Posts : 4224 Join date : 24/09/2010 Age : 14 Location : Αλδαρκ'ς home
2,5 και ελπίζω η κ.Τσίχλας να δεχθεί το ποστ μου γιατί μελέτησα τις επιλογές του και αφιέρωσα τον προσωπικό μου χρόνο για να καταλήξω σε αυτά τα δύο. Επίσης ξέρω ότι τα βρήκα
Crew : Big Mom Posts : 3577 Join date : 21/06/2015 Age : 29 Location : πατρα
-το ρεκορ μου στις μαλακιες ειναι 5 σε μια μερα -εχω δοκιμαση παρτουζα -η celebritie που γουσταρω περισσοτερο απο καθε αλλη ειναι η Margot Robbie -η ομαδα που υποστιριζω απο το εξωτερικο ειναι η τοτεναμ -το ονειρο μου ηταν να γινω ηθοποιος
Crew : Big Mom Posts : 3577 Join date : 21/06/2015 Age : 29 Location : πατρα
σωστα το βρηκε ο σαντο
-το ρεκορ μου στις μαλακιες ειναι 5 σε μια μερα-ΛΑΘΟΣ-->4 ειναι αλανια! -εχω δοκιμαση παρτουζα-ΛΑΘΟΣ-->δεν εχω κανει ποτε αλλα δεν καιγομαι -η celebritie που γουσταρω περισσοτερο απο καθε αλλη ειναι η Margot Robbie-ΛΑΘΟΣ-->η cara delevigne ειναι!πανεμορφη εχει σεξη φωνη κανει μπαφους και ειναι πολυ κουλ και down on earth person -η ομαδα που υποστιριζω απο το εξωτερικο ειναι η τοτεναμ-ΣΩΣΤΟ -το ονειρο μου ηταν να γινω ηθοποιος-ΣΩΣΤΟ-->και μαλιστα ακομα το εχω καημο γιατι πιστευω εχω ταλεντο
Crew : Strawhats Posts : 9280 Join date : 22/09/2011 Age : 36 Location : στου διαολου τη μανα
Το'ξερα ότι είσαι παθιαρης
1. Έχω ελιά στον πισινο 2. Δεν μου αρέσει η σοκολατα 3. Το αγαπημένο μου μαπ στο CS:GO είναι το "Train" 4. Έχω τρίχες στην πλατη 5. Προτιμώ το HJ από το BJ (ως ληπτης εννοείται)