..ποιός θα επιλέγατε να είναι?ξέρω δύσκολη ερώτηση,αλλά σας δοκιμάζω :mueh:
εγώ θα πω Λούφυ και μόνο στο τέλος..για να κάνει το OP ακόμα πιο επικό..
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αν έπρεπε να πεθάνει ένας Nakama από το crew,αυτός θα ήταν..
να πας στα διαλλα ρε...ακριβώς αυτό θα έγραφα...πφφJohnyman έγραψε:..ποιός θα επιλέγατε να είναι?ξέρω δύσκολη ερώτηση,αλλά σας δοκιμάζω :mueh:
μην μου το κανει αυτο ο οντα, δεν θα το αντεξω...IwantCookie έγραψε:επίσης θα γαμούσε άσχημα μετα την μάχη που όλοι αναμένουμε...ζορο vs μιχοκ ναι κερδίσει ο ζορο αλλά να πεθάνει (κάτι σαν ισοπαλία δηλαδή) και να λέει ο λουφυ (κλαίγοντας πάντα) τα καταφερες εισαι ο καλύτερος ξυφομάχος κλπ κλπ και μλκιες και να τον διακόψει ο ζόρο και να του πει ..ναι αλλά απέτυχα να σε κάνω βασιλιά τω πειρατών και να ψοφήσει! τελος!
καλα...αν πεθανει καποιος στο τελος τοτε δεν θα το σταματησω...αναγκαστικα...IwantCookie έγραψε:Ούτε καν εγώ τότε θα πορωθώ περισσότερο..είδικά εάν γίνει προς το τέλος του ανιμε...ένας θάνατος θα ενισύχσειτ τον δεσμό ανάμεσα στα μεμπερ του κροου...θα πολεμούν όλοι για να τιμήσουν τη μνήμη του κλπ κλπ....και το τέλος θα γίνει ακόμα πιο επικό!
Αν και δεν νομίζω ο Goda να σκοτώσει κάποιον...
πάντος αν το κάνει ο συγκεκριμένος θα έχει ιδι εκπληρώσει το όνειρο του..!!
εγώ επιμένω ότι εάν πεθάνει κάποιος θα είναι ο ζορο....(έχω γράψει πιο πάνω το πως και το γιατί)
IwantCookie έγραψε:...εχμ...χχμμμ ....και εγώ που δεν είμαι σαντζι φαν τρελαίνομαι με αυτην την κατάσταση!! :P
είπαμε ο σαντζισ δεν έγινε ποτέ οκάμα..το παίζει..είτε επειδη είδε ότι τα οκαμακια σκιζουν και θέλει να μαθει κενπο είτε για να βρει τρόπο να φύγει!...πάντος και το να πεθάνει ο σαντζι For the sake of nami and robin όπως είπε και ο διδις..δεν είναι τοσο κακο σενάριο!
Iron Nicκ έγραψε:IwantCookie έγραψε:...εχμ...χχμμμ ....και εγώ που δεν είμαι σαντζι φαν τρελαίνομαι με αυτην την κατάσταση!! :P
είπαμε ο σαντζισ δεν έγινε ποτέ οκάμα..το παίζει..είτε επειδη είδε ότι τα οκαμακια σκιζουν και θέλει να μαθει κενπο είτε για να βρει τρόπο να φύγει!...πάντος και το να πεθάνει ο σαντζι For the sake of nami and robin όπως είπε και ο διδις..δεν είναι τοσο κακο σενάριο!
εκτος συζητησης του τοπικ ειστε ρ
λιγο ακυρο το τοπικ γτ εδω πρακτικα φαινετε πιο αντιπαθει ο καθενας μας περισσοτερο :xD:
κανονικα κανενας δν πρπ ν πεθανει γτ ολοι τους προσδιδουν κατι παραπανω στο πληρωμα κ εχουν κατι το οποιο τους κανει μοναδικους κ ξεχωριστους εκει μεσα...ομως για να μην λετε οτι παλιδρομιζω θα ελεγα οτι αυτος π θ επρεπε ν πεθανει θ ηταν ο Brook(ohhh wait....i'm already dead hohohoho) :xD: :xD: :xD: :xD:
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης