Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ο Αγαπημένος σας Villain (του φορουμ)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Ο Αγαπημένος σας Villain (του φορουμ)

Ο Αγαπημένος σας Villain (του φορουμ) - Σελίδα 3 Vote_c1014%Ο Αγαπημένος σας Villain (του φορουμ) - Σελίδα 3 Vote_c10 14% [ 2 ]
Ο Αγαπημένος σας Villain (του φορουμ) - Σελίδα 3 Vote_c100%Ο Αγαπημένος σας Villain (του φορουμ) - Σελίδα 3 Vote_c10 0% [ 0 ]
Ο Αγαπημένος σας Villain (του φορουμ) - Σελίδα 3 Vote_c100%Ο Αγαπημένος σας Villain (του φορουμ) - Σελίδα 3 Vote_c10 0% [ 0 ]
Ο Αγαπημένος σας Villain (του φορουμ) - Σελίδα 3 Vote_c1014%Ο Αγαπημένος σας Villain (του φορουμ) - Σελίδα 3 Vote_c10 14% [ 2 ]
Ο Αγαπημένος σας Villain (του φορουμ) - Σελίδα 3 Vote_c1036%Ο Αγαπημένος σας Villain (του φορουμ) - Σελίδα 3 Vote_c10 36% [ 5 ]
Ο Αγαπημένος σας Villain (του φορουμ) - Σελίδα 3 Vote_c107%Ο Αγαπημένος σας Villain (του φορουμ) - Σελίδα 3 Vote_c10 7% [ 1 ]
Σύνολο Ψήφων : 14

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Red Yonko

Red Yonko

Ουαου γιατι τοσο μισος ρε φιλε?

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Α ρε Χοκ, είσαι είδωλο!!!

Kamikaze

Kamikaze

Red Yonko έγραψε:Ουαου γιατι τοσο μισος ρε φιλε?
Είχαμε το Μπαμπινιώτη στο forum και έκανε παράπονα όλη την ώρα. Τώρα έφυγε. Πήγε naruto.gr.

Aldark

Aldark

χαχχαχα
το καλύτερο πραμα που χει κανει ο χοκινς ειναι το 2ο ακκ του που ποτε κανεις δεν καταλαβε οτι ηταν αυτος. Τα αλλα ηταν κριντζ , αλλα ο @Elidor που ηταν κι αυτος ενας villain , ηταν το καουντερ. Χρυσα χρονια

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Τον @plankton λες?? xD

Ο Αγαπημένος σας Villain (του φορουμ) - Σελίδα 3 9_by_patty110692-dbwiqod

Aldark

Aldark

ναι , αξιο μελος! χαχχαχα

Red Yonko

Red Yonko

Νταξει τωρα καταλαβαίνω....

Σπόιλερ:

Hawkins

Hawkins

Σόρρυ που θα σας καταστρέψω τα όνειρα αλλά δεν ημουν εγώ ο πλανκτον...λέγατε ολλοι ότι είμαι οπότε το άφησα έτσι χαχαχα την πληρωσε τσάμπα ττο παλικάρι
Εγώ ήμουν ο dimis που ήθελε να φύγει ο πλανκτον ααπο το φορουμ

Kamikaze

Kamikaze

Hawkins έγραψε:Σόρρυ που θα σας καταστρέψω τα όνειρα αλλά δεν ημουν εγώ ο πλανκτον...λέγατε ολλοι ότι είμαι οπότε το άφησα έτσι χαχαχα την πληρωσε τσάμπα ττο παλικάρι
Εγώ ήμουν ο dimis που ήθελε να φύγει ο πλανκτον ααπο το φορουμ
xD xD

Santouryuu

Santouryuu

Aldark έγραψε:χαχχαχα
το καλύτερο πραμα που χει κανει ο χοκινς ειναι το 2ο ακκ του που ποτε κανεις δεν καταλαβε οτι ηταν αυτος. Τα αλλα ηταν κριντζ , αλλα ο @Elidor  που ηταν κι αυτος ενας villain , ηταν το καουντερ. Χρυσα χρονια

Λάθος! Το καλύτερο πράγμα που έχει κάνει είναι ότι άρχισε παιχνίδι Παλέρμο με όλα τα ακκαουντ του και έπαιζε μόνος του...

Και το κορυφαίο ήταν ότι μέσα σε 5 ποστ είχε βρει και καλά τον δολοφόνο και πανηγύριζε τον εαυτό του!

Tcixlas

Tcixlas

ο νοτοριους χοκ

κάτι μου βρωμάει εμένα εδώ περα πάλι

Kamikaze

Kamikaze

Santouryuu έγραψε:Λάθος! Το καλύτερο πράγμα που έχει κάνει είναι ότι άρχισε παιχνίδι Παλέρμο με όλα τα ακκαουντ του και έπαιζε μόνος του...

Και το κορυφαίο ήταν ότι μέσα σε 5 ποστ είχε βρει και καλά τον δολοφόνο και πανηγύριζε τον εαυτό του!
Ό,τι καλύτερο :')

Red Yonko

Red Yonko

Παλέρμο με τα ακάουντ του xD

Santouryuu

Santouryuu

Θεός!

Και μετά έλεγε όχι ρε γ***το, πως με ανακάλυψες και τέτοια...

Χωκ 4 prez

Scarlet D.

Scarlet D.

το εχω ξαναπει νομιζω, ο χωκ δεν ειναι villain, είναι ηρωας. Οχι ο ηρωας που χρειαζεται το φορουμ, αλλα αυτος που του αξιζει.

http://www.onepiecegr.com/

Tcixlas

Tcixlas

είναι σαν τον ant man?

Red Yonko

Red Yonko

Ποιος ειναι παλι τουτος?

Scarlet D.

Scarlet D.

κανας ακομα λογαριασμος του hawkins θα ειναι...

http://www.onepiecegr.com/

Red Yonko

Red Yonko

Θα αποκαλυψω και γω ποιος του φορουμ ειμαι συντομα  hehehe

Kamikaze

Kamikaze

Red Yonko έγραψε:Θα αποκαλυψω και γω ποιος του φορουμ ειμαι συντομα  hehehe
Σκληρέ τα εκατόστησες τα accounts ή ακόμα;

Red Yonko

Red Yonko

Είμαι στα 76...

Kamikaze

Kamikaze

Τώρα που αποκαλύφθηκες θα σε πάει ο Δήμος στα 4.

Red Yonko

Red Yonko

για να μην βγαίνω και πιο πολύ εκτός θεματος (εχουμε αξιους admins!) Ποιος είναι ο δημος; ellefson is an idiot

Kamikaze

Kamikaze

Ο Scarlet, έναν τον έχουμε.

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
qleo

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης