Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Katekyo Hitman Reborn!

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 14]

301Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Κυρ 28 Αυγ 2011, 15:04

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
επειδή λέει [manga] khr γι'αυτό είπα πως όλοι το αγαπάμε.

302Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Κυρ 28 Αυγ 2011, 16:57

Z3r0k1ll3r

Z3r0k1ll3r

didimakia έγραψε:Αληθεια λεει ο μηδενικοςδολοφονος. Το anime το βριζω! To manga ομως το γουσταρω τρελα!
Να 'το!

303Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Κυρ 28 Αυγ 2011, 17:53

sirQuackly

sirQuackly

δυστυχως τα online scanlation μεχρι προτεινος ηταν αθλια και καναν το σχεδιο να φαινεται χαλια κατα την γνωμη μου

anime=manga
Καταπληκτικο soundtrack και VA
Kαταπληκτικο σχεδιο και ατμοσφαιρα

304Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Κυρ 28 Αυγ 2011, 18:55

didimakia

didimakia

Δεν δαιφωνω στον τομεα Soundtrack Εχουν κανει αριστη δουλεια. Το Animation ομως κατα 70% ειναι dull και "στατικο"
Επισης Shonen anime χωρις αιμα ειναι σαν ανθρωπος χωρις φλεβα.

305Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Δευ 29 Αυγ 2011, 21:44

iFiVa

iFiVa

didimakia έγραψε:Δεν δαιφωνω στον τομεα Soundtrack Εχουν κανει αριστη δουλεια. Το Animation ομως κατα 70% ειναι dull και "στατικο"
Επισης Shonen anime χωρις αιμα ειναι σαν ανθρωπος χωρις φλεβα.

Συμφωνω!!!

306Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Δευ 29 Αυγ 2011, 22:16

Z3r0k1ll3r

Z3r0k1ll3r

Εμένα όμως συνεχίζει να μου αρέσει περισσότερο το anime :P

307Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Δευ 29 Αυγ 2011, 23:30

iFiVa

iFiVa

Z3r0k1ll3r έγραψε:Εμένα όμως συνεχίζει να μου αρέσει περισσότερο το anime :P

Αν διαβασεις το τελευταιο arc με την shimon family θα αλλαξεις γνωμη!!

308Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Τρι 30 Αυγ 2011, 02:26

Z3r0k1ll3r

Z3r0k1ll3r

Δεν διαβάζω manga σε κανένα anime.
Και αν διάβαζα θα το έκανα μόνο και μόνο γιατί θα είχα άπειρη αγωνία για κάποια "φάση".

309Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Τρι 30 Αυγ 2011, 02:52

sirQuackly

sirQuackly

πωπω εχετε ενα κολλημα ολοι με το αιμα..δειτε το kokuyo arc εχει αιμα!!
δεν λεω σε μερικες φασεις ειναι χαζο να μην δειχνει αιμα(πχ εκει που χτυπησε μια ακτινα τον soichi η το χερι του squalo)
αλλα οκ σιγα κουλαρετε

btw ifiva το αβαταρ και η sig σου ειναι υπερβολικα γαματα

310Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Τρι 30 Αυγ 2011, 15:11

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
Z3r0k1ll3r έγραψε:Δεν διαβάζω manga σε κανένα anime.
Και αν διάβαζα θα το έκανα μόνο και μόνο γιατί θα είχα άπειρη αγωνία για κάποια "φάση".

ε τότε τι προτιμάς το ανιμε αφού δεν διαβάζεις το μάνγκα?

311Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Τρι 30 Αυγ 2011, 21:47

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Johnyman έγραψε:
Z3r0k1ll3r έγραψε:Δεν διαβάζω manga σε κανένα anime.

ε τότε τι προτιμάς το ανιμε αφού δεν διαβάζεις το μάνγκα?
Τα μανγκα ειναι οι αυθεντικες δουλειες του καθε μανγκακα.Π.χ το μανγκα του one piece ειναι η αυθεντικη δουλεια του Oda , ενω το ανιμ, οκ ωραιο, υπεροχο με τα χρωματα του, τις φωνες, τις μουσικες αλλα οι animators χαλανε λιγο καμμια φορα το εργο του μανγκακα. Βεβαια συμβαινει το αντιθετο καμμια φορα.
Οπως π.χ στο τελευταιο επεισοδιο που η Dadan μιλησε στον Αce. Aυτο ηταν μια υπεροχη πινελια των animators και πολυ συγκινητικη. Αυτο το θυμαμαι πολυ καλα δεν υπηρχε στο μανγκα.Δεν το ειχε κανει ο Oda.
Aλλα σε γενικες γραμμες στο ανιμ κοβονται σκηνες με βια ,με αιματα(ευτυχως οχι στο OP), ορισμενες φορες αλλα γραφει ο Oda αλλα βλεπεις στο ανιμ, ο,τι να 'ναι!
Οποτε για πρωτη και τελευταια φορα ελπιζω συμφωνω με τον Γιαννη.
Ζ3r0 δεν σε κατακρινει κανενας ,ουτε σε κατηγορει, εγω τουλαχιστον σεβομαι την προτιμηση σου!

312Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 01 Σεπ 2011, 01:00

iFiVa

iFiVa

Ωραιο chapteraki........σιγα σιγα μαθενουμε περισσοτερα για τους arcobalenos :mueh:

313Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Σαβ 03 Σεπ 2011, 13:51

iFiVa

iFiVa

Συμφωνω μαζι σου......Το one piece ειναι το μονο anime που εχω δει που οι animators αλλαζουν σκηνες και γινεται καλυτερο.....βεβαια δεν νομιζω να κανουν αλλαγες χωρις να ρωτησουν τον oda!!!

314Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Κυρ 18 Σεπ 2011, 22:21

Aldark

Aldark

ενα ποστ απλα μανκες αν και ακομα στο 350 ειμαι μοστ επικ αρκ ις καμινγκ πιανει κορυφη το μανγκα τουτο aww

315Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Κυρ 18 Σεπ 2011, 22:58

didimakia

didimakia

Indeed. Εκπληκτικη ατμοσφαιρα αν και περιμενα να μαλωσουν τα arcobaleno.
Παιζει ομως και να γινει προς το τελος. Η κατι σαν συνεργασια

316Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Δευ 19 Σεπ 2011, 14:50

iFiVa

iFiVa

Θα γινουν εκπληκτικες μαχες σε αυτο το αρκ......

317Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 22 Σεπ 2011, 14:13

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ΛΟΛ...μονο αυτο εχω να πω

318Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 22 Σεπ 2011, 21:50

iFiVa

iFiVa

Καθε πεμπτη γινεται και πιο τελειο το hitman reborn!!!!

319Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 22 Σεπ 2011, 23:50

dem

dem

μαντεψια μου ειναι οτι η λαλ μιρχ θα γινει κανονικη.
δε νομιζω να κανουν καποιο αλλο arcobaleno κανονικο γιατι ειναι κατι σαν οι μασκωτ του manga

320Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Σαβ 24 Σεπ 2011, 22:49

iFiVa

iFiVa

dem έγραψε:μαντεψια μου ειναι οτι η λαλ μιρχ θα γινει κανονικη.
δε νομιζω να κανουν καποιο αλλο arcobaleno κανονικο γιατι ειναι κατι σαν οι μασκωτ του manga

Οταν ειχαν παει στο μελλον μονο η lal ηταν κανονικη αρα μαλλον μονο αυτη θα γινει!!

321Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 01 Δεκ 2011, 17:12

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Ποσοι απο δω μεσα διαβαζετε? Νομιζω οτι ειναι στα πολυ καλα του..

322Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 01 Δεκ 2011, 21:20

maggie

maggie

κανονικα εσυ επρεπε να διαβαζεις...αλλα πραγματα βεβαια...

323Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 02 Δεκ 2011, 12:54

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
δεν εχουμε ολη την υπομονη να διαβαζουμε τις βλακειες που διδασκονται daaamn!

324Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Τρι 27 Δεκ 2011, 22:32

iman

που μπορώ να το βρω με ελληνικούς υπότιτλους ?

325Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 13 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Τρι 27 Δεκ 2011, 22:41

Red Dragon

Red Dragon

iman έγραψε:που μπορώ να το βρω με ελληνικούς υπότιτλους ?
Δεν υπαρχει πουθενα με ελληνικους υποτιτλους το συγκεκριμενο ακομα.
Το περιμενω και εγω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 14]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-

» katekyo hitman reborn
» Katekyo Hitman Reborn

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης