Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Manchester United Official Topic

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Manchester United Official Topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Manchester United Official Topic Παρ 10 Φεβ 2017, 11:29

Tcixlas

Tcixlas

φιλε εγώ σου ξανα λέω, γ*** τους παίχτες ο ντρογκμπά αλλά μας πόνεσε πολύ ο καριόλης, απο τότε δε θέλω να βλεπω τσέλσι στα μάτια μου... ο αδερφός μου ήταν τσέλσι μόνο λόγο του ντρογκμπα, εγώ είχα φανατιστεί με rooney ronaldo τοτε... πωπωπω τι θυμήθηκα... και να τσακωνόμαστε και να μας κοιτάνε στο σπίτι, γιατί ξερω γω τους φαινόταν περίεργο που τσακωνόμασταν για ξενες ομάδες

βλαμμενα απο παιδιά

27Manchester United Official Topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Manchester United Official Topic Κυρ 12 Φεβ 2017, 18:57

Aldark

Aldark

χαχαχααχααχχαχαχα κλαίω , εγώ δεν είχα κανα τσελσά μικρός , αλλά μετά ειδικά ένα φίλο μου τον τάραζα στην καζούρα , κάθε βδομάδα έβριζα Τσέλσι , του λεγα "είσαι μαλάκας , λες μαλακίες , πλάστικ φαν , ΕΙΣΑΙ ΤΣΕΛΣΙ".
Το παιδί μετά επειδή ήρθε ξανά ο Μουρίνιο (ο οποίος τους έφτιαξε το 2004 και αυτός για καποιο λογο ενω εγινε λογω εκεινου Τσελσακι μετα τον μισουσε) αντιπάθησε την ομάδα και λόγω του bullying άρχισε να λέει εγώ είμαι newcastle/sunderland/tothenam/leicester lol.
Τότε του λεγα "ρε πλαστικέ , newcastle , sunderland είναι αντίπαλες ομάδες χαχαχαχαχα"
καλά περνάγαμε.
Σπίτι έχω τον πατέρα μου που είναι λίβερπουλ και ζει στην πίκρα χρόνια , οπότε τη λίβερπουλ τη συμπαθώ και τη σέβομαι. Μόνο πρωτάθλημα να μην πάρει.
Οκ , οι άλλοι έχουν 4-5 κούπες who cares

28Manchester United Official Topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Manchester United Official Topic Κυρ 12 Φεβ 2017, 23:44

Tcixlas

Tcixlas

εγώ λίβερπουλ έχω 2-3 φίλους, με φανέλες κλπ, καμμένους όχι αστεία, man utd δεν έχω κανέναν είναι η αλήθεια, απο παλιά, έναν έχω τώρα απο σχολή που βλέπουμε κανα ματς παρέα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης