Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Eurobasket 2015

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Τετ 16 Σεπ 2015, 13:44

Aldark

Aldark

τι μασκότ ρε παιδιά...απλά δε χώραγε τελικά να παίξει κι αυτός , οπότε καλύτερα να παιρνε άλλο ψηλό or something...

27Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Τετ 16 Σεπ 2015, 13:46

Tcixlas

Tcixlas

ναι αυτό λέμε... ας έπαιρνε γιανκοβιτσ να παίζει λίγο ναβάζει κανα ποντάκι που το χει το παιδί.. πήρε και καλά ματζαρη για άμυνα και @@@@α... πουθενάς εξαφανισμένος όποτε και αν εμφανίσητκε

28Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Τετ 16 Σεπ 2015, 13:59

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Εντάξει τον Μάντζαρη τον πήρε σε περίπτωση τραυματισμού κάποιου guard.

Τέλοσπάντων καλός είναι ο Κατσικάρης. Δεν βλέπω ποιόν μπορούμε να φέρουμε καλύτερο στην εθνική. Αλλά κάποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν. Πολύ καλός ο Αντετοκούμπο, δεν τον περίμενα τόσο καλό στο κρίσιμο ματς. Μάλλον τον Σπανούλη περίμενα καλύτερο .. αλλά δεν φορμαρίστηκε ποτέ.. Κρίμα είχαμε ευκαιρία να παίξουμε τελικό!

Από την αρχή έβλεπα το χρυσό στη Σερβία.

29Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Τετ 16 Σεπ 2015, 14:03

Tcixlas

Tcixlas

κοίτα ο αντετοκουμπο έχει γυρίσει τρομερά βελτιωμένος 15 ριμπαουντ το παιδί φλογες εβγαζε απέναντι σε έναν γκασολ που ταψιασε κανα 2 φορές... μιλάμε έχει ανεβάσει επιπεδο απο όταν έφυγε σε μεγάλο βαθμο

30Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Τετ 16 Σεπ 2015, 14:51

Santouryuu

Santouryuu

εγω που παρακολουθω σερβια λογω ραντουλιτσα μπορω να πω οτι ο τεοντοσιτς ειναι σταθερα καλος, ενω ο σπανουλης σταθερα πεσμενος... δεν μπορει ο ανθρωπος, πρεπει να αποσυρθει... αλλα αν ειναι να ερθει κανας μαντζαρης ας κατσει λιγο ακομα :Ρ

31Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Τετ 16 Σεπ 2015, 15:35

Aldark

Aldark

http://www.sport-fm.gr/article/basket/telika-ti-ftaiei/3108904#.VflWOIHQCBI.facebook ένα αρθράκι...

ο Σπανούλης δεν είναι όπως παλιά , αλλά είναι Σπανούλης και όταν η μπάλα καίει , είναι αυτός που θα την αξιοποιήσει.

32Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Τετ 16 Σεπ 2015, 15:37

Tcixlas

Tcixlas

αυτό ακριβώς πίσω έχεις ματζαρη... μέχρι να έρθουν τα νεουδια σε 2-3 χρόνια καλός είναι

33Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Τετ 16 Σεπ 2015, 16:22

Aldark

Aldark

ε όχι και μέτριος ο μάντζαρης ρε μάγκες...απλά δεν προλάβαινε να παίξει και αυτός...τέλος πάντων.

34Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Τετ 16 Σεπ 2015, 16:49

Santouryuu

Santouryuu

Aldark έγραψε:http://www.sport-fm.gr/article/basket/telika-ti-ftaiei/3108904#.VflWOIHQCBI.facebook ένα αρθράκι...

ο Σπανούλης δεν είναι όπως παλιά , αλλά είναι Σπανούλης και όταν η μπάλα καίει , είναι αυτός που θα την αξιοποιήσει.

το μονο που καιει ειναι ο κωλος του, γι'αυτο βαραει τα αιρμπολς!

35Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Τετ 16 Σεπ 2015, 19:03

Tcixlas

Tcixlas

ο μάτζαρης είναι όχι απλά μέτριος δεν είπα κάτω του μετριου για να μην γίνω κακος μετά... αντικειμενικά δεν έχει τίποτα να δείξει εκτός απο την σχετικά καλή άμυνα... φάνηκε χαρισματικός παλιότερα, φάνηκε να έχει μέλλον αλλά απο ότι βλέπω εξελίσεται στον φετφα του μπασκετ

36Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Τετ 16 Σεπ 2015, 21:13

23ReBoRn23

23ReBoRn23

ωραιο τοπικ...να πω και εγω την γνωμη μου σαν παλιος μπασκετικος με εμπειρια χρονων στην πλατη...κριμα για αυτην την ομαδα που εχασε την ευκαιρια να παρει ενα μεταλλειο γτ κακα τα ψεμματα ηταν η πιο πληρης και ταλαντουχα που εχει κατεβασει ποτε η ελλαδα...ειχε απο δυο καλους παιχτες σε καθε θεση ειχε 3 νβαερς ειχε τον καλυτερο παιχτη της ευρωπης και το καλυτερο 4 της ευρωπης παρολα αυτα φανηκε οτι κατι δεν εκατσε καλα ισως φταιει ο κοτσικαρης ισως παλι απλα δεν προλαβαν να βρουν ρυθμο ολοι μαζι σαν ομαδα + οτι ειχε την ευκαιρια σε μια τοσο αδυναμη σε σχεση με αλλες φορες σε θεμα ταλεντου ισπανια να κανει την διαφορα αλλα αποδειχτηκε οτι ο γκασολ ειναι μεγαλος παιχτης και ακομα στα 35 του ηταν σαν να παιζει με παιδακια κυριολεκτικα και μεταφορικα ο ανθρωπος εχει 15 χρονια διαφορα απο τον αντετοκουμπο giotto leei eksupnad

37Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Τετ 16 Σεπ 2015, 22:30

uchiha1991

uchiha1991

1)γ*** την ισπανια..
2)ο καλαθης ειναι παιχταρας σαν πλειμεικερ.Δεν ειναι σκορερ..Νταξει τεοντοσιτς δεν ειναι(οταν ειναι σοβαρος),αλλα ειναι παιχταρας.Οποιος λεει το αντιθετο δε ξερει μπασκετ.
3)γ*** την ισπανια
4)απογοητευτηκα απο το σπανουλη.παρολο που σαν βαζελος και γω δεν τον χονευω καθολου αναγνωριζω οτι ειναι τεραστιος παικτης..Αλλα ρε γ***το ενα καλο ματς με την εθνικη στα κρισιμα δεν εχει κανει τελευταια.
5)ο μαντζαρης ειναι ενας παρα πολυ καλος ρολιστας..Εχει στοιχεια που μπορουν να αλλαξουν το ρυθμο και τη ροη ενος αγωνα.Ακομη περισσοτερο ο σλουκας,που ειναι μεγαλο ταλεντο θα μπορουσε πιστευω να κανει πολλα και αυτος αν επαιζε.(σαυτους πχ θεωρω εγω οτι οφειλει τις ανατροπες ο ολυμπιακος στην ευρολιγκα στους τελικους και οχι στον σπανουλη,στο πως αλλαζε το παιχνιδι οταν εμπαιναν αυτοι)
6)γ*** την ισπανια
7)γνωμη μου ειναι οτι χαθηκε το παιχνιδι προπονητικα.Δεν ειδα να γινονται στο γηπεδο αυτα που λεει η λογικη οτι επρεπε να γινουν.Δεν τρεξαμε ,δεν πιεσαμε τον gasol(0 foul) δεν τους χαλασαμε καθολου το παιχνιδι, κακο ροτασιον κατα τη γνωμη μου.Βεβαια δε ξερω αν εφταιγε γιαυτο ο προπονητης η οι παιχτες που δεν εκαναν αυτα που τους ζητηθηκαν.Αλλα ενταξει οι μπασκετικες μου γνωσεις περιοριζονται σε 5-6 χρονια ενασχολησης σε ερασιτεχνικες ομαδες,οποτε προφανως ο κατσικαρης ξερει καλυτερα.Αλλα τι να πω....Δεν καναμε τιποτα χτες.
8)γ*** την ισπανια
9)επισης πιστευω οτι υπερτιμησαμε και λιγο τις δυνατοτητες μας.
οκ καλο ροστερ ειχαμε αλλα οχι οπως τους παρουσιαζαμε.12 σουπερσταρ.
καταρχην για μενα μια ομαδα για να παει μπροστα πρωτα πρεπει να εχει καλα guard.Ok καλους ειχαμε ,αλλα τι να πουμε το 2005-2007 που ειχαμε το μητσαρα το χατζηβρεττα το ζηση και τον πολυ πολυ καλυτερο σκορερ και πιο εκρηκτικο σπανουλη απο οτι σημερα και τον τεραστιο παπαλουκα..Ο οποιος οταν ερχονταν τα δυσκολα απλα επαιρνε τη μπαλα και εβαζε καλαθι..αυτο δεν το χουμε πλεον.Εναν τετοιον ηγετη.Παιχταρας ο σπανουλης αλλα ειναι με τις μερες του.Δεν ειναι αξιοπιστος στα κρισιμα.Και στο σκοραρισμα-εκρηκτικοτητα εχει πεσει πολυ.Πιο πολυ οργανωτικα μπορει να αποδωσει,αλλ τοτε  ειχαμε παικτες 2 επιπεδα πανω σαυτο τον τομεα.Παπ-3D.
10)γ*** την ισπανια
11)δεν ξερω ακομη αν ηταν και ψυχολογικο θεμα.Αφου αυτοι που επαιξαν καλα ηταν ατομα που δεν εχουν νιωσει πικριες πολλες απο την ισπανια.Γιανναρος,κουφος καλαθης.
12)Γιανναρος.Αυτο τιποτα αλλο
13)γ*** την ισπανια και γ*** τον Gasol.Eχω βαρεθει να μας νικαει.(Αλλα τι κανει ο ανθρωπος.Απιστευτος.Δευτερη εφηβεια περναει.
14)πολυ στενοχωρηθηκα..αλλα τι να κανουμε αυτα εχει ο αθλητισμος.Ας ελπισουμε να φυγουν τωρα οι παλιοι απ την εθνικη μπας και δοθει πιο πολυ χωρος στους νεους και αποδωσουν.Του χρονου τωρα.Ας δουμε τελικο γαλλια σερβια ,αφου οι γαλλοι εχουν ξεφτιλισει τους ισπανους
15)γ*** την ισπανια

38Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Τετ 16 Σεπ 2015, 23:00

23ReBoRn23

23ReBoRn23

16)γ*** την ισπανια :P
εγω νομιζω οτι το σχημα σπανουκη καλαθη δεν απεδωσε γτ ο καλαθης δεν εχει το τρομερο σουτ και οι αμυνες ηταν πιο συγκεντρωμενες πανω του χωρις να φοβουνται το μακρινο σουτ ειδικα οταν εχεις στην ιδια πενταδα και τον αντετοκουμπο αλλο ενα μετριο σουτερ και αν βλεπει κανεις το συγχρονο μπασκετ ειναι pace and space(ρυθμος και αποσταση) και η εθνικη ειχε ολα τα χαρτια για να παιξει τετοιο ειδους μπασκετ αλλα δεν το εκανε..σε αυτο το κομματι φταιει ο προπονητης επισης μερικοι παιχτες εμφανιστηκα μονο στα χαρτια οπως ο παπανικολαου πεπερογλου καιμακογλου μαντζαρης σλουκας...ειδαν ελαχιστο χρονο συμμετοχης και οταν επαιξαν δεν απεδωσαν(λογικο αμα δεν εχεις ρυθμο πως να παιξεις)ουτε στα φιλικα επαιζαν οι συγκεκριμενοι..παλι λαθος προπονητη...απο την αλλη τωρα ακομα και με αυτο το ροτασιον των 8 παιχτων οι ελλαδα μπορουσε να κοντραρει μια γερασμενη ισπανια και να χτυπησει το γκασολ στην ταχυτητα...τοσους ταλαντουχους ψηλους ειχαμε μπορουση κουφο πριντεζη ακομα και ο αντετοκουμπο κοντα στ 2.11 ειναι το παλικαρι...κριμα ηταν μια σπανια ευκαιρια

39Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Τετ 16 Σεπ 2015, 23:14

uchiha1991

uchiha1991

για μενα δεν αποδωσαν τα σχηματα με το σπανουλη ,λογω σπανουλη..ηταν πολυ κακος.μας εβαζε φρενο στην επιθεση συνεχεια..ολο ντριμπλα και κινηση χωρις ουσια..και μετα σκοτωμενες επιθεσεις στα 3-4 δευτεροπλεπτα.απο την αλλη ο κατσικαρης δεν τον εβγαζε γιατι ειναι ο σπανουλης.Περιμενε οτι θα κανει κατι αλλα τελικα τιποτα.ο καλαθης ηταν παρα πολυ καλος χτες..γιαυτο και δεν πηρε χρονο ο σλουκας..απλα επρεπε να μπει ο σλουκας στη θεση του σπανουλη.ισως να ηταν διαφορετικα ..νταξει ισως και οχι..ισπανια(γ***) ειναι αυτη..οχι σκοπια..τεσπα..τουλαχιστον να κερδισουμε και τη λεττονια γιατι δεν ειναι και τελειως ακινδυνοι..μην παθουμε επιπλεον ζημια..

40Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Τετ 16 Σεπ 2015, 23:28

23ReBoRn23

23ReBoRn23

οτι δεν απεδωσε ο σπανουλης φαινεται και απο τα νουμερα αλλωστε αλλα εγω πιστευω οτι δεν απεδωσε γιατι διπλα του σαν βασικο ασο ειχε ενα παιχτη(πολυ καλο παιχτη δεν λεω)που παιζει με την μπαλα στα χερια του και μακρια απο την μπαλα δεν ειναι μεγαλη απειλη με αποτελεσμα οι αμυνες να ειναι πιο κλειστες και πιο δυσκολο για τον σπανουλη να επιτεθει...θα προτιμουσα διπλα του σλουκα ακομα και μαντζαρη που το εχουν το τριποντο..γιατι οπως ειπα το οτι ειχες και τον αντετοκουμπο μεσα με μετριο σουτ το κανει ακομα πιο δυσκολο...και ο καλαθης θα μπορουσε να οδηγει την δευτερη πενταδα να ανεβαζει τον ρυθμο να τρεχει να εχει την μπαλα στα χερια του αυτο που κανει καλυτερα δλδ

41Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Τετ 16 Σεπ 2015, 23:54

Aldark

Aldark

Δε διάβασα τα ποστ μετά απ'αυτό:
Tcixlas έγραψε:ο μάτζαρης είναι όχι απλά μέτριος δεν είπα κάτω του μετριου για να μην γίνω κακος μετά... αντικειμενικά δεν έχει τίποτα να δείξει εκτός απο την σχετικά καλή άμυνα... φάνηκε χαρισματικός παλιότερα, φάνηκε να έχει μέλλον αλλά απο ότι βλέπω εξελίσεται στον φετφα του μπασκετ
Όντας Ολυμπιακός και παρακολουθώντας τον Βαγγέλη κάθε εβδομάδα εδώ και 3-4 χρόνια , έχω να σου πω ότι διαφωνώ κάθετα...δεν έχει τίποτα να δείξει; Δεν το νομίζω , δεν επιδεικνύει εγωισμό , είναι αμυντικά πολύ καλός , παρότι τραυματίστηκε επανήλθε και τα κανε όλα σωστά. Λυπάμαι αν θεωρείς ότι είναι μέτριος...Τι να σου πω

42Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Πεμ 17 Σεπ 2015, 00:20

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Ο Μάντζαρης είναι ένας χρήσιμος παίχτης για την ομάδα. Αν τραυματιζόταν ένας guard τί θα έκανε ο Κατσικάρης;

Αν ο Μπουρούσης ήταν πιο ψύχραιμος θα είχαμε καλύτερες πιθανότητες. Δεν είναι επιλογή να κάνει τρίποντα στον αγώνα με την Ισπανία..

@23ReBoRn23: καταρχάς καλωσήλθες. Ο Πρίντεζης δεν είναι .. το καλύτερο τεσσάρι στην ευρώπη..

43Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Πεμ 17 Σεπ 2015, 00:34

23ReBoRn23

23ReBoRn23

The Red-Haired έγραψε:Ο Μάντζαρης είναι ένας χρήσιμος παίχτης για την ομάδα. Αν τραυματιζόταν ένας guard τί θα έκανε ο Κατσικάρης;

Αν ο Μπουρούσης ήταν πιο ψύχραιμος θα είχαμε καλύτερες πιθανότητες. Δεν είναι επιλογή να κάνει τρίποντα στον αγώνα με την Ισπανία..

@23ReBoRn23: καταρχάς καλωσήλθες. Ο Πρίντεζης δεν είναι .. το καλύτερο τεσσάρι στην ευρώπη..
σε ευχαριστω για καλωσορισμα...καλα οκ αν δεν ειναι το καλυτερο που κατα την γνωμη μου ειναι τοτε ειναι σιγουρα στην 3αδα

44Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Πεμ 17 Σεπ 2015, 02:38

Santouryuu

Santouryuu

23ReBoRn23 έγραψε:ωραιο τοπικ...να πω και εγω την γνωμη μου σαν παλιος μπασκετικος με εμπειρια χρονων στην πλατη...κριμα για αυτην την ομαδα που εχασε την ευκαιρια να παρει ενα μεταλλειο γτ κακα τα ψεμματα ηταν η πιο πληρης και ταλαντουχα που εχει κατεβασει ποτε η ελλαδα...ειχε απο δυο καλους παιχτες σε καθε θεση ειχε 3 νβαερς ειχε τον καλυτερο παιχτη της ευρωπης και το καλυτερο 4 της ευρωπης παρολα αυτα φανηκε οτι κατι δεν εκατσε καλα ισως φταιει ο κοτσικαρης ισως παλι απλα δεν προλαβαν να βρουν ρυθμο ολοι μαζι σαν ομαδα + οτι ειχε την ευκαιρια σε μια τοσο αδυναμη σε σχεση με αλλες φορες σε θεμα ταλεντου ισπανια να κανει την διαφορα αλλα αποδειχτηκε οτι ο γκασολ ειναι μεγαλος παιχτης και ακομα στα 35 του ηταν σαν να παιζει με παιδακια κυριολεκτικα και μεταφορικα ο ανθρωπος εχει 15 χρονια διαφορα απο τον αντετοκουμπο giotto leei eksupnad

1) για πες μου στη θεση τρια δυο καλους παιχτες να γελασω
2) ενταξει για τον πριντεζη με το κατι σαν σουτ να το δεχτω
3) ο καλυτερος παικτης της ευρωπης ειναι;;;; πες μου ο σπανουλης να παθω κανα εγγεφαλικο!!!!

45Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Πεμ 17 Σεπ 2015, 11:35

Tcixlas

Tcixlas

η αντίδραση μου είναι παρόμοια με του σάντο...
αλ συγγνώμη κιόλας αλλά πες μου τι έχει να παρουσιάσει το παιδί? όχι πες μου... αμυντικά του το έδωσα ότι είναι πολύ καλός αλλά τι άλλο? είναι αδύναμος είναι άπειρος και δεν κυνηγάει τις ευκαιρίες για εμπειρία απο ότι φαίνεται, διστάζει πολύ, και όπως και να το κάνεις δεν είναι ούτε ώριμος, τα ριμπαουντ δεεεεν και μην συζητήσω επιθετικά... αμυντικά αξίζει αλλά αυτό δεν τον κάνει έναν πολύ καλό ρολίστα... ειδικά με το χρόνο συμμετοχής που είχε τον έκανε ε΄να απλά ακόμα όνομα στην ομάδα... να μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας... το παιδί είχε ταλέντο εμφανές δεν τον αφησαν να γίνει αυτό που μπορούσε καιτώρα απλά κρέμεται απο τα παπαρια του εκάστοτε προπονητή μπας και λαβει μια θέση...

ο πρίντεζης σίγουρα με τίποτα το καλυτερο 4... στα 3 μάλλον ναι.. και ο σπανούλης πάλι με τίποτα ο καλύτερος παίχτης στην ευρώπη... να είμαστε λίγο σοβαροί... ίσως είναι στην τοπ 5άδα κι αυτό οταν είναι στα καλά του γιατί την κατρακύλα την έχει στο τσεπάκι

46Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Πεμ 17 Σεπ 2015, 13:08

23ReBoRn23

23ReBoRn23

γιατι ρε μαγκες πειτε καποιους που εχουν καταφερει περισσοτερα απο τους σπανουλη και πριντεζη στην ευρωπη τα τελευταια χρονια...ο βλακας ο ρουντυ που εχασε 2 φορες στο τελικο μεχρι να το παρει ή ο τεοντοσιτς που στο φιναλ φουρ εξαφανιζεται;οσο για τους μπιελιτσα και σαριτς που ειναι μεγαλα ταλεντα και οι δυο ειναι πλ μικροι σε ηλικια και δεν εχουν δειξει πολλα ακομα..για το ναβαρο τι να πω ο ανθρωπος μεγαλο ταλεντο αλλα γερασε..και αν δεν θεωρειτε εσεις το πριντεζη το καλυτερο πειτε μου 3 που ειναι καλυτεροι απο αυτον...δεν ειμαι φανατικος ολυμπιακος ουτε κομπλεξικος μ αρεσει το μπασκετ σαν αθλημα και παιζω/παρακολουθω χρονια(κυριως nba) δεν νομιζω οτι κανω λαθος για αυτους τους δυο μεγαλα ταλεντα που εχουν αποδειξει πολλες φορες τα ταλεντα τους

47Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Πεμ 17 Σεπ 2015, 13:43

Tcixlas

Tcixlas

ταλέντο δεν είναι αυτός που καταφέρνει πολλά σε μεγάλα παιχνίδια αλλά αυτός που σταθερά κανει το διαφορετικό και το πολύ καλό και ο σπανούλης δεν το χει αυτό... δεν είναι σταθερός όσο παιχτάρα και να είναι όταν του βγαίνει να παίξει, είναι τοσο συχνό το φαινόμενο να μην του βγαίνει πλεον, που καταντάει λίγο κουραστικό... όσο για το 4άρι να σε ρωτήσω κάτι? θεωρείς τον πρίντεζη καλύτερο απο τον φώτση στα καλά του? αν ναι δεν συζητώ άλλο για το θέμα... αυτή την περίοδο είναι στα τοπ της ευρώπης

48Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Πεμ 17 Σεπ 2015, 13:52

23ReBoRn23

23ReBoRn23

ρε φιλε εγω δεν μιλησα για τον καλυτερο πριν 3-4 χρονια μιλησα για τωρα και τωρα δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερος απο τον πριντεζη επιθετικα τουλαχιστον ειναι πλ μπροστα απο ολους..
ελα ρε τωρα λογικο ειναι ενας παιχτης να κανει και ασχημα παιχνιδια αλλα νομιζω οτι ο σπανουλης ειναι αρκετα σταθερος δεν κερδιζεις 3 φαιναλ φορ μβπ(μονο αυτος και ο κουκοτσ το εχουν κανει)αλλιως ουτε εισαι ο μοναδικος παιχτης στην ευρωπη μεσα στην πενταδα και στους ποντους και στις ασσιστ εχεις ενα απο τους υψηλοτερους μεσους ορους 14ποντους στην διοργανωση και εχεις παρει back to back euroleague(ορισμος σταθεροτητας)...

γιατι ρε κουβεντα κανουμε και να μην συμφωνει ο ενας με τον αλλο δεν εγινε και κατι ο καθενας εχει την γνωμη του και τις συμπαθειες του...λογικοτατο

49Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Πεμ 17 Σεπ 2015, 14:04

Tcixlas

Tcixlas

οχι σοβαρά θεωρείς τον τωρινό πρίντεζη καλύτερο απο τον φώτση προ 3-4ετίας? αν ναι τότε απλά δεν θα συμφωνήσουμε στο επίπεδο των 4...

δεν είναι λόγω συμπάθεις αντικειμενικά όσο μπορώ τα πάω... παναθηναικός είμαι αλλα οι φίλοι γαύροι δεν έχουν θέμα να βλέπουν ματς μαζί μου περισσότερο έχουν οι φανατίλες παναθηναικοί επειδή θαυμάζω το καλό μπασκετ και στους 2... προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι αντικειμενικός εκτός οπαδικών κινητρων...

ο σπανούλης έχει τέτοια στατιστικά απο συγκεκριμένα ματς στο ξαναλέω... επίσης δεν αμφισβητώ το ταλέντο του αλλα ο ολυμπιακός δεν πήρε 2 back to back εξαιτίας σπανούλη... ειδικά λόγω πρίντεζη και σλουκα αλλά και των άλλων παιδιών που έχουν κάνη μεγάλη προσπάθεια, απλά πιστεύω στην σκιά του μήτσου 3D προσπαθούν να αναδείξουν άλλον έναν ίδιο απο ολυμπιακό όχι ότι δεν είναι κοντά σε επίπεδο αλλά ο μήτσος ξεχωρίζει και δεν το λέω σαν παναθηναικός το μεγαλύτερο κομμάτι των μπασκετόφιλων τον θεωρή τον καλύτερο στην θέση του έβερ...

50Eurobasket 2015 - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurobasket 2015 Πεμ 17 Σεπ 2015, 14:34

23ReBoRn23

23ReBoRn23

ρε σου λεω οτι δεν συγκρινω το πριντεζη με τον φωτση πριν 3 χρονια λεω για τον καλυτερο τωρα αυτη τη στιγμη...φυσικα και ο φωτσης ειναι τρομερο ταλεντο το παιδι επαιζε σε τελικο ευρωλιγκας στα 20 του αν δεν κανω λαθος και ηταν απο τους καλυτερους...αυτο που λεω οτι ΤΩΡΑ δεν υπαρχει καποιος καλυτερος απο τον πριντεζη στην θεση 4...μπορει ο φωτσης να ηταν καλυτερος δεν αντιλεγω δεν εχω κανενα προβλημα με αυτο..

νομιζω οτι ο σπανουλης επαιξε πλ μεγαλο ρολο και στις δυο ευρωλιγκες και με τους 20 εναντια στην ρεαλ και επισης ηταν αυτος που εδωσε την τελικη ασσιστ στο πριντεζη για να βαλει το καλαθη στη τσσκα..

οσο για τον σπανουλη που λες οτι το εχει καταφερει απο μερικα παιχνιδια σου λεω οτι δεν μπορεις να εις ο δευτερος σκορερ της διοργανωσης πισω μονο απο το μεγαλο ναβαρο με μονο μερικα καλα παιχνιδια και να εχεις μαλιστα μεγαλυτερο μεσο ορο απο τον ναβαρο οριστε και το λινκ http://www.euroleague.net/main/statistics?mode=Leaders&entity=Players&seasonmode=All&cat=Score&agg=Accumulated

το οτι ο διαμαντιδης ειναι ο καλυτερος ασος θα συμφωνησω σε επιπεδο οργανωσης παιχνιδιου ο ανθρωπος δεν υπααρχει απιστευτος τρομερο μπασκετικο μυαλο αλλα ο σπανουλης ειναι combo guard δεν ειναι point guard..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης