Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Καμμένες σκέψεις για το One Piece

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 35]

didimakia

didimakia

D= Dumbass xD

Νικολής

Νικολής

Ναι οντως κατι σημαίνει τo D και λογικα θα το μαθουμε στο τελος του One piece.Σε 24 χρονια δηλαδη

shichibukai kaizoku

shichibukai kaizoku

24????εγω ειχα ακουσει σε 6..τεσπα το D το σκεφτικα επειδη υπαρχουν τα ντεβιλ φουτσ μιπος ο διαβολος εχει φτιακσει κ μια γενια με ιδιοτητες....

Aldark

Aldark

9 χρονια ρε τι 24; :Ρ θα γερασουμε και θα βλεπουμε οπ; λολ

manos-sk8

manos-sk8

χαχαχαχα!!!!!! 24???? αυτο δεν παιζει με τιποτα!! αυτο ειναι που λεμε καμμενες
σκεψεις. :xD:

Νικολής

Νικολής

Χαχαχαχα οντως πολλά ειναι,αλλά πιστευω θα φτασει μεχρι 800 επεισόδια ισως και 900 καθως ειναι πολλά που δεν εχουμε δει μεχρι τωρα,για το anime μιλαω.Big mom,kaidou,το crew του shanks σε μαχη,τον blackbeard,τον flamingo,τον dragon και ποιος ξερει τι αλλο.........ο Νεος Κόσμος εχει πολυ ψωμι,το one piece αρχίζει τωρα

Steve-O

Steve-O

σίγουρα θα περάσει κατά πολύ το 1000....

Iron Nicκ

Iron Nicκ

shichibukai kaizoku έγραψε:οχι ρε το φως μαζι με τιν τσιμνει κ τον γκονμπε π ειχαν μεινει με ανοιχτο τ στωμα ηταν πολυ αστεια...κατι ασχετο λετε το D να ειναι απο τ DEVIL??????xD

εγω πιστευω οτι ειναι απο το Destined luck

shichibukai kaizoku

shichibukai kaizoku

πιστευω οτι οταν αποκαλυφθει τ νοημα τ D θα ειναι παραπολυ ανθρωποι παγκοσμιος με ανοιχτο το στομα.....xD

Νικολής

Νικολής

Ναι οντως ο ευτυχως που o whitebeard ειναι κατα των σποιλερ και δεν άφησε τον roger να του πει χαχα

quenta

quenta

Iron Nicκ έγραψε:
shichibukai kaizoku έγραψε:οχι ρε το φως μαζι με τιν τσιμνει κ τον γκονμπε π ειχαν μεινει με ανοιχτο τ στωμα ηταν πολυ αστεια...κατι ασχετο λετε το D να ειναι απο τ DEVIL??????xD

εγω πιστευω οτι ειναι απο το Destined luck

θα συμφωνησω με τον κυριο απο εδω..δεν ξερω αν ακριβως αυτο ειναι "μαλλον οχι" αλλα και μενα κατι τετοιο μου περναει απο το μυαλο (εκτος απο κινκι σκεψεις για τον φρανκι και το τι μπορει να κανει με αυτο το ΗΟΤ σωμα που εφτιαξε.. λοοοολ)
νομιζω οτι η σημασια του "D" οντως μπορει να εχει σχεση με τον ρολο τον οποιο διαδραματιζουν καποιοι ανθρωποι στην ιστορια του οπ(την ιστορια του κοσμου)...καποιοι ανθρωποι για καποιο λογο εχουν να διεκπαιρεώσουν καποια πραγματα στο περασμα τους απο την ζωη..ακομα και ο blackbeard για παραδειγμα αν και ο wb ειπε πως δεν ειναι απο αυτους που περιμενει ο ροτζερ τους "D"idides (δλδ τους "καλους") εγω πιστευω οτι το D sto ονομα του δεν ειναι τυχαιο καθολου..σιγουρα θα παιξει και αυτος πρωταγωνιστικο ρολο στην ιστορια οχι για καλο βεβαια αλλα σιγουρα υπαρχει λογος που εχει το D στο ονομα του και ειναι και αυτος "destined" οπως και οι αλλοι..και ας λεει ο wb απλα δεν το επιασε οταν του το ειπε ο ροτζερ επειδη τα τσουζαν λιγο αν θυμαστε..ειδικα ο ροτζερ ηταν ντεφι λλλλοοοοοολλλ θα μπορουσε να του ελεγε οτιδηποτε και ο αλλος να το εχαφε χεχεχε..

βαριεμαι να γραψω παραπανω και εχω ξεχασει εντελως το τι ηθελα να πω γιατι πηγα για κατουρημα και τωρα που γυρισα βαριεμαι μεχρι και να το διαβασω...

shichibukai kaizoku

shichibukai kaizoku

κατι ασχετο....(καμμενη σκεψη) Εχετε προσεξει πωσ τα δοντια τησ robin δεν γινονται ποτε μυτερα (η μονη πρεπει να ναι) κ οπωσ κ ο zoro δεν ενθουσιαζεται υπερβολικα ποτε ..βασικα δεν το δειχνει...

Νικολής

Νικολής

Δειξε καμια εικονα η κανα επεισοδιο με το δοντια της robin??Ο Ζορο ενθουσιαζεται οταν μπαινει σε φασαριες

shichibukai kaizoku

shichibukai kaizoku

ναι αυτο ισχυει με τ ζορο αλλα ποτε τον εχει δειξει με μεγαλο χαμογελο οποσ και τι ρομπιν

Bind's sake

Bind's sake

Όσοι έχουν D. πεθαινουν χαμογελαστοί. Μόνο αυτο ειναι σιγούρο.
Gol D. Roger
Portgas D. Ace
(Και ο Luffy όταν πήγε να αποκεφαλιστεί απ τον Buggy)

Επίσης πρέπει να διαθέτουν το Haki του βασιλιά.

Steve-O

Steve-O

γιατί ο ace γελούσε ; και να γελούσε που δεν το θυμάμαι, ο bb δεν νομίζω να γελάει πριν πεθάνει.. όταν πήγε να τον ξεσκίσει ο wb είχε χεστεί πάνω του :xD:

Captain-Law

Captain-Law

Bind's sake έγραψε:Όσοι έχουν D. πεθαινουν χαμογελαστοί. Μόνο αυτο ειναι σιγούρο.
Gol D. Roger
Portgas D. Ace
(Και ο Luffy όταν πήγε να αποκεφαλιστεί απ τον Buggy)

Επίσης πρέπει να διαθέτουν το Haki του βασιλιά.

Και ο BB έχει D στο ονομα τ αλλά δν έχει Imperial Haki Ετσι ειπε ο Whitebeard κατα καποιο τροπο...

didimakia

didimakia

Οχι γελουσε αλλα ΧΑμογελουσε ^^

O D. Saul κι αυτος με χαμωγελο πρεπει να ηταν οταν τον παγωσε ο Ao kiji.

Bind's sake

Bind's sake

Ο Ace χαμωγελούσε 100% (ευχαριστημενος που τον αγαπουσαν) και ο BB θα χαμωγελαει ειμαι σιγουρος (ειναι ντομπρος πειρατης)
Ο Γιγαντας δεν πεθανε οταν παγωσε και οταν παγωσε δεν χαμογελούσε.

Οσο για το Haki δεν ειμαι σιγουρος

Bind's sake

Bind's sake

Ξαναδες ρε... Περισσοτερο σαν να εκλαιγε...

Νικολής

Νικολής

Eκλεγε ο saulo ρε παιδιά,στο anime φαίνεται ξεκάθαρα

shichibukai kaizoku

shichibukai kaizoku

γελουσε ρε ...την πρωτη φορα που τον εδειξε να γελαει νομιζα πως εκλεγε αλλα ετσι ειναι το γελιο του deresisisisi dere sisisisi xD

souidos

souidos

ΠΟΣΟ DMG ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΖΟRO?!!!γτ ο luffy δερνει παντα τους ποιο δυνατους??

http://watchop.com

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
γελούσε και έκλαιγε μαζί

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης