Αγόρασα την Rereleased Pokemon Yellow και μπορώ να πω ότι δεν ξέρω αν με τραβάει η νοσταλγία ή αν όντως τα παιχνίδια αυτά δεν έχουν χάσει την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon
151 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Παρ 25 Μαρ 2016, 22:20
Shikkoku
152 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Σαβ 26 Μαρ 2016, 04:09
Scarlet D.
εγω καθε 1-2 χρονια κανε new game την blue μου και εχω γινει immune στο nostalgia η τουλαχιστον not very effective
153 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Σαβ 26 Μαρ 2016, 14:07
Shikkoku
Τα έχει πάρει κανείς άλλος;
Βάιπερ, τελικά θα επενδύσεις σε κάνα 3ds τώρα με τις καινούργιες κασέτες;
Βάιπερ, τελικά θα επενδύσεις σε κάνα 3ds τώρα με τις καινούργιες κασέτες;
154 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Σαβ 26 Μαρ 2016, 14:50
Scarlet D.
μαλλον ναι ,εχω χασει πολλα χωρις το 3ds, κατ αρχην θελω να παιξω ΩR Αs
155 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Σαβ 26 Μαρ 2016, 14:51
Deathracer2009
ρε παιξτε το ποκεμον ριμπορν που ειναι πιο χαρντκορ
156 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Σαβ 26 Μαρ 2016, 17:11
Shikkoku
Το παιχνίδι που φτιάχνει ο Δήμος θέλωωω
157 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Σαβ 26 Μαρ 2016, 19:01
Aldark
πρέπει να παίξω φουλ το πόκεμον ρημπόρν , αν βαριέμαι το βράδυ κι αύριο το πρωί που λογικά θα σαπίζω σπίτι θα το κάνω.
Νικόλα δεν έχεις διάβασμα τελικά; τι γιέλλου ρε-ρηλήζντ έλεγες;
Πάντως εγώ την τελευταία φορά που επιχείρησα να παίξω ποκες ψιλοξενέρωσα , αλλά θαρρώ θα επανέλθω.
Νικόλα δεν έχεις διάβασμα τελικά; τι γιέλλου ρε-ρηλήζντ έλεγες;
Πάντως εγώ την τελευταία φορά που επιχείρησα να παίξω ποκες ψιλοξενέρωσα , αλλά θαρρώ θα επανέλθω.
158 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Σαβ 26 Μαρ 2016, 19:06
Shikkoku
Έβγαλαν τις Red/Blue/Yellow σε Virtual Console έκδοση για τα 3DS~
Ντάξει, διαβάζω κι όλας
Ντάξει, διαβάζω κι όλας
159 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Σαβ 26 Μαρ 2016, 21:37
N_G
Πάντως εγώ χωρίς τα ρομάκια στο κινητό από τις FireRed και FloraSky, δεν ξέρω αν θα την έβγαζα τόσο καλά τη θητεία μου όταν υπηρετούσα στρατό.
Αυτό μόνο...!!!
Αυτό μόνο...!!!
160 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Δευ 28 Μαρ 2016, 02:35
Shikkoku
Την Κυριακή που μας έρχεται στο Gathering at the Pokémon House θα είναι ο Masuda και κάτι άλλοι και θα μιλήσουν για τις Sun & Moon.
Υποθέτω αναμένουμε και κάνα στιγμιότυπο από τα παιχνίδια..
Υποθέτω αναμένουμε και κάνα στιγμιότυπο από τα παιχνίδια..
161 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Δευ 28 Μαρ 2016, 11:22
Deathracer2009
ελπιζψ σε ωραιο design διοτι μετα την 3η γενια το ΧΑΟΣ!!!!!!!!!!
162 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Δευ 28 Μαρ 2016, 13:00
Aldark
τι λες μωρέ , σίννοχ έλεγχε τη φάση.
Όσο για μένα , κατέβασα πόκεμον ρημπόρν !
Όσο για μένα , κατέβασα πόκεμον ρημπόρν !
163 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Δευ 28 Μαρ 2016, 15:19
Shikkoku
Εγω, απο πλευρας design, δεν εχω κανενα θεμα..
Ολες οι γενιες ειχαν και τα πααρα πολυ καλα τους, αλλα ποτε δεν ελειπαν και οι αποτυχιες~
Ολες οι γενιες ειχαν και τα πααρα πολυ καλα τους, αλλα ποτε δεν ελειπαν και οι αποτυχιες~
164 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τρι 29 Μαρ 2016, 20:23
Deathracer2009
τα starters μετα την 3η γενια ειναι gtp...
165 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τρι 29 Μαρ 2016, 21:32
Aldark
τι λες ρε φίλε...το 3ο αγαπημένο μου πόκεμον αποτελεί αρχικό της 4ης. Και γενικά δεν είναι gtp...Απλά έχεις προσκολλήσει στα παλιά , λογικό.
Εγώ θεωρώ ότι είναι υποδηέστερα τα γκέημς , αλλά για άλλους λόγους.
Εγώ θεωρώ ότι είναι υποδηέστερα τα γκέημς , αλλά για άλλους λόγους.
166 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τρι 29 Μαρ 2016, 21:44
Deathracer2009
τα games ειναι gtp διοτι ειναι ευκολα με κανενα challenge. To Τurtwig σου αρεσει; Στις X,Y η αλεπουδιτσα ειναι fail και μονο αξιζει το ποκεμον του νερου.
167 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τρι 29 Μαρ 2016, 22:03
Aldark
Empoleon μπρο!
τα γκέημς οσο πάει γίνονται εύκολα , ισχύει. 6η γενιά ειδικά το ξεφτύλισαν. Όμως κακά δεν είναι τα γκέημς.
Επίσης Samurott και Sniver (ξεχασα πως το λενε) μετρανε οπως και το Greninja που εγινε τρελα διασημο.
Το turtwig δε μ'αρεσε τοσο , αλλα επειδη ειχαμε μιση μιση μια κασετα με τον ξαδερφο μου κι ειχε διαλλεξει αυτος αρχικο τοτε , το συνηθισα και ηταν γαματο..
και the struggle was real σε καποια εμβληματα πισω στο 2008...αχ γερασαμε :')
τα γκέημς οσο πάει γίνονται εύκολα , ισχύει. 6η γενιά ειδικά το ξεφτύλισαν. Όμως κακά δεν είναι τα γκέημς.
Επίσης Samurott και Sniver (ξεχασα πως το λενε) μετρανε οπως και το Greninja που εγινε τρελα διασημο.
Το turtwig δε μ'αρεσε τοσο , αλλα επειδη ειχαμε μιση μιση μια κασετα με τον ξαδερφο μου κι ειχε διαλλεξει αυτος αρχικο τοτε , το συνηθισα και ηταν γαματο..
και the struggle was real σε καποια εμβληματα πισω στο 2008...αχ γερασαμε :')
168 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τετ 30 Μαρ 2016, 01:11
Shikkoku
Βασικά προτιμώ τα αρχικά της 4ης γενιάς από τα υπόλοιπα..
169 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τετ 30 Μαρ 2016, 01:46
N_G
Εμένα από αρχικά, και μετέπειτα σαν εξελίξεις μου άρεσαν μόνο τα :
(1η) Squirtle - Blastoise / Charmader - Charmeleon - Charizard
(3η) Treecko - Sceptile
(4η) Empoleon
(1η) Squirtle - Blastoise / Charmader - Charmeleon - Charizard
(3η) Treecko - Sceptile
(4η) Empoleon
170 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τετ 30 Μαρ 2016, 20:10
Scarlet D.
infernape και ξερο ψωμι ρε bros και το venusaur ηταν το πρωτο pokemon που πηρα ποτε μου
171 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τετ 30 Μαρ 2016, 22:17
Aldark
172 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Τετ 30 Μαρ 2016, 22:45
Deathracer2009
1) Charmander-Charmeleon-Charizard
2)Cyndaquil-Quilava-Typhlosion
3)Torchic-Combusken-Blaziken
4) Totodile-Croconaw-Feraligatr
5) Greninja
6) Squirtle-Wartortle-Blastoise
7) Chikorita klp
8) Bulbasaur klp
Eαν επρεπε να διαλξω ενα starter εκ των 3 πρωτων θα προτιμουσα να αυτοκτονησω...
2)Cyndaquil-Quilava-Typhlosion
3)Torchic-Combusken-Blaziken
4) Totodile-Croconaw-Feraligatr
5) Greninja
6) Squirtle-Wartortle-Blastoise
7) Chikorita klp
8) Bulbasaur klp
Eαν επρεπε να διαλξω ενα starter εκ των 3 πρωτων θα προτιμουσα να αυτοκτονησω...
173 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Πεμ 31 Μαρ 2016, 00:16
Scarlet D.
ειναι απλο αλ, αρχιζουμε και οι δυο διαδρομο και εκπαιδευομαστε για να τρεχουμε πολλα χιλιομετρα, θα γινουμε στο αψε σβησε pokemon mastersAldark έγραψε:http://gr.ign.com/pokemon-go/25577/news/ta-prota-stigmiotupa-apo-to-pokemon-go
σκάει σκάει σκάει!
174 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Πεμ 31 Μαρ 2016, 11:58
Tcixlas
εγώ δηλαδή δεν παίζει να πιάσω πόκεμον με καμία παναγία εεε?
175 Απ: Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon Πεμ 31 Μαρ 2016, 12:27
Deathracer2009
Θελω να δω τι ποκεμον θα εχω μεσα στο σπιτι!!! :mueh:
One Piece Gr » General » Computers, Video Games & TCG » Official Pokemon Thread - Επισημη ανακοινωση για Pokemon Sun & Pokemon Moon
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης