Καλωσηρθες και καλη διαμονη.
Ku ku ku
Ku ku ku
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Gomugomunoluffy έγραψε:γεια σας και απο εμενα ειμαι καινουργιος εδω...!
ειμαι 18 χρονων με λενε γιωργο...μου αρεσει πολυ το ονε πιεσε και ελπιζω να κανω καλους φιλους εδω περα !!! τα λεμε!!!
:OOβατόμουρο έγραψε:λοιπόν.με λένε βάσω,είμαι 18,5 χρονών κ μένω αγρίνιο(για την ώρα)..
εε αυτα.
MersaL έγραψε::OOβατόμουρο έγραψε:λοιπόν.με λένε βάσω,είμαι 18,5 χρονών κ μένω αγρίνιο(για την ώρα)..
εε αυτα.
Yes it is!Αν και η παρέα μου είναι ανιμάκιδες(και κράζουν One Piece,αίσχος ) δε περίμενα να πετύχω σε τέτοιο φόρουμ κι άλλον Αγρινιότη/Αγρινιότισα. :Pβατόμουρο έγραψε:MersaL έγραψε::OOβατόμουρο έγραψε:λοιπόν.με λένε βάσω,είμαι 18,5 χρονών κ μένω αγρίνιο(για την ώρα)..
εε αυτα.
..μικρος που ειναι ο κοσμος.
:muaha: Είμαι αλλού,οπότε. :Pdidimakia έγραψε:Marsal η βασω ειναι πολυ χοτ μιλαμε.
Καλο κοριτσι επισης.
Σε χαλαει γκομενα otaku?
You should meet her ^^
MersaL έγραψε:Yes it is!Αν και η παρέα μου είναι ανιμάκιδες(και κράζουν One Piece,αίσχος ) δε περίμενα να πετύχω σε τέτοιο φόρουμ κι άλλον Αγρινιότη/Αγρινιότισα. :Pβατόμουρο έγραψε:MersaL έγραψε::OOβατόμουρο έγραψε:λοιπόν.με λένε βάσω,είμαι 18,5 χρονών κ μένω αγρίνιο(για την ώρα)..
εε αυτα.
Φατσικά ίσως γνωριζόμαστε,μικρό είναι το Αγρίνιο
hiphop.gr :xD:didimakia έγραψε:Απο anime.gr?
Γτ εχουμε κοινο φιλο μια κοπελια που ξερω απο Κοζανη
Κριμα παντως. Η Βασω θα 'θελε πολυ :D
Το πιο κλασσικό είναι ο Επίκουρος,που το έχω σιχαθεί.Πέραν αυτόν υπάρχει,δόξα τω Θεώ,το Εν Πλω \m/βατόμουρο έγραψε:MersaL έγραψε:Yes it is!Αν και η παρέα μου είναι ανιμάκιδες(και κράζουν One Piece,αίσχος ) δε περίμενα να πετύχω σε τέτοιο φόρουμ κι άλλον Αγρινιότη/Αγρινιότισα. :Pβατόμουρο έγραψε:MersaL έγραψε::OOβατόμουρο έγραψε:λοιπόν.με λένε βάσω,είμαι 18,5 χρονών κ μένω αγρίνιο(για την ώρα)..
εε αυτα.
Φατσικά ίσως γνωριζόμαστε,μικρό είναι το Αγρίνιο
κι εγω αλλου ειμαι.ασε τον διδι να θελει να το παιξει προξενιστρα(didi you fail at this.)
ειναι παρα πολυ μικρο,αν σκεφτεις ποσα στεκια εχει..
:Sdidimakia έγραψε:Σ'εχει κανει ηδη add! xD
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης