Posts : 1161 Join date : 24/06/2010 Age : 34 Location : one step ahead of kenji
Johnyman έγραψε:είναι από φίλλερ?
'Οχι
Σπόιλερ:
ειναι υπαρκτο/πραγματικο προσωπο? ΟΧΙ είναι η yukiji? ΟΧΙ ειναι απο τα 3 μεγαλα animes? ΝΑΙ OP? ΝΑΙ ειναι στους strawhats? ΟΧΙ marine? ΟΧΙ kaizoku then? ΟΧΙ bounty hunter? ΟΧΙ Aνηρ? ΝΑΙ Ειναι μπεκρης ? ΟΧΙ Εχει φαει φρουτο του διαβολου? ΟΧΙ ειναι ο Rayleigh μηπως? ΟΧΙ o crocus? ΟΧΙ Ειναι δυνατος ο τυπας ? -Δυνατός σε σχέση με ποιον? Σε σχέση με την αδερφή μου ναι σίγουρα. -Με τα standars μωρε ... Τον σανζι τον εχει ? -Ούτε για αστείο. Ειναι κομπαρσος then ? ΟΧΙ Ειναι στην μερια των ''κακων''? ΝΑΙ ήταν κάποιος από τους mr.? ΟΧΙ Ο foxy ηταν ???? ΟΧΙ Λοιπον...ειναι απο grand line? ΟΧΙ είναι από κάποιο παρελθόν κάποιου strawhat? ΟΧΙ Κανενας noble μηπως ? ΟΧΙ Eιναι Companion κaποιου? ΟΧΙ ήταν ινδιάνος?στην Skypiea εννοώ ΟΧΙ Ειναι κανενας μαγειρας απο το baratie ? ΟΧΙ Μηπως ειναι ο κοκορος ???? xD ΟΧΙ Eπειδη θα τραβηξει πολυ,μπορεις να τα μαζευεις οπως εγω? ΝΑΙ είναι από την galley-la? ΟΧΙ Eχει μορφη ζωου? OXI Μηπως λες τον πανταμαν ? που ειναι παντα και παντου :P ΟΧΙ είναι με τους επαναστάτες? ΟΧΙ ειναι χοντρος? Σωματώδης θα έλεγα είναι από φίλλερ? ΟΧΙ
Johnyman έγραψε:είναι από την Ohara(το νησί της Ρόμπιν)
Όχι
didimakia έγραψε:Εχει companions μαζι του? δηλαδη ειναι ετσι αρχηγος και απο πισω τον ακολουθουν βλακες?
Όχι
Σπόιλερ:
ειναι υπαρκτο/πραγματικο προσωπο? ΟΧΙ είναι η yukiji? ΟΧΙ ειναι απο τα 3 μεγαλα animes? ΝΑΙ OP? ΝΑΙ ειναι στους strawhats? ΟΧΙ marine? ΟΧΙ kaizoku then? ΟΧΙ bounty hunter? ΟΧΙ Aνηρ? ΝΑΙ Ειναι μπεκρης ? ΟΧΙ Εχει φαει φρουτο του διαβολου? ΟΧΙ ειναι ο Rayleigh μηπως? ΟΧΙ o crocus? ΟΧΙ Ειναι δυνατος ο τυπας ? -Δυνατός σε σχέση με ποιον? Σε σχέση με την αδερφή μου ναι σίγουρα. -Με τα standars μωρε ... Τον σανζι τον εχει ? -Ούτε για αστείο. Ειναι κομπαρσος then ? ΟΧΙ Ειναι στην μερια των ''κακων''? ΝΑΙ ήταν κάποιος από τους mr.? ΟΧΙ Ο foxy ηταν ???? ΟΧΙ Λοιπον...ειναι απο grand line? ΟΧΙ είναι από κάποιο παρελθόν κάποιου strawhat? ΟΧΙ Κανενας noble μηπως ? ΟΧΙ Eιναι Companion κaποιου? ΟΧΙ ήταν ινδιάνος?στην Skypiea εννοώ ΟΧΙ Ειναι κανενας μαγειρας απο το baratie ? ΟΧΙ Μηπως ειναι ο κοκορος ???? xD ΟΧΙ Eπειδη θα τραβηξει πολυ,μπορεις να τα μαζευεις οπως εγω? ΝΑΙ είναι από την galley-la? ΟΧΙ Eχει μορφη ζωου? OXI Μηπως λες τον πανταμαν ? που ειναι παντα και παντου :P ΟΧΙ είναι με τους επαναστάτες? ΟΧΙ ειναι χοντρος? Σωματώδης θα έλεγα είναι από φίλλερ? ΟΧΙ είναι από την Ohara(το νησί της Ρόμπιν)? ΟΧΙ Εχει companions μαζι του? δηλαδη ειναι ετσι αρχηγος και απο πισω τον ακολουθουν βλακες? ΟΧΙ
Johnyman έγραψε:δεν πτοούμαστε..είναι από την Franky Family?
Όχι
HawkEyes Juracule έγραψε:ειναι ο Tom?
Όχι
Ένα ακόμα MEGA HINT: Ο γρηγόρης πορώνεται μόνο και μόνο που ακούει το όνομά του.
Σπόιλερ:
ειναι υπαρκτο/πραγματικο προσωπο? ΟΧΙ είναι η yukiji? ΟΧΙ ειναι απο τα 3 μεγαλα animes? ΝΑΙ OP? ΝΑΙ ειναι στους strawhats? ΟΧΙ marine? ΟΧΙ kaizoku then? ΟΧΙ bounty hunter? ΟΧΙ Aνηρ? ΝΑΙ Ειναι μπεκρης ? ΟΧΙ Εχει φαει φρουτο του διαβολου? ΟΧΙ ειναι ο Rayleigh μηπως? ΟΧΙ o crocus? ΟΧΙ Ειναι δυνατος ο τυπας ? -Δυνατός σε σχέση με ποιον? Σε σχέση με την αδερφή μου ναι σίγουρα. -Με τα standars μωρε ... Τον σανζι τον εχει ? -Ούτε για αστείο. Ειναι κομπαρσος then ? ΟΧΙ Ειναι στην μερια των ''κακων''? ΝΑΙ ήταν κάποιος από τους mr.? ΟΧΙ Ο foxy ηταν ???? ΟΧΙ Λοιπον...ειναι απο grand line? ΟΧΙ είναι από κάποιο παρελθόν κάποιου strawhat? ΟΧΙ Κανενας noble μηπως ? ΟΧΙ Eιναι Companion κaποιου? ΟΧΙ ήταν ινδιάνος?στην Skypiea εννοώ ΟΧΙ Ειναι κανενας μαγειρας απο το baratie ? ΟΧΙ Μηπως ειναι ο κοκορος ???? xD ΟΧΙ Eπειδη θα τραβηξει πολυ,μπορεις να τα μαζευεις οπως εγω? ΝΑΙ είναι από την galley-la? ΟΧΙ Eχει μορφη ζωου? OXI Μηπως λες τον πανταμαν ? που ειναι παντα και παντου :P ΟΧΙ είναι με τους επαναστάτες? ΟΧΙ ειναι χοντρος? Σωματώδης θα έλεγα είναι από φίλλερ? ΟΧΙ είναι από την Ohara(το νησί της Ρόμπιν)? ΟΧΙ Εχει companions μαζι του? δηλαδη ειναι ετσι αρχηγος και απο πισω τον ακολουθουν βλακες? ΟΧΙ είναι από την Franky Family? ΟΧΙ ειναι ο Tom? ΟΧΙ
Hyper-Hint: Είναι bandit Mega-Hint: Ο γρηγόρης πορώνεται μόνο και μόνο που ακούει το όνομά του.