλήθεια ειναι οτι το tea party το έχει hypαρει στον θεό, σίγουρα θα γίνουν απρόβλεπτες καταστάσεις δεν νομίζω να γίνει εσι όπως τα λέμε εδω και καιρό
38 Απ: Totland thread Τετ 22 Φεβ 2017, 00:07
Tcixlas
δε με πιστεύετε και θα μαι σαν τον μουρλό τον λεβεντη
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης