γιατι βαζετε σε ενα σσϊτ για το OP και χαρακτηρες απο αλλα anime στις ψηφοφοριες; :-/
επισης θα ηθελα πολυ να ξερω το νοημα αυτου του emoticon! :P :plz2:
επισης θα ηθελα πολυ να ξερω το νοημα αυτου του emoticon! :P :plz2:
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sosa έγραψε:πρέπει να χεις κανείς γνώσεις από πυρηνική φυσική, εβραική αριθμολογία καθώς και να ξέρει να αποκρυπτογραφεί χρησμούς της αρχαίας σανσκριτικής για να μπορέσει να το κατανοήσει.
με φωτογραφιζεται ρε μαγκες...τα εχω ολα αυτα...εκτος απο το harvard,πηγα 1 μηνα αλλα ηταν πλ γατακια και εφυγα,βαρεθηκα μωρε τους καθυστερημενους...πφφ δυσκολο να εισαι εξυπνοςSantouryuu έγραψε:και πρεπει να εχεις σπουδασει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα εξαμηνο στο oxford η εστω στο harvard.
ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕΓΑΛΕ...ΕΕΕ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ?? :haha:Επισκέπτ έγραψε:Sosa έγραψε:πρέπει να χεις κανείς γνώσεις από πυρηνική φυσική, εβραική αριθμολογία καθώς και να ξέρει να αποκρυπτογραφεί χρησμούς της αρχαίας σανσκριτικής για να μπορέσει να το κατανοήσει.με φωτογραφιζεται ρε μαγκες...τα εχω ολα αυτα...εκτος απο το harvard,πηγα 1 μηνα αλλα ηταν πλ γατακια και εφυγα,βαρεθηκα μωρε τους καθυστερημενους...πφφ δυσκολο να εισαι εξυπνοςSantouryuu έγραψε:και πρεπει να εχεις σπουδασει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα εξαμηνο στο oxford η εστω στο harvard.
ReBoRn32 έγραψε:ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕΓΑΛΕ...ΕΕΕ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ?? :haha:Επισκέπτ έγραψε:Sosa έγραψε:πρέπει να χεις κανείς γνώσεις από πυρηνική φυσική, εβραική αριθμολογία καθώς και να ξέρει να αποκρυπτογραφεί χρησμούς της αρχαίας σανσκριτικής για να μπορέσει να το κατανοήσει.με φωτογραφιζεται ρε μαγκες...τα εχω ολα αυτα...εκτος απο το harvard,πηγα 1 μηνα αλλα ηταν πλ γατακια και εφυγα,βαρεθηκα μωρε τους καθυστερημενους...πφφ δυσκολο να εισαι εξυπνοςSantouryuu έγραψε:και πρεπει να εχεις σπουδασει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα εξαμηνο στο oxford η εστω στο harvard.
Elidor έγραψε:Δεν θυμαμαι να ειναι... Το μπαν που του εριξα δεν ηταν μονιμο..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης