Εμένα μου αρέσει του Monkey D. Garp.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
78 Απ: Αγαπημένο γέλιο στο One Piece Κυρ 23 Οκτ 2011, 17:05
-FlameLeg Vender
Από τα αγαπημένα μου το Yohohohoho!, το Dereshishishishi!
αλλά από τα αγαπημένα μου είναι του Hogback.
Πιο παλιά που αντί για φοσφοσοφος το έλεγα φωσφοροςφωσφοροςφωσφορος το άκουγα στο μυαλό μου κάθε φορά που έκανα χημεία.
Ατομικός αριθμός, Ζ=15.
Hogback από εμένα.
αλλά από τα αγαπημένα μου είναι του Hogback.
Πιο παλιά που αντί για φοσφοσοφος το έλεγα φωσφοροςφωσφοροςφωσφορος το άκουγα στο μυαλό μου κάθε φορά που έκανα χημεία.
Ατομικός αριθμός, Ζ=15.
Hogback από εμένα.
80 Απ: Αγαπημένο γέλιο στο One Piece Κυρ 23 Οκτ 2011, 17:57
Toni D. Kellis
αγαπημενο σατανικο γελιο crocodile εννοειται και αγαπημενο σπαστικο moria.... του brook επισης τα σπαει
ενα αλλο ιδιατερο γελιο που δν αναφερθηκε ειναι που ειχαν οι γιγαντες στο little garden...δν θυμαμαι πως παει ομως
ενα αλλο ιδιατερο γελιο που δν αναφερθηκε ειναι που ειχαν οι γιγαντες στο little garden...δν θυμαμαι πως παει ομως
83 Απ: Αγαπημένο γέλιο στο One Piece Κυρ 13 Νοε 2011, 16:16
ZisAkiS
Toni Kellis έγραψε:αγαπημενο σατανικο γελιο crocodile εννοειται και αγαπημενο σπαστικο moria.... του brook επισης τα σπαει
χαχα ναι οι γιγαντες χουν πολυ γαματα γελια... θυμαμαι του brody: BABABABABABABABABA!! :haha: :haha:
https://www.youtube.com/watch?v=VaRF6yNxCM0 εδω εχει πολλα!!
84 Απ: Αγαπημένο γέλιο στο One Piece Κυρ 13 Νοε 2011, 17:33
costascss
Θα προσθέσω το γέλιο της Peronas που ψοφάω στα γέλια κάθε φορά που το ακούω (Horo-Horo-Horo-Horo :xD: ).costascss έγραψε:Του Jaguar D. Saul (Dereshishishishi). Και συμφωνώ με αυτό που είπε ο didimakia στην πρώτη page, ότι ακούγεται πιο ωραία από την Robin. Κρίμα που δεν γελάει ακόμα έτσι...
85 Απ: Αγαπημένο γέλιο στο One Piece Κυρ 13 Νοε 2011, 23:28
iFiVa
costascss έγραψε:Θα προσθέσω το γέλιο της Peronas που ψοφάω στα γέλια κάθε φορά που το ακούω (Horo-Horo-Horo-Horo :xD: ).
86 Απ: Αγαπημένο γέλιο στο One Piece Δευ 14 Νοε 2011, 05:31
Toni D. Kellis
αλλο ενα κορυφαιο γελιο ανακαλυψα που προσφατα ειναι απο τη ταινια strong world και το εχει αυτος που ακουγεται σαν κλανια οταν περπαταει xD
PIROPIROPIRO ετσι πηγαινε
PIROPIROPIRO ετσι πηγαινε
87 Απ: Αγαπημένο γέλιο στο One Piece Δευ 14 Νοε 2011, 09:33
costascss
Το έχω ξανά δει και μπόρεσα να το δω όλο , τώρα αν μου άφησε κανένα τραύμα θα το δω στο μέλλον :xD: ...iFiVa έγραψε:costascss έγραψε:Θα προσθέσω το γέλιο της Peronas που ψοφάω στα γέλια κάθε φορά που το ακούω (Horo-Horo-Horo-Horo :xD: ).
88 Απ: Αγαπημένο γέλιο στο One Piece Τετ 16 Νοε 2011, 15:01
Santouryuu
Το αγαπημένο μου γέλιο είναι του Croco boy.... είναι μοχθηρό και αρρενωπό, ξέρεις ότι αν το ακούσεις την γ@μησ3ς xD
Και από τις γυναίκες μου αρέσει της Robin......
Και από τις γυναίκες μου αρέσει της Robin......
89 Απ: Αγαπημένο γέλιο στο One Piece Παρ 18 Νοε 2011, 10:10
core
Μου αρέσει το γέλιο του Luffy γιατί πραγματικά όταν γελάει, γελάει με την ψυχή του…
90 Απ: Αγαπημένο γέλιο στο One Piece Σαβ 19 Νοε 2011, 00:44
Toni D. Kellis
core έγραψε:Μου αρέσει το γέλιο του Luffy γιατί πραγματικά όταν γελάει, γελάει με την ψυχή του…
κορυφαιο ειναι οταν γελαει μετα απο μαλακια του (συνηθως gomu gomu rocket που τους παιρνει ολους παραμαζωμα) και ταυτοχρονα λεει sorry, ενω οι αλλοι τα παιρνουν στο κρανιο xD
91 Απ: Αγαπημένο γέλιο στο One Piece Σαβ 19 Νοε 2011, 11:08
core
Ναι ναι... Χσχαχαχα και μετα πιάνει το κεφάλι του γέλοντας...
92 Απ: Αγαπημένο γέλιο στο One Piece Δευ 21 Νοε 2011, 13:40
Sosa
του Brook :muaha: φυσικααα...και του crocodile ως το πιο evil...
94 Απ: Αγαπημένο γέλιο στο One Piece Σαβ 07 Ιαν 2012, 04:56
TheGh7st
Ενταξει..Λουφυ απλα μορφη οταν κανει και μαλακι@ ειδικα....Μετα πολυ γελιο εριξα με τον γιγαντα στο Small Garden απ οτι θυμαμαι,τον λεπτο με το μακρυ το μουσι..hhahahahahah επικο γελιο....Αλλααααα το πιοοοο σπαστικοοοοοοο..πιστευω ηταν εκεινης της μαλαμος που ηταν με τον MR. 5 και αλλαζε το βαρος της απο 1 κιλο σε 10.000.....ΣΠΑΣΙΙΙΙΜΜΜΟΟΟΟ!
95 Απ: Αγαπημένο γέλιο στο One Piece Παρ 20 Απρ 2012, 16:25
Kamikaze
Yohohoho->Brook(Δεν μου αρέσει του Ryuma)
Zehahahaha->Teach(Kurohige,Blackbeard)
Pephephephephe->Foxy
Zehahahaha->Teach(Kurohige,Blackbeard)
Pephephephephe->Foxy
96 Απ: Αγαπημένο γέλιο στο One Piece Παρ 20 Απρ 2012, 17:03
deko10ole
Fosfosfosfos και τα μυαλά στα κάγκελα(Hogback)
97 Απ: Αγαπημένο γέλιο στο One Piece Παρ 20 Απρ 2012, 17:08
Xrhstos D. Kol
Εγω θα ελεγα πρωτο του μπρουκ! και δευτερο του εντουαρντ νιουγκειτ! (TheGh7st με τρομαζει το αβαταρ σου!! :xD: )
98 Απ: Αγαπημένο γέλιο στο One Piece Παρ 20 Απρ 2012, 18:31
Patty D.Luffy
Tereshishishishishi.... είνια το πρώτο γέλιο που μου έκανε εντύπωση, ειδικά από την φωνή της μικρής Robbin...
99 Απ: Αγαπημένο γέλιο στο One Piece Δευ 23 Απρ 2012, 03:48
deko10ole
Ναι κι εμένα με είχε κάνει εντύπωση πως το τόνιζε
100 Απ: Αγαπημένο γέλιο στο One Piece Πεμ 08 Νοε 2012, 20:01
The Strongest
Ναι και εμένα μετά το Jaguar D. Saulo μου αρέσει του Edward Newgate και του φυσικά του Mihawk (τότε που του ζητάει ο Zoro να τον προπονήσει).
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης