ace: πές το αυτό στα συκώτια μου...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
78 Απ: OP Character Forum Κυρ 11 Οκτ 2015, 11:26
Tcixlas
σπαθί εκτέλεσης Gol D Roger: i can still taste your blood...
79 Απ: OP Character Forum Κυρ 11 Οκτ 2015, 12:52
Scarlet D.
Gol D. Roger: Το προηγουμενο post σου μου εδωσε καρκινο. Γι αυτο ειπα να με πιασουν και να με εκτελεσουν επιτηδες για να αρχησω μια νεα εποχη σπαμμαρισματος
80 Απ: OP Character Forum Δευ 08 Φεβ 2016, 01:16
Kamikaze
Sakazuki: Πως νοιώθεις τώρα που έχεις όλη την οικογένεια μαζί σου βασιλιά των πειρατών;
81 Απ: OP Character Forum Δευ 08 Φεβ 2016, 03:18
NikosV20
Crocodile sakazuki φάε ένα sneakers μπας και αλλάξεις σκατοφατσα
82 Απ: OP Character Forum Δευ 08 Φεβ 2016, 03:29
Aldark
Kizaru:Πρόσεξε πώς μιλάς στον Fleet Admiral μας , έτσι Croco-san? ^_^
83 Απ: OP Character Forum Δευ 08 Φεβ 2016, 13:14
Kamikaze
Sakazuki: Χαχαχα, ήρθε και ο Crocodile. Θα φύγεις τώρα ή πρέπει να σου πετάξουμε λίγο νεράκι μπας και φοβηθείς;
84 Απ: OP Character Forum Δευ 08 Φεβ 2016, 14:44
Scarlet D.
Nami : Γεια σας παιδια, ειμαι η Nami και φυτρωνω παντα εκει που δεν με σπερνουν για να πω μια μ@λ@κ!@ και μετα να εξαφανιστω, χαρηκα που σας γνωρισα, Sakazuki προσεχε τον croco, αντε ciao
85 Απ: OP Character Forum Δευ 08 Φεβ 2016, 14:53
NikosV20
Brook : nami san τι θα γίνει με 815 ποτέ θα το τελειώσεις ή θα μου δείξεις το βρακακι σου ;
86 Απ: OP Character Forum Δευ 08 Φεβ 2016, 14:56
Kamikaze
Sakazuki: Δεν χρειάζομαι τη συμβουλή ενός πειρατή. Ξέρω τον Crocodile, ένας αποτυχημένος logia που τις έφαγε από rookie χωρίς haki είναι. Είχε κάνει mastered και το Φρούτο. Αποτυχημένος πειρατής, δεν ξέρω τη δουλειά έχει στο Νέο Κόσμο...
87 Απ: OP Character Forum Δευ 08 Φεβ 2016, 15:06
NikosV20
marchal d teach = Σε λίγο καιρό θα τις φας και από μενα τσιρακι των ναυτικών τσιχαχαχαχα
88 Απ: OP Character Forum Δευ 08 Φεβ 2016, 15:26
Kamikaze
Sakazuki: Έλα στα κεντρικά αν θες. Άλλαξα την τοποθεσία, δεν θα σου προκαλεί εφιάλτες από την τελευταία φορά που είχες έρθει και πολεμούσες ένα μισοτελειωμένο πτώμα τόσο αδύναμο που χρειάστηκες και τους δικούς σου για να ρίξεις.
89 Απ: OP Character Forum Τρι 09 Φεβ 2016, 01:09
Tcixlas
garp: θα σε σκοτωνα αλλά έχε χαρη που δε βαράω φλώρους σακαζουκι
90 Απ: OP Character Forum Τρι 09 Φεβ 2016, 01:41
Kamikaze
Sakazuki: Ήρθε και ο φάπας του Ναυτικού, δεν λένε χωρίς λόγο το Smoker "Garp της νέας γενιάς". Καλύτερα θα ήταν πιστεύω να σε άφηνε ο Sengoku τότε να συναντούσες τον πρώην αντίπαλό σου και τον "εγγονό" σου.
91 Απ: OP Character Forum Τρι 09 Φεβ 2016, 02:42
Scarlet D.
Aokiji: Λιγα για τον Garp-san ετσι; Θα μπορουσε να ειναι ανετα ανωτερος απο σενα τοσα χρονια αλλα εμεινε vice admiral επειδη δεν ειχε μικρο πουλακι σαν καποιους καποιους κομπλεξικους που αναζητουν τιτλους για να παρουν αναγνωριση κυριε fleet
93 Απ: OP Character Forum Τρι 09 Φεβ 2016, 12:32
Tcixlas
ειμαι απο κινητο δε μπορω να βαλω χρωμα και εικονα αλλα....
garp: σακαζουκι για να χτυπας αμάχους καλος εισαι, αν με αφηνε ο σενγκοκου θα πεθαινες ευκολα magma κωλοπαιδο
garp: σακαζουκι για να χτυπας αμάχους καλος εισαι, αν με αφηνε ο σενγκοκου θα πεθαινες ευκολα magma κωλοπαιδο
94 Απ: OP Character Forum Τρι 09 Φεβ 2016, 14:02
Kamikaze
Sakazuki: Kuzan αγόρι μου να σου θυμήσω πως ο Fleet που λες έχει 3 πόδια και εσύ ένα. Όσο για εσένα Garp μόλις τελειώσεις το κλάμα και σκουπίσεις τα δάκρυα, έλα.
95 Απ: OP Character Forum Τρι 09 Φεβ 2016, 14:10
Scarlet D.
Kuzan: Sakazuki αγορι μου το αυτακι σου καλα ειναι; Το βλεπω λιγο σκισμενο, παντως αυτη η μεγαλη ουλη που σου εκανα στον λαιμο και στο προσωπο σου παει, σε δειχνει πιο κομπλεξικο απο συνηθως. Κι αυτο το πουρακι, τι ωραια που σου παει, ο smoker σου εμαθε να καπνιζεις; Παρε κανα λεξοτανιλ να ηρεμησεις γιατι αν δεν σε σκοτωσει κανεις πειρατεις θα πεθανεις απο εγγεφαλικο.
96 Απ: OP Character Forum Τρι 09 Φεβ 2016, 14:29
Kamikaze
Sakazuki: Ωχ, ένα κινούμενο έγκαυμα μιλάει. Δεν σε βλέπω καλά εδώ Kuzan, θες να σε βοηθήσω να πάρεις πόδι;
97 Απ: OP Character Forum Τρι 09 Φεβ 2016, 17:50
Scarlet D.
Aokiji: Ελα τώρα suck-azuki και οι δυο ξερουμε ποσο χεστηκες πανω σου οταν ξαφνικα ο whitebeard βρεθηκε απο πισω σου, το κοκκινο σου το παντελονακι πεντε μερες το επλαινες. Αντε τωρα που θες να μου πεις οτι για 2 επισοδεια κρατιωσουν με το ενα χερι σε μια ρωγμη που ο whitebeard εφτιαξε με επικεντρο εσενα
98 Απ: OP Character Forum Τρι 09 Φεβ 2016, 19:11
Tcixlas
Whitebeard: ναι σακαζουκι κάνε μου μια χάρη και πες μου τι γεύση έχει η ήττα?
99 Απ: OP Character Forum Τρι 09 Φεβ 2016, 22:10
Kamikaze
Sakazuki: Δεν κατάλαβα καν πως ο γέρος βρέθηκε πίσω μου, βασικά ούτε τις μπουνιές του κατάλαβα. Απλά γύρισα, του έκαψα το κεφάλι και κυνήγησα άτομο που ήταν σημαντικότερο από το κινούμενο πτώμα που φώναζαν όλοι "Pops".
Ωωω ήρθε και ο νεκρός να μιλήσει; Για πες μου Shirohige τι γεύση έχει το μάγμα; Γιατί εγώ αυτό που είπες δεν το γεύτηκα. Με μπουνιά που κατέστρεψε τη μισή Marineford είχα όση ενέργεια δεν είχες εσύ όταν τα έβαζες με τον πρώην nakama σου.
100 Απ: OP Character Forum Τρι 09 Φεβ 2016, 22:41
Tcixlas
Whitebeard: ο μόνος σοβαρός αντίπαλος που αντιμετώπισες ήμουν εγώ και αφού σε έθαψα ταξίδεψες 300 μετρα υπογείως για να μην πέσεις πάλι πάνω μου μαγκμα κοζο
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης