Ευκαιρια να δεις τι σημαινει Madhouse.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Kamikaze Tycoon's AMVs
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
27 Απ: Kamikaze Tycoon's AMVs Πεμ 13 Οκτ 2016, 10:24
Tcixlas
Πρόκειται για μία νέα μεταφορά του manga Hunter x Hunter η οποία κινείται βάσει της κανονικής ιστορίας
εν αντιθέσει της σειράς του 1999 και των παλιών OVA. Ξεκινά την ιστορία απ' την αρχή αντί να συνεχίζει από εκεί
που τελείωσε η παλιά σειρά, με σύγχρονο σχεδιασμό κι animation και χωρίς fillers.
Τα releases μας ξεκινούν από το επεισόδιο 25, μιας και τα πρώτα 24 υπάρχουν ήδη μεταφρασμένα.
Mε τα Recap (συνόψεις παλιών επεισοδίων) 13 & 26 δε θα ασχοληθούμε μιας και δεν εμπεριέχονται στα Blu-ray.]
τα πρώτα 24 που τα βρίσκω να μη το ψάξω και πολυ γιατί ειμαι στην τρεχάλα
εν αντιθέσει της σειράς του 1999 και των παλιών OVA. Ξεκινά την ιστορία απ' την αρχή αντί να συνεχίζει από εκεί
που τελείωσε η παλιά σειρά, με σύγχρονο σχεδιασμό κι animation και χωρίς fillers.
Τα releases μας ξεκινούν από το επεισόδιο 25, μιας και τα πρώτα 24 υπάρχουν ήδη μεταφρασμένα.
Mε τα Recap (συνόψεις παλιών επεισοδίων) 13 & 26 δε θα ασχοληθούμε μιας και δεν εμπεριέχονται στα Blu-ray.]
τα πρώτα 24 που τα βρίσκω να μη το ψάξω και πολυ γιατί ειμαι στην τρεχάλα
28 Απ: Kamikaze Tycoon's AMVs Δευ 17 Οκτ 2016, 00:03
Kamikaze
Οι AnimEclipse έχουν τα πρώτα. Το 13 και το 26 μην τα δεις, είναι recap.
29 Απ: Kamikaze Tycoon's AMVs Δευ 17 Οκτ 2016, 12:34
Tcixlas
ειμαι στο 34 τώρα... τα βρήκα απο κάτι τύπους βεβαια δε βρηκα πουθενα το 19 να παιζει σε κανεναν αλλα οκ... τα recap τα είχαν σημειώσει και δε τα είδα... φαίνεται πολύ καλό...
30 Απ: Kamikaze Tycoon's AMVs Τετ 14 Δεκ 2016, 17:40
Kamikaze
Η πρώτη μου (σοβαρή) προσπάθεια για MMV. Ok μικρή προσπάθεια.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης