Elidor έγραψε:Ρε ειστε βλακες. Το Σκαι για αυτο υπαρχει αλλα κανεις δεν το βλεπεις ποτε.
Υπαρχουν θεωριες που υποστηριζουν οτι οι ιδιοι οι ανθρωποι ερχοντε απο τον διαστημα εκτος της Γης...
Π.χ. ενας μετεωρητης που μετεφερε ζωη επεσε πανω στην γω...
Εχουν βρει νεκρα δειγματα ζωης (Πολυ υποαναπτυκτους οργανισμους) παγωμενους πανω σε κομητες...
Τεσπα ειμαι 110% σιγουρος οτι ζωη υπαρχει... αλλωστε δεν εχουμε εξερευνηση ολοκληρο το milky way καν πως μπορουμε να μιλαμε για ολο το συμπαν οταν δεν ξερουμε τι γινεται στον γαλαξια μας ??
Η διαφορα ειναι τοσο μεγαλη που ειναι σαν να βγαζω συμπερασματα για ολοκληρη την Ευρωπη με βαση το τι παρατηρω στην μικρη μου γειτονεια...
Well said!
Ισχύει οτι ο άνθρωπος πιθανώς να ήρθε απο έξω.
Βασικά λάθος.Ο κομήτης που λέει περιειχε κάποια συστατικά.
Ο σπόρος στην ουσία.Και λόγω του ιδανικού κλίματος ο σπόρος αναπτύχθηκε και εξελήχθηκε σε άνθρωπο.
Γενικά όμως παίζουν πολλές θεωρίες.
Μια εκ των οποίων είναι και η Λιακοπουλέικη που στην ουσία δεν είναι δικιά του αλλά ενός αρχαιολόγου ονόματι Zecharia Sitchin.
Αυτή λέει οτι ο 12ος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος είναι ο Nibiru.
Αυτός ο πλανήτης λέγεται οτι έχει ελλειπτική τροχιά και ότι περνάει δίπλα απο τη Γη κάθε 3450 χρόνια.
Οι Σουμέριοι (ο αρχαιότερος πολιτισμός στη Γη) λέγεται οτι είχαν κάποια επαφή μαζί του και η μυθολογία τους έχει πολλά στοιχεία που μιλάει γι'αυτόν αλλά και για μια άλλη φυλή που λέγονται Ανουνάκι.
Οι Σουμέριοι είχαν πλήρη γνώση όλων των πλανητών.Ήξεραν οτι υπήρχαν 12 πλανήτες στο ηλιακό σύστημα κάτι που η μοντέρνα επιστήμη το έμαθε πριν λίγα χρόνια.
Πως γίνεται ένας αρχαίος πολιτισμός να ξεπέρασε κατα τόσο πολύ τους ανθρώπους του 20ου αιώνα?
Κανείς δεν ξέρει.Το σίγουρο είναι οτι ο πολιτισμός αυτός με κάποιο τρόπο είχε φοβερές γνώσεις πάνω στην αστρονομία.
Η συγκεκριμένη θεωρία λέει επίσης οτι η γή δεν είναι φυσιολογικός πλανήτης αλλά δημιουργήθηκε.
Αρχικά ο πλανήτης που υπήρχε στη θέση της Γης λεγόταν Τίαματ.
Καθώς πέρασε ο Νιμπίρου όμως ένα απο τα φεγγάρια του συγκρούστηκε με τον Τίαματ και αυτό που απέμεινε είναι η γνωστή Γη.
Η πληγή λέγεται οτι είναι ο Ειρηνικός ωκεανός.Ο μεγαλύτερος Ωκεανός που σήμερα καλύπτει το 35% του πλανήτη.
Αυτά είναι ένα μέρος απο την συγκεκριμένη θεωρία.
Ένας απο τους βασικούς λόγους που με απωθεί είναι ο Λιακόπουλος.
Απλά μου τη σπάει ο τύπος.
Τώρα το αν είναι μπούρδες ή αλήθεια δεν το ξέρουμε και δεν θα το μάθουμε επειδή λέγεται οτι η επόμενη φορά που θα περάσει ο Πλανήτης αυτός θα είναι το 2900.
Όλοι σας θα είστε κάμποσα μέτρα κάτω απο τη γη.
Εγώ θα ζήσω εις τους αιώνες των αιώνων μόνο και μόνο επειδή χρειάζεται κάποιος admin στο φόρουμ. :)