και θα ρίχνω warn στα σπαμέρια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
227 Απ: Διαγωνισμός: Καλύτερος ορισμός Φόρουμ Δευ 05 Οκτ 2015, 00:54
Shikkoku
Μετά μπορούμε να κρατήσουμε την μπάρα του forumgreek επάνω;
228 Απ: Διαγωνισμός: Καλύτερος ορισμός Φόρουμ Δευ 05 Οκτ 2015, 02:22
Scarlet D.
οχι μονο θα την κρατησουμε. Θα μπορουμε και να γραψουμε το ονομα μας και αντι για forummotion να λεει "One Piece Gr" ξερω γω
230 Απ: Διαγωνισμός: Καλύτερος ορισμός Φόρουμ Τετ 07 Οκτ 2015, 21:12
Scarlet D.
εγω φταιω που απανταω .... καμια αλλη ερωτηση?
231 Απ: Διαγωνισμός: Καλύτερος ορισμός Φόρουμ Τετ 07 Οκτ 2015, 21:14
Shikkoku
Θα κάνεις βίντεο Q&A στο youtube;
232 Απ: Διαγωνισμός: Καλύτερος ορισμός Φόρουμ Τετ 07 Οκτ 2015, 21:16
Scarlet D.
hello, ειμαι ο 2j και αν δεν σταματησεις να βγαινεις offtopic θα φας banhammer :3
233 Απ: Διαγωνισμός: Καλύτερος ορισμός Φόρουμ Τετ 07 Οκτ 2015, 21:41
Aldark
επειδή δεν προειδοποίησα πριν (για το αυτονόητο) αλλά και για να μη γινόμαστε κακοί , το επόμενο "άκυρο" ποστ θα υποστεί κυρώσεις
234 Απ: Διαγωνισμός: Καλύτερος ορισμός Φόρουμ Πεμ 08 Οκτ 2015, 00:05
Tcixlas
ναι δεν έφτασε να το πει ο δήμος επρεπε κι εσύ... και εσείς είστε οφ τοπικ ξέρετε όταν κάνετε και καλά υποδείξεις... ρίξτε μου αλλάρίχτε κι απο ένα σε σας κουφάλες αλλιώς κάνετε κατάχρηση...
235 Απ: Διαγωνισμός: Καλύτερος ορισμός Φόρουμ Πεμ 08 Οκτ 2015, 00:13
Aldark
Ο Viper μίλησε για banhammer και το είπε σε φιλικό τόνο. Θεώρησα σωστό να το επισημάνω. Οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου μέσω πμ (και ότι άλλο :p). Δε θεωρώ ότι καταπατήσαμε κάποιο κανόνα , ήθελες να παίρνουμε κεφάλια έτσι; (Και πάλι ρητορικά μιλώ , μπορούμε να συζητήσουμε όπου θες ή να πεις τα παράπονά σου και στο "κουτί" ) .
Χαρακτηρισμοί όπως "κουφάλες" καλό θα ήταν να περισσεύουν επίσης , χάρην ευμορφίας και καλής θελήσεως έναντι στους συνομιλητές .
Δε θα "ρίξω" κάποια προειδοποίηση , εύλογο το ποστ σου , αλλά δεν είχα (ούτε ο Βάηπερ) στην προκειμένη περίπτωση κάποιο απώτερο σκοπό. Ελπίζω να σε κάλυψα φίλε μου Τσίχλα.
Χαρακτηρισμοί όπως "κουφάλες" καλό θα ήταν να περισσεύουν επίσης , χάρην ευμορφίας και καλής θελήσεως έναντι στους συνομιλητές .
Δε θα "ρίξω" κάποια προειδοποίηση , εύλογο το ποστ σου , αλλά δεν είχα (ούτε ο Βάηπερ) στην προκειμένη περίπτωση κάποιο απώτερο σκοπό. Ελπίζω να σε κάλυψα φίλε μου Τσίχλα.
236 Απ: Διαγωνισμός: Καλύτερος ορισμός Φόρουμ Πεμ 08 Οκτ 2015, 00:18
Tcixlas
αυτο που όταν στην λένε βρίσκεις την ώρα να ποστάρεις λες και είσαι πρόεδρος της κομισιον και όχι φλωρουμιστής με ξεπερνάει... whatever you say... τεσπά ρίξε μου τώρα...
[adm]Warned: Κατόπιν συνεννοήσεως της συντονιστικής ομάδας και λαμβάνοντας υπόψην τις προαναφερθείσες δημοσιεύσεις , αυξάνεται κατά 25% η μπάρα προειδοποιήσεων. [/adm]
edit by Aldark: δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι πρόεδρος της φορουμικής κομισσιόν
[adm]Warned: Κατόπιν συνεννοήσεως της συντονιστικής ομάδας και λαμβάνοντας υπόψην τις προαναφερθείσες δημοσιεύσεις , αυξάνεται κατά 25% η μπάρα προειδοποιήσεων. [/adm]
edit by Aldark: δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι πρόεδρος της φορουμικής κομισσιόν
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης