Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Κέντρο υποστήριξης

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Παρ 23 Οκτ 2015, 02:32

Aldark

Aldark

(το τόπικ μεταφέρεται στο σπαμ για ευνόητους λόγους )

27Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Παρ 23 Οκτ 2015, 10:11

Tcixlas

Tcixlas

ναι εγώ τώρα μιλάω σοβαρα

28Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Παρ 23 Οκτ 2015, 13:57

Scarlet D.

Scarlet D.

του λες ποσο μακακας ειναι επειδη στην αρχη δεν σου ειπε οτι σε θελει επιγοντος σαββατα .Δεν επρεπε να του πεις οτι εχεις αγωνα μπασκετ η κατι τετοιο ετσι ωστε να υπονοηθει απο το μυαλο του οτι ειχες κατι πιο σοβαρο και προσωπικο απ αυτο.Απο κει και περα τον πιανεις και του λες οτι αν δεν μπορω τα σαββατα θα μπορω οπωσδηποτε την κυριακη και να δει αυτος πως θα τα βγαλει περα με τους υπαλληλους του

http://www.onepiecegr.com/

29Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Παρ 23 Οκτ 2015, 14:03

Aldark

Aldark

ψιλοδιάβασα κι εγώ το θέμα , σίγουρα δεν πρέπει να του πεις "ξέρεις μαν , εγώ παίζω μπασκετάκι ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΡΙΠΠΕΡΣ , κώβουμε κώλους , αλλά θέλω και το μεροκάματο boss μου , αλλά όχι σουκου γιατί παίζουμε με την ομάδα και ξες τώρα εγώ θέλω να παίζω βασικό 5αρι θέλω να γίνω ΣΑΚ" , πρέπει να καθήσετε να τα μιλήσετε , να του πεις ποιες μέρες μπορεί ώστε κι αυτός να ξέρει πως θα κανονίσει το πρόγραμμα και να σε βάλει κάπου να δουλέψεις...Βέβαια κι εσύ αν του ζητάς παραπάνω ώρες πχ τετάρτη κι αυτός σου λέει όχι έλα 4 σάββατο δε θα βγάλετε άκρη...Αν δεν μπορείς να τον βρεις καν ή να κάνετε κουβέντα μπας και τα τακιμιάσετε τότε θα πρέπει να ψαχτείς δυστυχώς αλλού.

30Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Παρ 23 Οκτ 2015, 14:34

Tcixlas

Tcixlas

ρε δεν καταλαβατε... ο τύπος απλά κάθε φορά που πάω να τον πιάσω βρίσκει ότι θέλει κάτι άλλο.. είναι σαν να με αποφεύγει... του έστρωσα το προγραμμα και του έφτιαξα το βασικό που ήθελε που ήτα δύσκολο και τώρα μπορεί αυτό να το δουλέψει κι ο κάθε βλακας χαλαρά... το θέμα είναι ότι μέχρι να οργανωθεί αυτό και να φτιαχτεί εγώ γαμήθηκα.... και αυτός τώρα σκέφτεται φάση γιατί να πληρώνω εναν έξτρα να έρχεται να το κάνει αυτό αν μπορώ να χώσω κάποιον που ήδη πληρώνω... κι απλά μου πετάει δικαιολογίες για να του πω εγώ δεν μπορώ... εγώ δεν το είπα έτσι αλ... του ειπα συγκεκριμένα ότι επειδή έχω τους αγώνες τα σκ δεν ξέρω αν θα μπορώ να είμαι κάθε σκ νο ματερ γουατ για δουλειά... ότι για να γίνει αυτό μπορώ μονο τετάρτη...

31Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Παρ 23 Οκτ 2015, 19:13

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Εξ εμπειρίας τα αφεντικά όταν σε θεωρούν δεδομένο σου πρίζουν τα @@@@α.Καλύτερα να του λες τα πράγματα όπως τα βλέπεις αν και παίζει να έχει μεγάλο αντίκτυπο.

32Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Παρ 23 Οκτ 2015, 21:17

Tcixlas

Tcixlas

εγώ βασικα επειδή τον τελευταιο καιρό μου πριζει πολυ τα παπαρια και κάνει πολλές μαλακίες και ούτε είναι και καλοπληρωτής, π΄΄ηρα απόφαση να μην παω για 50 γαμημενα ευρω το μηνα να μου σπαει τα παπαρια.... θα κοιταξω να βρω κατι αλλο να μου δινει και κατι περισσοτερο γιατι με 50 τι να κανεις?

33Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Παρ 23 Οκτ 2015, 21:31

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
ότι έκανα εγώ με τα 100 που έπαιρνα.

34Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Σαβ 24 Οκτ 2015, 10:08

Tcixlas

Tcixlas

φιλε αν δώσω τα 50 σε αλκοολ θα με παρατήσει και η γυναίκα και θα χει και δικιιοοο :xD: :xD: :xD: αν θέλω να δώσω 50 σε αλκοολ ξεκάθαρα θα πρεπει να βγάζω τουλάχιστον 250

35Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Παρ 30 Οκτ 2015, 15:02

Qaaz

Qaaz

Εχω ενα προβλημα προγραμματισμου υπαρχει κανεις γνωστης που μπορει κ θελει να βοηθησει?

36Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Παρ 30 Οκτ 2015, 16:15

Tcixlas

Tcixlas

γνώστης δεν θα το έλεγα απλά εχω ασχοληθεί λίγο παραπαάνω απο τις μαλακίες που μας μαθαίνουν στην σχολή... για πες να δώ αν ξέρω, κι αν ξέρω δεν έχω θέμα να βοηθήσω

37Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Παρ 30 Οκτ 2015, 16:29

Qaaz

Qaaz

Χρησιμοποιω ενα script στο Tempermonkey και εχω και Αdguard το οποιο εκτος απο ads κανει block και σε malware scripts κτλ (τα παντα, απλα τα λεω για οσους δε το ξερουν)

Το Adguard μπλοκαρει κατι απ'το script και κανει μιση δουλεια

Αν κλεισω τις ρυθμισεις ολες μια μια δεν ξεμπλοκαρει αν το απενεργοποιησω ολοκληρο δουλευει κανονικα το script μπορουμε να κανουμε καποια αλλαγη στο script ή κατι στο Adguard για να δουλευουν και τα 2?

38Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Παρ 30 Οκτ 2015, 17:40

Scarlet D.

Scarlet D.

εγω θα προτινα να βαλεις το adblock plus για να μπλοκαρει διαφημησεις και ενα antivirus εστω της πλακα λχ το AVG ετσι ωστε να εξασφαλισεις και το adblock και τα virus scans. Προσωπικα εγω χρησιμοποιω malwarebytes. Αν μπορεσεις και βρεις το κλειδι και ξεκλειδωσεις την premium εκδοση οταν μπεις σε μια επικυνδηνη σελιδα σου λεει τα παντα και σου μπλοκαρει σωστα μονο αυτα που δημιουργουν το προβλημα (αμα το κατεβασεις εχεις εναν μηνα δωρεαν premium).

http://www.onepiecegr.com/

39Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Παρ 30 Οκτ 2015, 18:18

Qaaz

Qaaz

Τα εχω ολα αυτα (οχι AVG αλλα Antivirus)

40Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Παρ 30 Οκτ 2015, 18:42

Tcixlas

Tcixlas

αν βρούμε τι ακριβώς μπλοκάρει στα σκριπτ το adguard για να μπορέσουμε ή να το αντικαταστήσουμε με κάτι ή να βρουμε έτσι λύση καλως... αλλά δεν ξέρω ακούγεται αρκετά εξεζητημένο...

41Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Παρ 30 Οκτ 2015, 18:59

Qaaz

Qaaz

Βρε το script ειναι κωδικας οποιος ξερει απ' αυτα απλα πρεπει να δει ποιο μερος του κωδικα μπλοκαρει το Adguard και ειτε να το αφαιρεσει αν ειναι περιττο ειτε να το αντικαταστησει με κατι αλλο

42Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Παρ 30 Οκτ 2015, 19:09

Tcixlas

Tcixlas

ναι το ξέρω τι είναι το σκριπτ... το θέμα είναι οτι το adguard μπλοκάρει λογικά ένα συγκεκριμένο κομμάτι στα σκριπτ αν ξέρεις ποιό είναι αυτό το αλλάζουμε... εγώ δεν ξέρω το adguard καθόλου

43Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Παρ 30 Οκτ 2015, 19:19

Qaaz

Qaaz

Αν ηξερα ποιο ειναι θα το αλλαζα, ανοιξα το script στο tampermonkey αλλα δε βρηκα κατι που να καταλαβαινω οτι φταιει, μονο εντολες εβρισκα

44Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Παρ 30 Οκτ 2015, 19:56

Tcixlas

Tcixlas

τότε εγώ σε αυτό δεν μπορώ να βαοηθ΄σω απο ότι καταλαβαίνω... να σου πω δεν μπορεί το adguard να απομονώσει σελίδες ή σκριπτ που να μην τα μπλοκάρει? σε φάση να ε΄χει επιλογή να μην μπλοκάρει κάποια πράγματα όπως το adblock

45Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Παρ 30 Οκτ 2015, 22:18

Qaaz

Qaaz

Ναι οπως ειπα να απενεργοποιησω για την σελιδα τελειως την λειτουργεια με ολα οσα blockαρει

46Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Σαβ 31 Οκτ 2015, 03:12

Tcixlas

Tcixlas

οχι δεν εννοώ για μια ολόκληρη σελίδα αλλά αν έχει εξαίρεση όπως έχουν τα περισσότερα για να προσθε΄σεις το σκριπρ αυτούσιο στις εξαιρέσεις να μην το μπλοκάρει

47Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Κυρ 01 Νοε 2015, 15:25

Qaaz

Qaaz

Κατι αλλο:

Στο BuzzFeed Food που εδωσε ο Τcixlas ειδα πολλα πραγματα απο γλυκα ευκολα για πωληση οπως στην Μαρμελαδα για οσους δε ξερουν

https://www.facebook.com/marmelada.biz

Δεν ειμαι γνωστης τοσο πολυ σ' αυτο αλλα ισως με καποιες γνωσεις, ψαξιμο κτλ μπορει να μπορω να ασχοληθω με το αλλο που ειδα πολυ το Grilled Cheese που δεν ηξερα οτι παιζει τοσο πολυ στο εξωτερικο και με τοσους συνδιασμους κτλ. Ειναι κατι που δεν υπαρχει στην Ελλαδα και σαν καινοτομια θα μπορουσε να δουλεψει, το θεμα που με ανησυχει ειναι πως θα πουλησει. Δηλαδη ο Ελληνας ειναι παραξενος θα πει, σιγα μη παρω να φαω ψωμι με τυρι να φαω γιατι δε θα ξερει οτι δεν ειναι απλα ψωμι και τυρι και τα περισσοτερα περιεχουν και αλλα πραγματα. Το αλλο που με τρωει αυτην την στιγμη ειναι η τιμη. Ειμαστε παραξενοι κ σ' αυτο. Πχ χθες πηγα με κατι φιλους σε μια πιτσαρια με ξυλοφουρνο και το κομματι ηταν τσιμπημενο σε σχεση με αλλη πιτσα που τρωνε συνηθως με 80 λεπτα και 1 ευρω

Ποσο θα μπορουσε να πουληθει κατι τετοιο? Ειδα οτι μια "μεριδα" εχει 4 τριγωνακια δλδ 2 στην ουσια κομμενα στην μεση, μερικα ειχαν και καποια σως διπλα. Οκ δεν εχω γνωσεις επ αυτου αλλα απ' αυτα τα λιγα που ξερω θα μπορουσε να ειναι 50 με 60 λεπτα. Τωρα αν παμε σε πιο εξεζητημενα υλικα μεσα θα μπορουσε να παει κανα ευρω ισως και παραπανω

Τι πιστευετε? Θα δουλευε? Πειτε γενικα αποψεις και γνωμες γιατι σκεφτομαι, αν και αυτην την στιγμη πολλα πραγματα και απο γνωσεις και απο budget κτλ δεν υπαρχουν ισως να μπορουσα σε καμια 5ετια να κανω κατι τετοιο αν ολα πανε καλα

48Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Κυρ 01 Νοε 2015, 21:59

Tcixlas

Tcixlas

δεν ξερω ρε οπως ειπες δυσκολο κοινο το ελληνικο για καινοτομιες αλλα αν πιασει μπορει να παει τελεια

49Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Τετ 23 Δεκ 2015, 22:43

Qaaz

Qaaz

Υπαρχει κανεις που να μπορει να μου κανει μια photoshopια? μια γραμματοσειρα μονο θα χρειαστει να κατεβασει και την εικονα θα την δωσω εγω να γραψει κατι

κανα 5 λεπτα δουλεια

50Κέντρο υποστήριξης - Σελίδα 2 Empty Απ: Κέντρο υποστήριξης Πεμ 24 Δεκ 2015, 11:29

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Αν είναι κάτι τόσο εύκολο στείλε σε εμένα..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης