Sanji>all , είναι μάγκας , έχει στυλ....;)
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Το πιο Cool μέλος στο πλήρωμα
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Ποιό είναι το πιο cool μέλος στο πλήρωμα?
52 Απ: Το πιο Cool μέλος στο πλήρωμα Παρ 17 Σεπ 2010, 20:20
Guest
ναι,σε αυτό η επιλογή είναι μονόδρομος
ο Σάνζι έχει το πιό κουλ στυλάκι στο πλήρωμα και σχετικά άνετα..από 'κει και πέρα είναι και πως αντιλαμβάνεστε εσείς το κουλ
ο Σάνζι έχει το πιό κουλ στυλάκι στο πλήρωμα και σχετικά άνετα..από 'κει και πέρα είναι και πως αντιλαμβάνεστε εσείς το κουλ
53 Απ: Το πιο Cool μέλος στο πλήρωμα Σαβ 18 Σεπ 2010, 13:22
Grimmy
sanji χαλαρα το ποιο κουλ μελος σε ολο το one piece...
Ειδικα οταν φωναζει
Ειδικα οταν φωναζει
55 Απ: Το πιο Cool μέλος στο πλήρωμα Πεμ 30 Σεπ 2010, 17:46
maggie
χρωσταω μια ψηφο στον Sanji...του την δινω...maggie έγραψε:και να μην ειμαι οφφ...τελικα απεφανθη οτι ο Sanji ειναι ο πιο cool...αλλα δεν τον ψηφιζω ακομα...
αν παραμεινει οκαμα ουτε προκειται να τον ψηφισω
58 Απ: Το πιο Cool μέλος στο πλήρωμα Πεμ 30 Σεπ 2010, 23:08
Aldark
maggie έγραψε:χρωσταω μια ψηφο στον Sanji...του την δινω...maggie έγραψε:και να μην ειμαι οφφ...τελικα απεφανθη οτι ο Sanji ειναι ο πιο cool...αλλα δεν τον ψηφιζω ακομα...
αν παραμεινει οκαμα ουτε προκειται να τον ψηφισω
^^ σωστα επραξες τεκνον...
59 Απ: Το πιο Cool μέλος στο πλήρωμα Πεμ 30 Σεπ 2010, 23:16
maggie
ρε πως γινεται ο πρασινοκεφαλος να ναι ο πιο κουλ mugiwara??...δεν ψηφιζετε αντικειμενικα ρε...
60 Απ: Το πιο Cool μέλος στο πλήρωμα Πεμ 30 Σεπ 2010, 23:29
Tenshi
Πρέπει να είμαι ο μόνος που ψήφισε Usopp !!
Bασικά είναι το πιο έξυπνο άτομο, στρωφάρει απίστευτα γρήγορα και παρόλο που λέει οτι δειλιάζει στέκεται γενναίος μπροστά σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις.
Και επίσης μου αρέσουν τα όπλα του ;)
Μετά ακολουθεί ο Luffy και στη συνέχεια ο Ζορο.
Οχι ότι οι άλλο με αφήνουν αδιάφορο, απλά αυτοί είναι οι 3 καλύτεροι και πιο cool character evah.
Bασικά είναι το πιο έξυπνο άτομο, στρωφάρει απίστευτα γρήγορα και παρόλο που λέει οτι δειλιάζει στέκεται γενναίος μπροστά σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις.
Και επίσης μου αρέσουν τα όπλα του ;)
Μετά ακολουθεί ο Luffy και στη συνέχεια ο Ζορο.
Οχι ότι οι άλλο με αφήνουν αδιάφορο, απλά αυτοί είναι οι 3 καλύτεροι και πιο cool character evah.
61 Απ: Το πιο Cool μέλος στο πλήρωμα Παρ 01 Οκτ 2010, 00:09
didimakia
Δεν εισαι ο μονος. 3 ειναι οι ψηφοι! :P
και εγω τον θεωρω cool τον Usopp. 2ο πιο cooelr για την ακριβεια αλλα σαν τον Sanji kανεις.κανεις σου λεωωωω
και εγω τον θεωρω cool τον Usopp. 2ο πιο cooelr για την ακριβεια αλλα σαν τον Sanji kανεις.κανεις σου λεωωωω
62 Απ: Το πιο Cool μέλος στο πλήρωμα Παρ 01 Οκτ 2010, 02:30
costascss
Zoro...Αν και δεν είναι από τους πιο αγαπημένους μου χαραχτήρες, πρέπει να συμφωνήσω ότι είναι ο πιο cool οπό τους Strawhats.
Και μετά είναι η Robin...
Και μετά είναι η Robin...
63 Απ: Το πιο Cool μέλος στο πλήρωμα Παρ 01 Οκτ 2010, 02:45
S.Rayleigh
Εμενα η δικια μου εννοια του κουλ μου λεει πως ο SSSSUUUUPPPAAHH FURANKY ειναι ο πιο αψογος και κουλ τυπος που εχει βγει εβαρ.πιριοντ.
65 Απ: Το πιο Cool μέλος στο πλήρωμα Σαβ 02 Οκτ 2010, 14:49
To haki tis simforas!
Monkey D. Luffy! Πιο cool πάντα με αυτή την λέξη στο στόμα ειναί :D Και δεν ξέρω άμα έχετε δει όλα τα επεισόδια κάποιοι αλλά πραγματικά σε ένα έλαμπε όλη η οθόνη όταν το έλεγε! :D
66 Απ: Το πιο Cool μέλος στο πλήρωμα Πεμ 07 Οκτ 2010, 12:14
karamin
Ο Zoro ειναι με διαφορα ο πιο ΓΑΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!Καθε του επιθεση ειναι απιστευτη..ειδικα οταν φοραει την μπαντανα,τα βλεμα του γινεται πολυ βιαιο!επισης εχει στιγμες που ο Zoro βγαζει πολυ γελιο,π.χ. συνεχεια χανεται 'η το filler που εγινε babyseater,το γεγονος οτι κοιμαται συνεχεια χωρις ομοω να αφησει ποτε την γυμναστικη!!!
67 Απ: Το πιο Cool μέλος στο πλήρωμα Σαβ 09 Οκτ 2010, 15:43
roronoa zoro
κατα τι γνωμη μου ο roronoa zoro γιατι ειναι πιο σοβαρος απο ολους τους αλλους εκτος απο την robin και γιατι το οπλο του εναι τα σπαθια τεχνικη santoryu
68 Απ: Το πιο Cool μέλος στο πλήρωμα Πεμ 17 Φεβ 2011, 01:29
souidos
το ποιο cool nakama ειναι με διαφορα ο Brook!γτ πολυ απλα ειναι ο μουσικος ασε π λεει και γαμω τα τραγουδια!!!
69 Απ: Το πιο Cool μέλος στο πλήρωμα Πεμ 26 Μάης 2011, 21:10
Xenia
Zoro~! Ψυχραιμος, ξερει να χειριζετε περισσοτερο απο καλα τα οπλα του, το διαβολικο του βλεμμα σκοτωνει και ανθρωπο και γενικα ειναι ΓΑΜΑΤΟΣ!! No more comment.
71 Απ: Το πιο Cool μέλος στο πλήρωμα Παρ 02 Σεπ 2011, 21:21
womanTENSAIinathens
Οπα πως δεν εχω ποσταρει ακομα εγω εδω;! :xD:
Το πιο cool μελος...εεε...
Ειμαι αναμεσα σε τρεις: Ζοro,Robin, Franky.
Aλλα θα πω την αγαπη: Ζοro kun :inlove:
Eτσι μ'αρεσει χωρις αντικειμενικοτητα
Το πιο cool μελος...εεε...
Ειμαι αναμεσα σε τρεις: Ζοro,Robin, Franky.
Aλλα θα πω την αγαπη: Ζοro kun :inlove:
Eτσι μ'αρεσει χωρις αντικειμενικοτητα
73 Απ: Το πιο Cool μέλος στο πλήρωμα Κυρ 11 Σεπ 2011, 21:45
kr3.zw
πω πωωωω....ο μόρτης ο Brook μονάχα 1 ψήφο και ο Chopper καμία;; Δε το περίμενα αυτό. Νταξ όλοι ρίξανε στον Zoro. Εγώ πάλι έριξα στον ΥΠΕΡΤΑΤΟ Usopp !!!! Είναι ταλεντάρα ο τύπος! Usopp με χίλιαααααααααααα
74 Απ: Το πιο Cool μέλος στο πλήρωμα Τρι 13 Σεπ 2011, 17:47
FireFistJohnny
παιδια δεν θελει σκεψη...ο ζορο δαγκωτο!
75 Απ: Το πιο Cool μέλος στο πλήρωμα Τρι 13 Σεπ 2011, 18:10
luffy_is_paok
franky γιατι ειναι οντως cool SUPERRR
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης