από fb? οι παοκτήδες και οι γαύροι είναι οι πιό πολλοί πάντως
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
253 Απ: Ποδοσφαιρο Τετ 03 Νοε 2010, 23:54
Guest
α ρε πίπο μεγάλε..πρέπει να το παραδεχτώ(όχι πως το λέω γιατί είναι ο γκρίμμυ ονλάιν κι αν δεν το πω θα φάω ξύλο...)
η ρεάλ τον πήρε τον βαθμό της ισσοπαλίας αλλά εμένα με απογοητεύει..μόνο ο κασιίγιας σταθερή εγγύηση
η ρεάλ τον πήρε τον βαθμό της ισσοπαλίας αλλά εμένα με απογοητεύει..μόνο ο κασιίγιας σταθερή εγγύηση
254 Απ: Ποδοσφαιρο Πεμ 04 Νοε 2010, 15:14
Kauko
Red Dragon έγραψε:05 - Aris - (60.000 Funs)
04 - Paok - (140.000 Funs)
03 - ΑΕΚ - (160.000 Funs)
02 - Panathinaikos - (320.000 Funs)
01 - Olympiakos - (410.000 Funs)
Ετσι ρε τρελα
δεν υπαρχει περιπτωση να εχει η αεκ παραπανω φιλαθλους απο ΠΑΟΚ. ολη η βοριεα ελλαδα (Σερρες, κοζανη, καστορια, φλωρινα ) εχουν μονο ΠΑΟΚτσηδες. η αεκτσηδες ειναι μονο στην αθηνα...
- Σπόιλερ:
- Ετσι για να αποκατασταθει η ταξη...
255 Απ: Ποδοσφαιρο Πεμ 04 Νοε 2010, 20:18
Red Dragon
κιομως φιλε, καταρχας σχεδον ολη η ανατολικη ελλαδα ψηφηζει αεκ κοντα στη μικρα ασια κ.τ.λ επεισης και πολλα νησια, εξαλου η διαφορα ειναι ελαχιστη, σχεδον ισα ειναι
256 Απ: Ποδοσφαιρο Δευ 08 Νοε 2010, 19:46
moumia
Παντως η Θρυλαρα πρωτη και με διαφορα!!!!!
Ρε ομως η Παναχα εχει για πλακα 80,000!!!!!!!!! το ξεχασατε..! :muaha:
Ρε ομως η Παναχα εχει για πλακα 80,000!!!!!!!!! το ξεχασατε..! :muaha:
260 Απ: Ποδοσφαιρο Τρι 09 Νοε 2010, 22:41
Guest
έλα Ραούλ αντέχεις...και ο Ντελ Πιέρο σε καλή κατάσταση
261 Απ: Ποδοσφαιρο Τρι 09 Νοε 2010, 22:43
Grimmy
Εαν εξαιρεσεις ενα κατακαθι της κοινωνιας εδω υπαρχουν οι πραγματικα μεγαλοι επιθετικοι
263 Απ: Ποδοσφαιρο Τρι 09 Νοε 2010, 22:44
Grimmy
ε αφου επαιζε στη μιλαν οταν ειχαμε κακα και υπερφορμαρισμενο πιρλο... Και εγω να ημουν επιθεση τον περνουσα χαλαρα
265 Απ: Ποδοσφαιρο Τετ 10 Νοε 2010, 14:26
Guest
δεν είμαι υπέρ αυτών των ''νεων μέσσι κτλ''...όχι πως τα παιδιά αυτά δεν έχουν ταλέντο ή πως δεν αξίζουν αλλά έλεος...o messi είναι ακόμα νέος και έχουν βγει 15 νέοι μέσσι
και από τα βίντεο είδα λίγο από το πρώτο,βαρέθηκα και το έκλεισα...1 λεπτό μας έδειχνε την ίδια φάση και μετά κάτι σέντρες και πάσες του...εντάξει..
και από τα βίντεο είδα λίγο από το πρώτο,βαρέθηκα και το έκλεισα...1 λεπτό μας έδειχνε την ίδια φάση και μετά κάτι σέντρες και πάσες του...εντάξει..
267 Απ: Ποδοσφαιρο Τετ 10 Νοε 2010, 20:42
moumia
Βλακειες κακο τους κανουν να τους λενε νεους μεσι
ο καθε παιχτης ειναι διαφορετικος μεσι ειναι ενας!
και καθε ενας παιχτης ειναι διαφορετικος απο τον αλλον και αυτο ειναι και το ωραιο αλλωστε.
ο καθε παιχτης ειναι διαφορετικος μεσι ειναι ενας!
και καθε ενας παιχτης ειναι διαφορετικος απο τον αλλον και αυτο ειναι και το ωραιο αλλωστε.
269 Απ: Ποδοσφαιρο Παρ 12 Νοε 2010, 15:54
didimakia
^Εκπληκτικο video...
Για να πω την αληθεια ο Del Piero ποτε δεν ηταν στην εκτιμηση μου μεχρι που γνωρισα τον Johnyman xd
Για να πω την αληθεια ο Del Piero ποτε δεν ηταν στην εκτιμηση μου μεχρι που γνωρισα τον Johnyman xd
270 Απ: Ποδοσφαιρο Παρ 12 Νοε 2010, 16:23
Guest
ναι η αλήθεια είναι πως σας τα έχω κάνει τσουρέκια λίγο με τους Ντελ Πιέρο & Ραούλ,αλλά κατά τη γνώμη μου τέτοιοι είναι οι μεγάλοι παίκτες..είναι ηγέτες κι όμως δεν είναι ψώνια..και εντός γηπέδων δεν είναι αλήτες
απ'κει και πέρα δεν πρέπει να είναι οι δύο καλύτεροι ποδοσφαιριστές ever αλλά τους προτιμώ από τους τρομερά φαντεζί(και πολυτάλαντους όμως) παίκτες
διδιμάκια ο Ραούλ σου αρέσει ή να αρχίσω το πρήξιμο? :P
απ'κει και πέρα δεν πρέπει να είναι οι δύο καλύτεροι ποδοσφαιριστές ever αλλά τους προτιμώ από τους τρομερά φαντεζί(και πολυτάλαντους όμως) παίκτες
διδιμάκια ο Ραούλ σου αρέσει ή να αρχίσω το πρήξιμο? :P
271 Απ: Ποδοσφαιρο Παρ 12 Νοε 2010, 16:26
didimakia
O Raul μ'αρεσε παλια παρα πολυ οταν η Real ειχε τους Elite stars (Figo, Zidane,Raul,Ronaldo κλπ)
Στο pro μου την σπαει ομως...
Στο pro μου την σπαει ομως...
272 Απ: Ποδοσφαιρο Παρ 12 Νοε 2010, 18:56
Grimmy
zidane inzaghi del piero raul... Δυσκολα θα ξαναδουμε τετοιους παικτες... Τι να τους κανεις τους μεσι και τους ροναλντο μετα?
273 Απ: Ποδοσφαιρο Παρ 12 Νοε 2010, 19:00
Kauko
το ιδιο ισχυει και για τον γιασεμακη γιασεμη, δυσκολα θα ξαναεμφανιστει τετοιο φορ στο Ελληνικο πρωταθλημα...
275 Απ: Ποδοσφαιρο Τρι 30 Νοε 2010, 00:48
didimakia
Ναι το ειδα και εγω το Match.
Μετα βριζαν εμας τα βαζελια που φαγαν 5 οι αθλιοι οι Ελληνες...
Ουτε μια ομαδα με τους καλυτερους ολων τον εποχων δνε μπορει να σταματησει αυτην την ομαδα...
Μετα βριζαν εμας τα βαζελια που φαγαν 5 οι αθλιοι οι Ελληνες...
Ουτε μια ομαδα με τους καλυτερους ολων τον εποχων δνε μπορει να σταματησει αυτην την ομαδα...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης