D= Dumbass xD
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
152 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Πεμ 24 Φεβ 2011, 18:52
Νικολής
Ναι οντως κατι σημαίνει τo D και λογικα θα το μαθουμε στο τελος του One piece.Σε 24 χρονια δηλαδη
153 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Πεμ 24 Φεβ 2011, 18:59
shichibukai kaizoku
24????εγω ειχα ακουσει σε 6..τεσπα το D το σκεφτικα επειδη υπαρχουν τα ντεβιλ φουτσ μιπος ο διαβολος εχει φτιακσει κ μια γενια με ιδιοτητες....
154 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Πεμ 24 Φεβ 2011, 19:11
Aldark
9 χρονια ρε τι 24; :Ρ θα γερασουμε και θα βλεπουμε οπ; λολ
155 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Πεμ 24 Φεβ 2011, 19:52
manos-sk8
χαχαχαχα!!!!!! 24???? αυτο δεν παιζει με τιποτα!! αυτο ειναι που λεμε καμμενες
σκεψεις. :xD:
σκεψεις. :xD:
156 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:34
Νικολής
Χαχαχαχα οντως πολλά ειναι,αλλά πιστευω θα φτασει μεχρι 800 επεισόδια ισως και 900 καθως ειναι πολλά που δεν εχουμε δει μεχρι τωρα,για το anime μιλαω.Big mom,kaidou,το crew του shanks σε μαχη,τον blackbeard,τον flamingo,τον dragon και ποιος ξερει τι αλλο.........ο Νεος Κόσμος εχει πολυ ψωμι,το one piece αρχίζει τωρα
157 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Παρ 25 Φεβ 2011, 00:07
Steve-O
σίγουρα θα περάσει κατά πολύ το 1000....
158 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Παρ 25 Φεβ 2011, 04:16
Iron Nicκ
shichibukai kaizoku έγραψε:οχι ρε το φως μαζι με τιν τσιμνει κ τον γκονμπε π ειχαν μεινει με ανοιχτο τ στωμα ηταν πολυ αστεια...κατι ασχετο λετε το D να ειναι απο τ DEVIL??????xD
εγω πιστευω οτι ειναι απο το Destined
159 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Παρ 25 Φεβ 2011, 10:13
shichibukai kaizoku
πιστευω οτι οταν αποκαλυφθει τ νοημα τ D θα ειναι παραπολυ ανθρωποι παγκοσμιος με ανοιχτο το στομα.....xD
160 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Παρ 25 Φεβ 2011, 21:44
Νικολής
Ναι οντως ο ευτυχως που o whitebeard ειναι κατα των σποιλερ και δεν άφησε τον roger να του πει χαχα
161 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Σαβ 26 Φεβ 2011, 00:18
quenta
Iron Nicκ έγραψε:shichibukai kaizoku έγραψε:οχι ρε το φως μαζι με τιν τσιμνει κ τον γκονμπε π ειχαν μεινει με ανοιχτο τ στωμα ηταν πολυ αστεια...κατι ασχετο λετε το D να ειναι απο τ DEVIL??????xD
εγω πιστευω οτι ειναι απο το Destined
θα συμφωνησω με τον κυριο απο εδω..δεν ξερω αν ακριβως αυτο ειναι "μαλλον οχι" αλλα και μενα κατι τετοιο μου περναει απο το μυαλο (εκτος απο κινκι σκεψεις για τον φρανκι και το τι μπορει να κανει με αυτο το ΗΟΤ σωμα που εφτιαξε.. λοοοολ)
νομιζω οτι η σημασια του "D" οντως μπορει να εχει σχεση με τον ρολο τον οποιο διαδραματιζουν καποιοι ανθρωποι στην ιστορια του οπ(την ιστορια του κοσμου)...καποιοι ανθρωποι για καποιο λογο εχουν να διεκπαιρεώσουν καποια πραγματα στο περασμα τους απο την ζωη..ακομα και ο blackbeard για παραδειγμα αν και ο wb ειπε πως δεν ειναι απο αυτους που περιμενει ο ροτζερ τους "D"idides (δλδ τους "καλους") εγω πιστευω οτι το D sto ονομα του δεν ειναι τυχαιο καθολου..σιγουρα θα παιξει και αυτος πρωταγωνιστικο ρολο στην ιστορια οχι για καλο βεβαια αλλα σιγουρα υπαρχει λογος που εχει το D στο ονομα του και ειναι και αυτος "destined" οπως και οι αλλοι..και ας λεει ο wb απλα δεν το επιασε οταν του το ειπε ο ροτζερ επειδη τα τσουζαν λιγο αν θυμαστε..ειδικα ο ροτζερ ηταν ντεφι λλλλοοοοοολλλ θα μπορουσε να του ελεγε οτιδηποτε και ο αλλος να το εχαφε χεχεχε..
βαριεμαι να γραψω παραπανω και εχω ξεχασει εντελως το τι ηθελα να πω γιατι πηγα για κατουρημα και τωρα που γυρισα βαριεμαι μεχρι και να το διαβασω...
162 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Σαβ 26 Φεβ 2011, 09:26
shichibukai kaizoku
κατι ασχετο....(καμμενη σκεψη) Εχετε προσεξει πωσ τα δοντια τησ robin δεν γινονται ποτε μυτερα (η μονη πρεπει να ναι) κ οπωσ κ ο zoro δεν ενθουσιαζεται υπερβολικα ποτε ..βασικα δεν το δειχνει...
163 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Σαβ 26 Φεβ 2011, 19:48
Νικολής
Δειξε καμια εικονα η κανα επεισοδιο με το δοντια της robin??Ο Ζορο ενθουσιαζεται οταν μπαινει σε φασαριες
164 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Σαβ 26 Φεβ 2011, 22:05
shichibukai kaizoku
ναι αυτο ισχυει με τ ζορο αλλα ποτε τον εχει δειξει με μεγαλο χαμογελο οποσ και τι ρομπιν
165 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Τρι 01 Μαρ 2011, 21:34
Bind's sake
Όσοι έχουν D. πεθαινουν χαμογελαστοί. Μόνο αυτο ειναι σιγούρο.
Gol D. Roger
Portgas D. Ace
(Και ο Luffy όταν πήγε να αποκεφαλιστεί απ τον Buggy)
Επίσης πρέπει να διαθέτουν το Haki του βασιλιά.
Gol D. Roger
Portgas D. Ace
166 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Τετ 02 Μαρ 2011, 00:40
Steve-O
γιατί ο ace γελούσε ; και να γελούσε που δεν το θυμάμαι, ο bb δεν νομίζω να γελάει πριν πεθάνει.. όταν πήγε να τον ξεσκίσει ο wb είχε χεστεί πάνω του :xD:
167 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Τετ 02 Μαρ 2011, 00:50
Captain-Law
Bind's sake έγραψε:Όσοι έχουν D. πεθαινουν χαμογελαστοί. Μόνο αυτο ειναι σιγούρο.
Gol D. Roger
Portgas D. Ace
Και ο BB έχει D στο ονομα τ αλλά δν έχει Imperial Haki Ετσι ειπε ο Whitebeard κατα καποιο τροπο...
168 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Τετ 02 Μαρ 2011, 00:50
didimakia
Οχι γελουσε αλλα ΧΑμογελουσε ^^
O D. Saul κι αυτος με χαμωγελο πρεπει να ηταν οταν τον παγωσε ο Ao kiji.
O D. Saul κι αυτος με χαμωγελο πρεπει να ηταν οταν τον παγωσε ο Ao kiji.
169 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Τετ 02 Μαρ 2011, 14:42
Bind's sake
Ο Ace χαμωγελούσε 100% (ευχαριστημενος που τον αγαπουσαν) και ο BB θα χαμωγελαει ειμαι σιγουρος (ειναι ντομπρος πειρατης)
Ο Γιγαντας δεν πεθανε οταν παγωσε και οταν παγωσε δεν χαμογελούσε.
Οσο για το Haki δεν ειμαι σιγουρος
Ο Γιγαντας δεν πεθανε οταν παγωσε και οταν παγωσε δεν χαμογελούσε.
Οσο για το Haki δεν ειμαι σιγουρος
170 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Τετ 02 Μαρ 2011, 17:12
171 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Πεμ 03 Μαρ 2011, 12:10
Bind's sake
Ξαναδες ρε... Περισσοτερο σαν να εκλαιγε...
172 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Πεμ 03 Μαρ 2011, 20:16
Νικολής
Eκλεγε ο saulo ρε παιδιά,στο anime φαίνεται ξεκάθαρα
173 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Πεμ 03 Μαρ 2011, 21:29
shichibukai kaizoku
γελουσε ρε ...την πρωτη φορα που τον εδειξε να γελαει νομιζα πως εκλεγε αλλα ετσι ειναι το γελιο του deresisisisi dere sisisisi xD
174 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Παρ 25 Μαρ 2011, 22:39
souidos
ΠΟΣΟ DMG ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΖΟRO?!!!γτ ο luffy δερνει παντα τους ποιο δυνατους??
175 Απ: Καμμένες σκέψεις για το One Piece Σαβ 26 Μαρ 2011, 00:47
Guest
γελούσε και έκλαιγε μαζί
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης