είμαι συμφωνός αλλα ο oda δεν γουστάρει σκοτωμους... ωωω φακ αυτό πες το στους ace,whitebeard
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Dressrosa Conclusion Thread
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
52 Απ: Dressrosa Conclusion Thread Τρι 29 Σεπ 2015, 16:55
Aldark
αχρείαστος ο Μπέλλαμυ. Γενικά ο Όντα φαίνεται να σκοτώνει μόνο για πλοτ ρήζονς. Αν και τώρα που το σκέφτομαι στα επ του Ουζόππ που έβλεπα προχθές , ένας απ'το πλήρωμα του Κούρο πέθανε...τον σκότωσε ο Ζόρο XD
53 Απ: Dressrosa Conclusion Thread Τρι 29 Σεπ 2015, 16:56
Tcixlas
πλοτ ριζονσ.... ο ζορο γίνεται pure badass
54 Απ: Dressrosa Conclusion Thread Τρι 29 Σεπ 2015, 17:20
Trafalgar D. Water Law
o bellamy..μακραν ο πιο αχρηστος χαρακτηρας δεν εχει προσφερει τιποτα ιδιαιτερο στην σειρα..
55 Απ: Dressrosa Conclusion Thread Τρι 29 Σεπ 2015, 17:35
Tcixlas
εε και κάποιοι τον ήθελαν στο πλ΄ρωμα εχεμ δημος... ΔΗΜΟς...
56 Απ: Dressrosa Conclusion Thread Τρι 29 Σεπ 2015, 19:02
Aldark
μπα , υπάρχει πιθανότητα να μην το προσέξεις καν , άκλαφτος παέι , ακόμα και ο αδερφός του δεν λέει σχεδόν τίποτα και απλά παρακαλάει να γίνει δυνατότερος. ΛΜΑΟTcixlas έγραψε:πλοτ ριζονσ.... ο ζορο γίνεται pure badass
58 Απ: Dressrosa Conclusion Thread Τρι 29 Σεπ 2015, 20:12
Deathracer2009
Περιμενω σχολιο qaaz για bellamy που θα σας ταπωσει..... :muaha:
59 Απ: Dressrosa Conclusion Thread Τρι 29 Σεπ 2015, 20:31
Hawkins
βαριεμαι να γραφω και εγω ποσο μαλακας ειναι ο οντα που τραβηξε απο τα μαλλια το αρκ για να φτασει στο 800 γ*** τους αριθμους του
61 Απ: Dressrosa Conclusion Thread Τρι 29 Σεπ 2015, 21:03
The Red-Haired
όλοι λοιπόν συμφωνούμε πως οι executives και δει οι top ήταν πολύ κάτω των προσδοκιών μας..
σε 100 chaps και με τέτοιους χαρακτήρες σίγουρα μπορούσε να είναι ένα από τα καλύτερα από άποψη δράσης arcs. Όχι ότι δεν ήταν καλό, αλλά τα expectations ήταν περισσότερα..
Βέβαια με όλο αυτό το hype που έχει κάνει ο Oda σε όλους σχεδόν τους χαρακτήρες και με την ταυτόχρονη μανία του να παρουσιάζει τρελά background story ακόμα και για τον πιο ασήμαντο χαρακτήρα -εδώ τον παραδέχομαι πάντως- δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να ικανοποιήσει το φιλοθεάμον κοινό...
σε 100 chaps και με τέτοιους χαρακτήρες σίγουρα μπορούσε να είναι ένα από τα καλύτερα από άποψη δράσης arcs. Όχι ότι δεν ήταν καλό, αλλά τα expectations ήταν περισσότερα..
Βέβαια με όλο αυτό το hype που έχει κάνει ο Oda σε όλους σχεδόν τους χαρακτήρες και με την ταυτόχρονη μανία του να παρουσιάζει τρελά background story ακόμα και για τον πιο ασήμαντο χαρακτήρα -εδώ τον παραδέχομαι πάντως- δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να ικανοποιήσει το φιλοθεάμον κοινό...
62 Απ: Dressrosa Conclusion Thread Τρι 29 Σεπ 2015, 21:04
Deathracer2009
Tcixlas έγραψε:γιατί εσύ διαφωνείς για μπέλαμυ?
Εγω ρε; Εγω θελω να ψοφησει αλλα δεν μου την εκανε την χαρη ο oda....
Απλα ο qaaz θα πει κατι οτι ηταν χρησιμος.... :xD:
64 Απ: Dressrosa Conclusion Thread Τρι 29 Σεπ 2015, 21:07
Aldark
δεν ξέρω για σας αλλά το ντεζαβού Bellamy-Luffy και η μπουνιά part 2 ήταν καλό.
65 Απ: Dressrosa Conclusion Thread Τρι 29 Σεπ 2015, 21:10
Tcixlas
έλα ρε μαλάκα κλάψα μέχρι τελευταία στιγμή
66 Απ: Dressrosa Conclusion Thread Τρι 29 Σεπ 2015, 21:15
uchiha1991
:haha: :haha: :haha: :haha:Deathracer2009 έγραψε:Περιμενω σχολιο qaaz για bellamy που θα σας ταπωσει..... :muaha:
67 Απ: Dressrosa Conclusion Thread Τρι 29 Σεπ 2015, 21:42
Qaaz
Ειδατε κανα πτωμα απ' αυτον που σκοτωσε ο Zoro γιατι εγω δεν ειδα.
Καλα ο Βellamy γενικα δε πολυ αρεσει στον κοσμο. Εμενα και απο πριν μου αρεζε και τωρα με το char dev που πηρε και θα ξανα παρει μου αρεσε ακομα περισσοτερο. Mου αρεσε η χημεια με τον Βarto και κριμα που δε πηγε μαζι του, αλλα μαλλον θα γινει αργοτερα 8ος (ή καποιος αλλος αριθμος αν εχουν μπει αλλοι) Strawmander με το νεο του πληρωμα.
Μου αρεσε ο χαρακτηρας που εγινε, ο κωδικας των samurai που απεκτησε απο ενα τσογλανι που ηταν (btw ο Barto που κοβει γλωσσες αλλων αρεσει στον κοσμο ενω ο Βellamy που εκοβε γλωσσες before it was cool και καρφωνε χερια με στιλετα δε τους αρεσει)
Στην αρχη δε περιμενα πως θα γινει αυτο το Deja Vu μιας και ο Luffy ηξερε πως ο Βellamy δε θα αντεχε κατι τετοιο. Ο Oda αν και εδω το γαμησε λιγο και σε αλλες περιπτωσεις ο Luffy δε θα το εκανε για τον λογο που προ ανεφερα ανταυτου το εκανε για να δωσει μια αλλη νοτα χημειας μεταξυ αυτων των 2 αντρων. Ειναι καταπληκτικο το συναισθημα που σου αφηνει ο Bellamy με τα λογια του και τις πραξεις του σε εκεινα τα panel και ποσο πολυ εχει αλλαξει απο το Mock Town οταν λεει στον Luffy πως αν ειναι να πεθανω θα πεθανω στα χερια ενος απο των 2 ανθρωπων που θαυμαζω πιο πολυ
Αυτο ηταν και η σταγονα που ξεχυλησε το ποτηρι για τον Luffy. Ο Browbeard και καθε Brownbeard του arc
Tsundere Bellamy all the way
Καλα ο Βellamy γενικα δε πολυ αρεσει στον κοσμο. Εμενα και απο πριν μου αρεζε και τωρα με το char dev που πηρε και θα ξανα παρει μου αρεσε ακομα περισσοτερο. Mου αρεσε η χημεια με τον Βarto και κριμα που δε πηγε μαζι του, αλλα μαλλον θα γινει αργοτερα 8ος (ή καποιος αλλος αριθμος αν εχουν μπει αλλοι) Strawmander με το νεο του πληρωμα.
Μου αρεσε ο χαρακτηρας που εγινε, ο κωδικας των samurai που απεκτησε απο ενα τσογλανι που ηταν (btw ο Barto που κοβει γλωσσες αλλων αρεσει στον κοσμο ενω ο Βellamy που εκοβε γλωσσες before it was cool και καρφωνε χερια με στιλετα δε τους αρεσει)
Στην αρχη δε περιμενα πως θα γινει αυτο το Deja Vu μιας και ο Luffy ηξερε πως ο Βellamy δε θα αντεχε κατι τετοιο. Ο Oda αν και εδω το γαμησε λιγο και σε αλλες περιπτωσεις ο Luffy δε θα το εκανε για τον λογο που προ ανεφερα ανταυτου το εκανε για να δωσει μια αλλη νοτα χημειας μεταξυ αυτων των 2 αντρων. Ειναι καταπληκτικο το συναισθημα που σου αφηνει ο Bellamy με τα λογια του και τις πραξεις του σε εκεινα τα panel και ποσο πολυ εχει αλλαξει απο το Mock Town οταν λεει στον Luffy πως αν ειναι να πεθανω θα πεθανω στα χερια ενος απο των 2 ανθρωπων που θαυμαζω πιο πολυ
Αυτο ηταν και η σταγονα που ξεχυλησε το ποτηρι για τον Luffy. Ο Browbeard και καθε Brownbeard του arc
Tsundere Bellamy all the way
68 Απ: Dressrosa Conclusion Thread Τρι 29 Σεπ 2015, 21:59
Tcixlas
το περιμέναμε αυτό χαχαχα.... εμένα αυτό δεν μου άρεσε που άρεσε τόσο σε σένα... ότι άλλαξε αυτόν τον χαρακτήρα κι εγώ εκτίμησα ότι θαύμασε τον λουφυ και προτίμησε να πεθάνει απο αυτόν, αλλά το ότι άλλαξε τοσο πολύ με χαλασε... στο τέλος μου άρεσε μόνο κατα την διάρκεια του αρκ μου ήταν πιο αδιάφορος απο τις πέτρες
69 Απ: Dressrosa Conclusion Thread Τετ 30 Σεπ 2015, 00:53
Aldark
Μάγκες τι φλασιά έφαγα...ο Μπέλαμυ δεν είπε ότι πήγε στο Σκάη Άηλαντ; Είπε ποτέ τι έγινε εκεί ή το ξέχασαν εντελώς;
70 Απ: Dressrosa Conclusion Thread Τετ 30 Σεπ 2015, 00:56
Qaaz
Ειπε οτι εχασε το πληρωμα του και οταν εφυγε του δωσαν την ιδια στηλη χρυσου που εδωσαν στους SH's και δεν πηραν
71 Απ: Dressrosa Conclusion Thread Τετ 30 Σεπ 2015, 00:57
Tcixlas
έχασε όλο του το πλήρωμα? άρα ο ενελ ήταν ακόμα εκεί? για ποιό λογο?
72 Απ: Dressrosa Conclusion Thread Τετ 30 Σεπ 2015, 00:58
Qaaz
Οχι ο Enel δεν ειναι εκει απλα ο δρομος του Knock-Up Steam εχει 50% πιθανοτητες να ζησεις και 50% να τα κακαρωσεις
75 Απ: Dressrosa Conclusion Thread Τετ 30 Σεπ 2015, 11:53
The Red-Haired
Επίσης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να έβλαψε τους sky-landers για να θυμώσει μάλλον τον Luffy..
Αρε Knock-Up Steam ... μισές δουλειές κάνεις ...
Αρε Knock-Up Steam ... μισές δουλειές κάνεις ...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης