Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Usopp's Two Truths One Lie

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1Usopp's Two Truths One Lie Empty Usopp's Two Truths One Lie Κυρ 06 Σεπ 2015, 21:26

Shikkoku

Shikkoku

Ως περήφανο μέλος του υπέροχου spam team του forum μας θέλω να αφήσω κι εγώ το σημάδι μου εδώ. Κι αφού το να χαράξω τα αρχικά μου στην οθόνη δεν δούλεψε ιδιαίτερα, το plan B λέει να φτιάξω ένα ακόμα παιχνίδι τύπου play by post, ώστε να μπορέσουμε να καταστρέψουμε κι άλλο τις ζωές μας διασκεδάσουμε.

Usopp's Two Truths One Lie Usopp_game_event_by_nicolas26k-d98lnh0

Πώς παίζεται;

• Ένας παίκτης γράφει 3 προτάσεις για τον εαυτό του, εκ των οποίων οι δύο μόνο είναι αληθείς.
  • Ο επόμενος παίκτης προσπαθεί να μαντέψει ποια πρόταση είναι η ψευδής.
  • Ο παίκτης που θα εντοπίσει πρώτος το ψέμα κερδίζει και βάζει και παραθέτει με τη σειρά του 3 προτάσεις (δυο αλήθειες κι ένα ψέμα), ώστε να προχωρήσει το παιχνίδι.

Κανόνες:

• Ο κάθε παίκτης μπορεί να κάνει μόνο μία προσπάθεια ανά γύρο, για ευνόητους λόγους.
  • Οι αληθείς προτάσεις καλό θα είναι να ισχύουν όντως στην πραγματικότητα. Να αποφεύγονται προτάσεις που δραπέτευσαν από το κουτάκι με τις μαλακίες.
  • Καλή μας διασκέδαση^^ (ναι, είναι κανόνας)

Ξεκινάω εγώ:

1. Έχω βάλει φωτιά στο σπίτι μου δυο-τρεις φορές.
  2. Έχω δύο κατοικίδια αυτή την περίοδο.
  3. Μου έχει σώσει τη ζωή ναυαγοσώστης πριν μερικά χρόνια.

2Usopp's Two Truths One Lie Empty Απ: Usopp's Two Truths One Lie Κυρ 06 Σεπ 2015, 22:42

Aldark

Aldark

Ω...damn man...έκανες τόση δουλειά για να φτιάξεις το θέμα , μα υπήρχε ήδη! :(
Οπότε το κλειδώνω , και έλα να παίξουμε στο παλιό θέμα!
https://onepiecegr.forumgreek.com/t707-topic

περιμένουμε κι άλλα Games από τα μέλη μας!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης