Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Συζήτηση γύρω απο το Round 1

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 6]

Santouryuu

Santouryuu

γιατι βαζετε σε ενα σσϊτ για το OP και χαρακτηρες απο αλλα anime στις ψηφοφοριες; :-/

επισης θα ηθελα πολυ να ξερω το νοημα αυτου του emoticon! :P :plz2:

Aldark

Aldark

^καποτε ειχε γινει πολλ μονο με χαρακτηρες οπ
επισης το emoticon το λενε Μαρια

Santouryuu

Santouryuu

ποτε ειναι η επομενη ψηφοφορια? να προετοιμασω την προεκλογικη μου καμπανια! xD

Mike13

Mike13

Και εγω θελω να ξεκινηνησει η επομενη ψυφοφορια για να παρω κι εγω μερος!!!Να ρωτισω κατι για να αρω μερος στο Tournament πρεπει να διλωσο συμμετοχη???

https://www.facebook.com/pages/AnimeWorld-Greek/317331991617516

Santouryuu

Santouryuu

*knock knock*

core

core

Μάλλον……
Δεν θα ξαναρχίσει…

Sosa

Sosa

Αγαπώ κι εγώ Σάιντακ (Psyduck βρε), γιατί ήταν η ΠΡΩΤΗ ΤΑΠΑ EVER που μου έτυχε σε τυρογαριδάκια (μάλλον αν θυμάμαι καλά ήταν τα 'Λότο'). Μιλάμε τώρα για τις πρώτες-πρώτες τάπες που έβαλε η cheetos.
Δεν πήγαινα πάνω από τρίτη δημοτικού.

Red Dragon

Red Dragon

συνεχιστε και το turnament ρε παιδες, παει κανας χρονος απο τοτε που το ξεκινησαμε :xD:

core

core

Για να δούμε….

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ...(νομιζω)
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Sosa

Sosa

πρέπει να χεις κανείς γνώσεις από πυρηνική φυσική, εβραική αριθμολογία καθώς και να ξέρει να αποκρυπτογραφεί χρησμούς της αρχαίας σανσκριτικής για να μπορέσει να το κατανοήσει.

Santouryuu

Santouryuu

και πρεπει να εχεις σπουδασει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα εξαμηνο στο oxford η εστω στο harvard.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Sosa έγραψε:πρέπει να χεις κανείς γνώσεις από πυρηνική φυσική, εβραική αριθμολογία καθώς και να ξέρει να αποκρυπτογραφεί χρησμούς της αρχαίας σανσκριτικής για να μπορέσει να το κατανοήσει.

Santouryuu έγραψε:και πρεπει να εχεις σπουδασει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα εξαμηνο στο oxford η εστω στο harvard.
με φωτογραφιζεται ρε μαγκες...τα εχω ολα αυτα...εκτος απο το harvard,πηγα 1 μηνα αλλα ηταν πλ γατακια και εφυγα,βαρεθηκα μωρε τους καθυστερημενους...πφφ δυσκολο να εισαι εξυπνος is there trouble?

ReBoRn32

Επισκέπτ έγραψε:
Sosa έγραψε:πρέπει να χεις κανείς γνώσεις από πυρηνική φυσική, εβραική αριθμολογία καθώς και να ξέρει να αποκρυπτογραφεί χρησμούς της αρχαίας σανσκριτικής για να μπορέσει να το κατανοήσει.

Santouryuu έγραψε:και πρεπει να εχεις σπουδασει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα εξαμηνο στο oxford η εστω στο harvard.
με φωτογραφιζεται ρε μαγκες...τα εχω ολα αυτα...εκτος απο το harvard,πηγα 1 μηνα αλλα ηταν πλ γατακια και εφυγα,βαρεθηκα μωρε τους καθυστερημενους...πφφ δυσκολο να εισαι εξυπνος is there trouble?
ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕΓΑΛΕ...ΕΕΕ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ?? :haha:

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
ReBoRn32 έγραψε:
Επισκέπτ έγραψε:

ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕΓΑΛΕ...ΕΕΕ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ?? :haha:

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ!!!!!!!!! aww aww aww aww gj! gj! gj! gj! careless run careless run careless run careless run luck luck luck

Elidor

Elidor

Avarga
Και ξαναπηρε το μπουλο..

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Το ξαναδιώξατε το παιδί??????? :buhu: :buhu:

maggie

maggie

για λιγο..τωρα ειναι παλι ελευθερο.

Elidor

Elidor

Avarga
Δεν θυμαμαι να ειναι... Το μπαν που του εριξα δεν ηταν μονιμο..

maggie

maggie

Elidor έγραψε:Δεν θυμαμαι να ειναι... Το μπαν που του εριξα δεν ηταν μονιμο..

δεν θυμασαι να ειναι ελευθερο το παιδι επειδη το μπαν που του εριξες δεν ηταν μονιμο ε? fucking birds...

τον ξεμπαναρε ο γιαννης μικρε. dont talk to me, i k

Elidor

Elidor

Avarga
Εμενα ποιος με ρωτησε?

maggie

maggie

δεν θυμαμαι να εχεις εσυ την αυτοδυναμια εδω μεσα :/

Elidor

Elidor

Avarga
Και ποιος την εχει..?

Santouryuu

Santouryuu

εγω :mueh:

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Που ναναι τώρα ο Reborn????? daaamn!
Moυ έλειψε.... :conf:

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης