Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ποιο Τραγουδι Ακουτε Τωρα?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

didimakia

didimakia

Εχω να ανακοινωσω οτι επιτελους ηρθαν ατομα στο φορουμ που ακουνε πανω απο ενα ειδος μουσικης και ειναι ανοιχτομυαλοι στο θεμα της μουσικης.
Ευγε κοριτσια.
Γιναμε 4 ατομα >.<
Και για να μην ειμαι off-topic

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

didimakia έγραψε:Εχω να ανακοινωσω οτι επιτελους ηρθαν ατομα στο φορουμ που ακουνε πανω απο ενα ειδος μουσικης και ειναι ανοιχτομυαλοι στο θεμα της μουσικης.
Ευγε κοριτσια.
Γιναμε 4 ατομα >.<

για ποια κοριτσια μιλας Ευθυμη; μηπως κατα τυχη μιλας και για μενα;

didimakia

didimakia

Εσενα και την φιλη σου προφανως ~_~

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
didimakia έγραψε:Εχω να ανακοινωσω οτι επιτελους ηρθαν ατομα στο φορουμ που ακουνε πανω απο ενα ειδος μουσικης και ειναι ανοιχτομυαλοι στο θεμα της μουσικης.
Ευγε κοριτσια.
Γιναμε 4 ατομα >.<

....
το ότι δεν ακούω άλλα είδη μουσικής πέρα από ροκ/μέταλ δεν έχει να κάνει με έλλειψη μουσικής παιδείας ούτε τίποτα τέτοιο
είναι αυτά που μου αρέσουν,και αυτά ακούω
και για να θίξω και τα ελληνικά τραγούδια,τα παλιά ήταν ωραία..δεν θα τα άκουγα για ευχαρίστηση(πλην κάποιων εξαιρέσεων) αλλά ήταν όμορφα τραγούδια
τα καινούρια χαίρομαι που ανήκω στην κατηγορία αυτωνών που τα μισούν και τα θεωρούν σκουπίδια

didimakia

didimakia

Ειπα εγω οτι εχει να κανει με ελλειψη μουσικης παιδειας? :S
Απλα ειπα οτι ηρθαν ατομα που εχουν γουστο ^^

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

didimakia έγραψε:Εσενα και την φιλη σου προφανως ~_~

Σ'ευχαριστω πολυ!!! here and there

Fallenangie

Fallenangie

@didi Να σε ευχαριστησω κι εγω με την σειρα μ!

Κουβεντα να γινεται,αλλα το 4 ατομο ποιο ειναι?Να υποθεσω το 3ο εισαι εσυ,αλλα τεσπα!

Μην δινετε σημασια,ειμαι σε φαση...

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
+1 στον γιαννη/aldark's mother.

ευθυμη αυτο που λες ειναι τουλαχιστον τραγικο...
γουστο? η ελληνικη [τωρινη] μουσικη?
στη καλυτερη ο πατος...ο ορισμος της επαναληψης και του αυτισμου,τα τραγουδια απλα επαναλαμβανονται και δεν εχουν κανενα απολυτως νοημα...
ΕΠΕΙΔΗ εχω μουσικη παιδεια αποφευγω αυτη τη μουσικη.
το ο,τι σαρεσει δεν αλλαζει το γεγονος οτι αυτη η μουσικη ειναι χειροτερη απο την rock των 70-90's.
και επειδη θα σχολιασεις οτι η μουσικη ειναι κατι το υποκειμενικο,εχω να πω οτι παρολο που ισχυει,υπαρχουν ειδη μουσικης τραγικα ανωτερα απο αλλα.

να σου φερω ενα παραδειγμα.
το 95% των rap/hip-hop songs ειναι ανουσια και χαζα.οχι ολοκληρο το ειδος.αλλα στην συντριπτικη πλειοψηφια...
αντιθετα,η παλια ροκ στο σχεδον 100% ειχε φτιαχτει απο μουσικους οι οποιοι αγαπαγανε αυτο που κανανε και το καναν για καποιο σκοπο...

και αν δεν εχεις βαρεθει να διαβαζεις την κλασσικη κλαψα μου μεχρι εδω,ακου και το βασικοτερο point μου με το οποιο κραζω ολοκληρη την ελληνικη τωρινη μουσικη:
οι μουσικοι του 70's και μετα,δηλαδη της oldschool rock,το καναν για καποιο νοημα...η μουσικη ηταν πραγματικα τροπος σκεψης...τροπος ζωης...
οι Led Zepellin αυτη τη στιγμη ειναι σε περιοδεια στο κοσμο και βοηθανε παιδια με μια μη κυβερνητικη οργανωση,κατι σαν γιατρους χωρις συνορα...
ταυτοχρονα παιζουν μουσικη οταν το επιθυμουν.

οι σημερινοι ελληνες "καλλιτεχνες" απλα τραγουδανε και παιζουν ευκολα,συνηθισμενα και "πιασαρικα" κομματια...κερδος απλα...
aka τραγουδια για την πλειοψηφια...οκ,θα μου πεις αφου σου αρεσουν γιατι να μη τα ακους?
εχεις δικιο σ'αυτο...το γεγονος ομως οτι ειναι παρακμη δεν αλλαζει...

αυταααα...ξερω ειμαι απολυτος...αλλα /care. luck

didimakia

didimakia

Shadow Ace έγραψε:

1)γουστο? η ελληνικη [τωρινη] μουσικη?
στη καλυτερη ο πατος...
2)ο ορισμος της επαναληψης και του αυτισμου,τα τραγουδια απλα επαναλαμβανονται και δεν εχουν κανενα απολυτως νοημα...
3)ΕΠΕΙΔΗ εχω μουσικη παιδεια αποφευγω αυτη τη μουσικη.
4)το ο,τι σαρεσει δεν αλλαζει το γεγονος οτι αυτη η μουσικη ειναι χειροτερη απο την rock των 70-90's.
και επειδη θα σχολιασεις οτι η μουσικη ειναι κατι το υποκειμενικο,εχω να πω οτι παρολο που ισχυει,υπαρχουν ειδη μουσικης τραγικα ανωτερα απο αλλα.

Οοοοκ αν και ταα χουμε συζητησει δεκαδες φορες θα σου απαντησω για να μην νομιζουν οτι μου την ειπες XD
Σε μερικα πραγματα συμφωνουμε.
Λοιπον ξεκιναμε.
1)Kαταρχην δεν μιλουσα μονο για την ελληνικη τωρινη μουσικη αλλα γενικα. Αλλωστε το εχω πει κι εγω πολλες φορες πως ουτε εμενα μ'αρεσει ο Κιαμος/Μαρτακης/Οικονομοπουλος/και η λιστα δεν τελειωνει ποτε και τα ελληνικα λαικα που βγαινουν στις μερες μας(Ο Καρρας και η Βανδη δεν ειναι σε αυτην την λιστα. Τους αγαπαμε :P). Αυτους τους θεωρω κι εγω αθλιους. Παραδεχομαι ομως οτι οταν θα ειμαι σε ενα μαγαζι και με τις καταλληλες συνθηκες θα τα γουσταρω. Αλλα ρε παιδια η ελληνικη μουσικη δεν ειναι μονο αυτοι οι τυπαδες. Υπαρχουν χιλιαδες σωστοι και ωραιοι τραγουδιστες εκει εξω.

2) Eλα τωρα πλακα κανεις σωστα? Θα μας πεις οτι η rock και γενικα ολα τ'αλλα ειδη μουσικης δεν επαναλβανονται? No way! Η τεχνη στις μερες μας ειναι ενας κυκλος. Δεν υπαρχει αυθεντικοτητα.

3) Μουσικη παιδεια? Μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο?

4) Αφου το λες και εσυ ο ιδιος ρε μλκα XD. Ειναι κατι το υποκειμενικο. Αρα βαση με ποιο κριτηριο λες οτι αυτη η μουσικη ειναι χειροτερη απο μια αλλη? Πες το απλα και καθαρα. "Αυτη η μουσικη ειναι χειροτερη απο μια αλλη στα δικα μου αυτια!. Εχει τραγικη διαφορα το ενα απ το αλλο. Οταν δεν λες
"κατα την γνωμη μου/αποψη μου/στα αυτια μου"
ειναι λες και μιλας σαν ειδικος (οι οποιοι ειδικοι δεν υπαρχουν στην μουσικη κατα την γνωμη μου) και εκπροσωπεις καποιο πληθος ανθρωπων.

Shadow Ace έγραψε:

5)το 95% των rap/hip-hop songs ειναι ανουσια και χαζα.οχι ολοκληρο το ειδος.αλλα στην συντριπτικη πλειοψηφια...
αντιθετα,η παλια ροκ στο σχεδον 100% ειχε φτιαχτει απο μουσικους οι οποιοι αγαπαγανε αυτο που κανανε και το καναν για καποιο σκοπο...

Πες γτ πιστευεις οτι αυτοι που τραγουδαν/γραφουν τα rap/hip-hop songs δεν αγαπανε αυτο που κανουνε? (ασχετα αν το τελικο αποτελεσμα δεν ειναι τοσο ωραιο, δεν σημαινει οτι δεν προσπαθουν αρκετα.
Για πες μου και τον σκοπο των ροκαδων :/

Shadow Ace έγραψε:

6)οι μουσικοι του 70's και μετα,δηλαδη της oldschool rock,το καναν για καποιο νοημα...η μουσικη ηταν πραγματικα τροπος σκεψης...τροπος ζωης...
οι Led Zepellin αυτη τη στιγμη ειναι σε περιοδεια στο κοσμο και βοηθανε παιδια με μια μη κυβερνητικη οργανωση,κατι σαν γιατρους χωρις συνορα...

οι σημερινοι ελληνες "καλλιτεχνες" απλα τραγουδανε και παιζουν ευκολα,συνηθισμενα και "πιασαρικα" κομματια...κερδος απλα...
6) Alright εδω θα συμφωνησω αλλα θα σου πω το εξης : Οι Led Zepellin ειναι οντως χιλιαδες φορες ανωτεροι απο τους αλλους που το κανουν για λεφτα, αλλα οχι η μουσικη τους.

Και για να κλεισω αυτο που θελω να πω ειναι το εξης :
"Το μυαλο ειναι σαν το αεροστατο. Αν δεν ανοιξει δεν λειτουργει!"
Ψαχτειτε, ακουστε και αλλα ειδη μουσικης και προσπαθειστε να τ'απολαυσετε. Μην πατε ομως να τ'ακουσετε εχωντας στο μυαλο σας "Ε ελληνικο ειναι, αθλιο ειναι τζαμπα θα το ακουσω". Ετσι θα το χασετε το παιχνιδι. Eπισης μην βαζετε ταμπελες! Ειτε ειναι εμπορικο ειτε οχι ειτε ελληνικο ειτε οχι ειτε και εγω δεν ξερω τι! Το νοημα της μουσικης ειναι να σας "διασκεδασει"(οποιο ειδος διασκεδασης και αν ειναι αυτο)
Μην το παιζεται "too cool for school!".

Elidor

Elidor

Avarga
Behemoth.

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
behemoth suck.

απλα θορυβος xD

Kauko

Kauko

kool and the gang !!! απλα κορυφη...

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Shadow Ace έγραψε:+1 στον γιαννη/aldark's mother.

γουστο? η ελληνικη [τωρινη] μουσικη?
στη καλυτερη ο πατος...ο ορισμος της επαναληψης και του αυτισμου,τα τραγουδια απλα επαναλαμβανονται και δεν εχουν κανενα απολυτως νοημα...
ΕΠΕΙΔΗ εχω μουσικη παιδεια αποφευγω αυτη τη μουσικη.
το ο,τι σαρεσει δεν αλλαζει το γεγονος οτι αυτη η μουσικη ειναι χειροτερη απο την rock των 70-90's.

να σου φερω ενα παραδειγμα.
το 95% των rap/hip-hop songs ειναι ανουσια και χαζα.οχι ολοκληρο το ειδος.αλλα στην συντριπτικη πλειοψηφια...

και αν δεν εχεις βαρεθει να διαβαζεις την κλασσικη κλαψα μου μεχρι εδω,ακου και το βασικοτερο point μου με το οποιο κραζω ολοκληρη την ελληνικη τωρινη μουσικη:
οι μουσικοι του 70's και μετα,δηλαδη της oldschool rock,το καναν για καποιο νοημα...η μουσικη ηταν πραγματικα τροπος σκεψης...τροπος ζωης...

aka τραγουδια για την πλειοψηφια...οκ,θα μου πεις αφου σου αρεσουν γιατι να μη τα ακους?
εχεις δικιο σ'αυτο...το γεγονος ομως οτι ειναι παρακμη δεν αλλαζει...

αυταααα...ξερω ειμαι απολυτος...αλλα /care. luck

hi! Διαβασα με προσοχη το ποστ που εγραψες και οχι δεν εισαι απολυτος. Εχεις ενα δικιο! Η ελληνικη μουσικη δεν ειναι πια τοσο καλη οσο παλια και γι'αυτο και γω οσο μεγαλωνω ακουω περισσοτερο ξενη μουσικη. Οσον αφορα την ροκ μουσικη επειδη μου αρεσει πολυ η ροκ δεν συμφωνω που λες οτι μονο παλια η ροκ μουσικη ειχε αξιους εκπροσωπους. Και γω τωρα ακουω ροκ κομματια που βγηκαν τελευταια και τα βρισκω παρα πολυ ωραια. Η μουσικη κανει κυκλους, ακμαζει, παρακμαζει και ειναι υποκειμενικο αυτο το θεμα γιατι αλλο να λες οτι δεν ακους ελληνικα επειδη ειναι ολα αντιγραφες και αλλο καποιος να αισθανεται ωραια ακουγοντας ελληνικα. Δε μιλαω για μενα προσωπικα, γενικα ρε παιδι μου...
Ωραιο ποστ εκανες, σαν εκθεση! hi!

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει αντικειμενικότητα στη μουσική, αφού είναι κάτι που εκφράζει την προσωπικότητα και τα βιώματα του καθενός μας. Το να προσπαθεί ο ένας να πείσει τον άλλον οτι η μουσική που ακούει είναι η καλύτερη είναι τελείως ανούσιο. Αυτά. gj!

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
@woman tensai

χαχαχα thnx xD
η παλια ροκ ειναι τρομερα καλη μουσικη ρε :O

νταξει βεβαια μπορει να μη σαρεσει σαν ειδος,αλλα προσωπικα ειναι fav! ^^

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Shadow Ace έγραψε:@woman tensai

χαχαχα thnx xD

Mα μου αρεσει η ροκ και σου ειπα υπαρχουν καποια καλα δειγματα στη σημερινη ροκ. Αλλωστε η μουσικη ανακυκλωνεται. Τελος παντων!
Σπόιλερ:

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
didimakia έγραψε:Ειπα εγω οτι εχει να κανει με ελλειψη μουσικης παιδειας? :S
Απλα ειπα οτι ηρθαν ατομα που εχουν γουστο ^^

στο δεύτερο σχολίαζα.και το καλό γούστο δεν είναι τα ακούω όλα.ας έλεγες ήρθαν άτομα που έχουν ίδιο γούστο με μένα

Elidor

Elidor

Avarga
Shadow Ace έγραψε:behemoth suck.

απλα θορυβος xD

Bathory. (Εδω προσκυνας στον Quorthon η γινεσαι τροφη για τον Fenrir.)

????????

Anonymous

Επισκέπτης
womanTENSAIinathens έγραψε:
Shadow Ace έγραψε:@woman tensai

χαχαχα thnx xD

Mα μου αρεσει η ροκ και σου ειπα υπαρχουν καποια καλα δειγματα στη σημερινη ροκ. Αλλωστε η μουσικη ανακυκλωνεται. Τελος παντων!
Σπόιλερ:
εγω μπορω να σε λεω μπισκοτακι??
Σπόιλερ:
whistle

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down

πανέμορφο ειλικρινά τραγούδι

maxuris

maxuris

και επειδη εδω μεσα σχεδον κανεις δεν ακουει hip hop εγω θα συνεχιζω να ποσταρω γαματα hip hop τραγουδια ...

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

εγω μπορω να σε λεω μπισκοτακι??
Σπόιλερ:
whistle

Mπισκοτακι;;; Οχι δε θελω! Εχω και ονομα!Ακου μπισκοτακι και καραμελιτσα και δεν ξερω και γω τι! red card,outa tha ga

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
ωχ ρε πτι-μπερ πως κάνεις έτσι?

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Aldark's mother έγραψε:ωχ ρε πτι-μπερ πως κάνεις έτσι?

Μιλησε τωρα το μιραντα παπαδοπουλου....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης