Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Χρόνια Πολλά σε όσους έχουν γενέθλια!

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 39]

razor1911

razor1911

petrikios έγραψε:Εσυ που το ξερεις εχεις δει την ταυτοτητα μου? Μαλλον θα στο σφυριξε κανεις...γιατι εγω πληροφοριες για την ημηρομηνια εδω τουλαχιστον δεν εχω βαλει...
Το πεπλο του χθες σου φερνει το σημερα μηπως σου λειπει λιγο ψωμι; e?e?

????????

Anonymous

Επισκέπτης
εγω ειχα πριν 7 μερες

petrikios

petrikios

maggie έγραψε:κανείς δεν μου το σφύριξε. από το παλιό φόρουμ το θυμάμαι. είσαι παιδί της άνοιξης εσύ και των λουλουδιών.

Μαλιστα...φαινεται τοτε οτι εχεις πολυ καλη μνημη κυρια Μαγδα...αλλα θυμασαι ακριβως και ποιο μηνα ειμαι και ποια μερα...εκει θα σου πω και μπραβο

maggie

maggie

πρώτο δεκαπενθήμερο μαρτίου..τώρα μέρα θα σε γελάσω

petrikios

petrikios

Καλα καλα το πας....δεν περιμενα να με απογοητευσεις

Aldark

Aldark

χρονια πολλα στο φορουμ που κλεινει 3 χρονια ζωης! yupiyupiyupi

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
περνάν τα χρόνια..happy birthday!
είμαι πιο πολύ καιρό σε αυτήν την αηδία απ'ότι στο παλιό:haha:

Aldark

Aldark

κι εγω τελικα δε ξερω καν πως εγινε αυτο :xD:
σα χθες θυμαμαι που μου ειπε ο διδι οτι φτιαξανε νεο φορουμ επειδη το αλλο κλεινει....

razor1911

razor1911

Χρονια πολλα στον Gomugomunobaka στον Vagas1989 στη Nami και σε ολους τους υπολοιπους που λειπουνε.

Aldark

Aldark

γιατι ολοι αυτοι ειχα γενεθλια σημερα; η ναμι καταρχην εχει γενεθλεια τον ιουλιο...

razor1911

razor1911

Aldark έγραψε:χρονια πολλα στο φορουμ που κλεινει 3 χρονια ζωης! yupiyupiyupi

razor1911 έγραψε:Χρονια πολλα στον Gomugomunobaka στον Vagas1989 στη Nami και σε ολους τους υπολοιπους που λειπουνε.

Aldark έγραψε:γιατι ολοι αυτοι ειχα γενεθλια σημερα; η ναμι καταρχην εχει γενεθλεια τον ιουλιο...
Ειπες οτι το forum κλεινει 3 χρονια ζωης ολοι αυτοι που ανεφερα στην αρχη ηταν που ξεκινησαν το forum μαζι με τον Mortis

Aldark

Aldark

αααααα...ε το παλιο φορουμ υπηρχε κι αυτο 2-3 χρονια μεχρι που εκλεισε..δεν εχουν καμια σχεση αυτοι με το φορουμ αυτο παντως αν εννοεις κατι τετοιο.
ησουν εσυ στο παλιο;

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
ο κύριος azuyadreams δεν είσαι? συγγνώμη αν το σκότωσα το όνομά σου..
είχε σίγουρα η νάμι και ο βάγκας σχέση με τη δημιουργία του φόρουμ..βασικά ούτε καν ο μπάκα είχε..έγινε μοντ αρχικά και μετά αντμίν.
νόμιζα το οπ.γρ ήταν καθαρά δημιούργημα του μόρτη

Aldark

Aldark

ο azuyadreams ; damn , δε το ξερα

ναι κι εγω νομιζα οτι το δημιουργησε ο Morths , αλλα υπηρχαν και καποιοι αλλοι που κανανε μαζι τα σαμπς...δε θυμαμαι τωρα ονοματα , θυμαμαι σιγουρα οτι υπηρχε τοτε και ο darkphoenix στο σαητ και ο serestrum μαζι με αυτους που αναφερθηκαν απο πανω.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ειμουν και εγω μελος στο παλιο is there trouble?

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Χρόνια Πολλά Aldarkιε!!!! yupi yupi yupi happy birthday! happy birthday! happy birthday! happy birthday! 

Aldark

Aldark

Να σαι καλά Πάττυ! Ευχαριστώ πολύ!!! luck luck 

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
Jim polyxronos re kai sorry gia ta greeklish alla eimai ekswteriko kai den exei ellhnika o upologisths

maggie

maggie

warn για την fail δικαιολογία.

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Ευχαριστώ πολύ!

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Tζιμάρα Happy Birthday!!! happy birthday! happy birthday! happy birthday! 

plankton

plankton

Χρόνια σου πολλά Jim.happy birthday! 

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. aww 

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Troll

Troll

για πε για πε τι δωρο σε κανανε

Santouryuu

Santouryuu

Δεν ξερω αν κοιταξατε τους χρηστες που γενεθλιαζουν... αλλα απο σημερα εχουμε 20 χρονια φοιβος! xD

Χρόνια Πολλά σε όσους έχουν γενέθλια! - Σελίδα 26 Imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fvol5.music-bazaar.com%2Falbum-images%2Fvol5%2F403%2F403222%2F2234713-big%2F20-HRONIA-FIVOS-CD1-2-picture.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.music-bazaar

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης