Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Καμμένες σκέψεις για το One Piece

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 19 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 35]

βατόμουρο

Law Defender
^+1.

Νικολής

Νικολής

mizumizupower έγραψε:
πως ενα αντικειμενο μπορει να φαει devil fruit, οπως το σπαθι του spandam και το οπλο του mr4?

Ισως η μεγαλυτερη απορία του op!

dem

dem

Νικολής έγραψε:
mizumizupower έγραψε:
πως ενα αντικειμενο μπορει να φαει devil fruit, οπως το σπαθι του spandam και το οπλο του mr4?

Ισως η μεγαλυτερη απορία του op!

στιβεις το φρουτο σε εναν container και αφηνεις το αντικειμενο μεσα να μουλιασει?

petrikios

petrikios

Μαλλον αυτο πρεπει να γινεται δικιο εχεις.....

????????

Anonymous

Επισκέπτης
πατάς το πόδι του αντικειμένου,αυτό ουρλιάζει από τον πόνο και εσύ τσαφ του βάζεις μέσα στο στώμα το φρούτο

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
Johnyman II έγραψε:πατάς το πόδι του αντικειμένου,αυτό ουρλιάζει από τον πόνο και εσύ τσαφ του βάζεις μέσα στο στώμα το φρούτο

τι λες ρε βλακα?
λες και ειναι ευκολα να πονεσεις ενα αντικειμενο...ειναι πολυ badass τα κομοδινα ρε.

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
όχι σπαμ όταν είμαι με αυτό το ακάουντ you failed,sir.

didimakia

didimakia

Eγω εχω μια καμμενη σκεψη.

Αφου ο Luffy ειναι λαστιχο η τετοια του δεν θα ειναι ''ζαρωμενη''? XD

Aldark

Aldark

lolz^

εγω εχω σκεφτει πως τρωνε τo φρουτο τα πραγματα. Το μπιστολι πχ του το χωνεις μεσα....απλο ;)

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

το σπαθι ομως...?I 'm talking about Spandam's weapon...

Aldark

Aldark

το βουτηξαν στο χυμο του φρουτου. Pandman ownz

quenta

quenta

τι το ψαχνεται..θα το εξηγησει ο οντα το τι παιζει με τα φρουτα οταν δειξει τον βεγκαπανκ στον νεο κοσμο

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
ο sanji θα την έπεφτε στην κόρη του,ή τουλάχιστον θα της έπαιρνε μάτι στο μπάνιο?

petrikios

petrikios

Ανωμαλε......!!!!

lefteris

lefteris

https://servimg.com/view/15455359/4

χαχαχαχ πολύ τσιλιβήθρα ο Buggy !!! :xD: :xD: :haha:

Νικολής

Νικολής

lefteris έγραψε:https://servimg.com/view/15455359/4

χαχαχα πολύ τσιλιβήθρα ο Buggy!!!

Χαχαχαχαχαχαχα.......αν και εχει πολύ καλό devil fruit,η δυναμη του ειναι αρκετή μονο για west blue Καμμένες σκέψεις για το One Piece - Σελίδα 3 42897

S.Rayleigh

S.Rayleigh

A: Στο νησι των γυναικων, Amazon Lilly, ποιος ειναι ο πατερας ολων αυτων των γυναικων? ποιος τις φτιαχνει τελοσπαντων?

B: Που πηγαινουν ολα αυτα που καταναλωνει ο Brook? αφου δεν εχει στομαχι!(yohoho!)

Γ: Πως ο Ζορο αμολαει 2 Ζορους ακομα στο ability: Santura (3 κεφαλια 6 χερια 9 κατανα)

Δ: Που/Πως φυτρωνουν τα ντεβιλ φρουιτς?

Ε: Πως the fuck μιλουσε το πλοιον οταν τους αποχαιρετουσε?

ΣΤ: (Οχι τοσο καμμενη) Τι ικανοτητες ειχε ο Gol.D.Rogah?

Aldark

Aldark

Λοιπόν , θα σας το πω...ο πατέρας όλων αυτών των γυναικών είμαι γω...όλες αυτές περνάν από πάνω μου κάθε νύχτα (εκτός μερικών χοντρών και της γριας xP)

Ace

Ace

Ποσο ακομα θα μεγαλωσουν τα βυζα της Νami?!

quenta

quenta

δεν μεγαλωσαν ρε..παντα ηταν μεγαλα..τουλαχιστον προς το τελος ηταν τουμπανα..δειτε το επεισοδιο μετα το θριλερ μπαρκ που κανουν διακοπες και θα δειτε οτι ηταν τουμπανα παντα

Aldark

Aldark

βασικα αυτο ειν φιλλερ...αλλα οκ παντα ηταν τουμπανα...απλα ηταν σεμνοτερη στην αρχη.

Σπόιλερ:

Red Dragon

Red Dragon

το ξερετε οτι τις φωνες του luffy και του chopper τις κανουν γυναικες? με επεξεργασια βεβαια για να ακουγετε αυτο το αποτελεσμα.

didimakia

didimakia

Ναι αλλα δεν κανουν καθολου επεξεργασια...

Red Dragon

Red Dragon

χαχαχα ειναι απιστευτοι ολοι τους

Ace

Ace

quenta έγραψε:δεν μεγαλωσαν ρε..παντα ηταν μεγαλα..τουλαχιστον προς το τελος ηταν τουμπανα..δειτε το επεισοδιο μετα το θριλερ μπαρκ που κανουν διακοπες και θα δειτε οτι ηταν τουμπανα παντα

Σπόιλερ:

Σπόιλερ:

Σπόιλερ:

hmm...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 19 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης