Tcixlas έγραψε:αν θυμάμαι καλά απο ένα που είχα διαβάσει σε ερώτηση που του έκαναν επι saboady ο οντα απάντησε ότι παραμένει ο πιο έξυπνος χαρακτήρας μέχρι τοτε στιγμης
ενας λογος που πιστευω ο Shanks ειναι Yonko!
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Tcixlas έγραψε:αν θυμάμαι καλά απο ένα που είχα διαβάσει σε ερώτηση που του έκαναν επι saboady ο οντα απάντησε ότι παραμένει ο πιο έξυπνος χαρακτήρας μέχρι τοτε στιγμης
Tcixlas έγραψε:πάντα το πλήρωμα βοηθάει και σπρώχνει λίγο, αλλά ο σανκς είναι απο μόνος του εξαιρετικός χαρακτήρας για να καταφέρει τόσα :p
εστω random..να δουμε τι αντιδρασεις εχουν σε ολα αυτα που εγιναν..πιστευα θα τον δειξει μετα τη πτωση του φλαμινγκουTcixlas έγραψε:όπως προχωράει η φάση λογικά θα τους δούμε απλά ακόμα θα αργήσει λιγάκι
το ειδα κι εγω στο fb η αληθεια ειναι οτι ο δρακος μοιαζει σε μια πιο "grown up" εκδοχη του momonosukeSANDOKANTHANOS έγραψε:Ήξερες πως στο εξώφυλλο του chapter 310(Long Ring Long Land Arc) οι Luffy, Robin, Usopp είναι σε samurai theme με ένα ροζ δράκο από πίσω τους και το σήμα της Kozuki clan στο πόδι του Luffy;
Το χω ακουστά (ως Divina Commedia βασικά) και ακούγεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον~Heavenly Yaksha έγραψε:The concept of Impel Down resembles how Hell is depicted in Dante Alighieri’s Divine Comedy, with different prisons having different forms of punishment...
Η θεια κωμοδεία, βέβαια. Ξακουστο βιβλίο, το έχω διαβασείNicolas26K έγραψε:Το χω ακουστά (ως Divina Commedia βασικά) και ακούγεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον~Heavenly Yaksha έγραψε:The concept of Impel Down resembles how Hell is depicted in Dante Alighieri’s Divine Comedy, with different prisons having different forms of punishment...
Το έχει διαβάσει κανείς;
ΌχιTcixlas έγραψε:νομίζω ότι και στο saboady τον είχαν ρωτήσει ξανα τον όντα αν παραμένει ο χαρακτήρας με το μεγαλύτερο iq και είχε πει ναι
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης