Πραγματικά ή είμαι ο πιο περίεργος άνθρωπος του κόσμου ή δεν παίζεται σωστά :P Θα βοηθήσω σημαντικά μπας και περάσουμε στον επόμενο
Tcixlas έγραψε:αγιαξ?
1
Deathracer2009 έγραψε:Αρχιζω και πιστευω οτι ο Αl ξερει να γραφει μεχρι τον αριθμο 2. Εντωμεταξυ η Patty καταλαβε οτι δεν θα βρει ακρη σε αυτο το γυρο οποτε δεν ασχοληθηκε αλλο.... smart girl!!!
Εnough off-topic.....
Al-Malakia FC. (South Sudan) Και δεν τρολαρω! Ολα για ολα για την νικη!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΧΑΧΑΧΑ 1 ΠΟΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΣΑ!
Santouryuu έγραψε:fc porto
0...είπα ότι είμαι benfica , στο τσακ γλυτώνεις το -1.
Johnyman 15
Tcixlas 14
Deathracer 8
Santoruryuu 4
Qaaz 3
Hawkins 0
Patty -1
Προσπαθώ να είμαι πλήρως αντικειμενικά υποκειμενικός , αλλά δυσκολεύεστε λίγο και δεν πέφτουν βροχή τα 4-5άρια. Θα βοηθήσω λοιπόν.
Για αρχή έχουν ειπωθεί ήδη οι 2 αγαπημένες μου ομάδες. Ολυμπιακός - Manchester United. That's the 5 star tier. Υπάρχει και μία τουλάχιστον ακόμα που μου έρχετε στο μυαλό που θα της έβαζα 5 , είναι από Ελλάδα για να βοηθήσω σε μικρότερη λίγκα. Μη δεσμευτείτε όμως και λέτε άκυρες ομάδες , αν με ξέρετε καλά ίσως τη βρείτε όμως
...
Έπειτα έχουμε τις αγαπημένες μου ομάδες από την κάθε λίγκα. Έχετε βρει από Ιταλία:Νάπολι , από Γαλλία: Παρί , από Πορτογαλία: Μπενφίκα! Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστε για άλλες χώρες. Θα με βρείτε κάπου.
Στα 3 αστέρια βάζω ομάδες που συμπαθώ , αλλά δε θεωρώ ότι στηρίζω. Εδώ έχω διάφορες από Premier League και από Ιταλία θα βρείτε (μία ίσως είναι και 4στερη τώρα που το θυμήθηκα) , έχετε ήδη βρει κι άλλες , ίσως και καμια Ελληνική συμπαθητική ομαδούλα να πέφτει εδώ μέσα.
Στα 2 και στο 1 αστέρι , πέφτουν ομάδες που κρίνω ότι αξίζουν στήριξη και σεβασμό , αλλά σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω.
0 πόντοι , σημαίνει πως δε με ενδιαφέρει καθόλου η συγκεκριμένη ομάδα
Τέλος στο -1 , έχουμε τις βασικές ομάδες που μισώ κι αντιπαθώ. Ενδεικτικά έχουν αναφερθεί εδώ η Ρεάλ Μαδρίτης , η Μπάγιερν και η Ίντερ.
Πιστεύω βοήθησα αρκετά , i don't even know why έπρεπε να σας βασανίσω κι άλλο (;) :xD: jk , σας περιμένω!!