να πας και μετά απο αυτά είμαι σίγουρος θα πηγαίνεις πιο συχνα... άλλη φάση το σινεμα ρε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Battle No23
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
27
Απ: Battle No23 Παρ 08 Ιουλ 2016, 12:16
Scarlet D.

για ταινιες οι οποιες βασιζονται περισσοτερο στα γραφικα (marvel/dc) χωρις δευτερη κουβεντα αξιζει το σινεμα. Αλλα μερικες φορες πανε σινεμα να δουμε και πραγματα τα οποια δεν χρειαζονται σινεμα για να το απολαυσεις. Κι εκει ερχεται η ακτη των πειρατων
28
Απ: Battle No23 Παρ 08 Ιουλ 2016, 12:17
Deathracer2009

Αμα δεν εχεις λεφτα για σινεμα οκ να μην πας. Αλλα αμα εχεις και δεν πας εισαι για φαπες....
29
Απ: Battle No23 Παρ 08 Ιουλ 2016, 12:20
Scarlet D.

because τα 8ευρα και τα 5αευρα τα φυσαω τετοιος μεγαλος φοιτητης που ειμαι. Και πάλι, εχω δει πραγματα εκτος επιστημονικης φαντασιας και γραφικων στο σινεμα. Μερικα οντως δεν μετρανε...
30
Απ: Battle No23 Παρ 08 Ιουλ 2016, 12:22
Deathracer2009

Γενικα το λεω ρε... απλα οταν ακουω οτι εχω λεφτα να δω το Civil War αλλα θα το κατεβασω σε CAM η TS εκδοση γιατι ετσι φορτωνω.
31
Απ: Battle No23 Παρ 08 Ιουλ 2016, 13:34
Pagliacci

Βασικά σινεμά εγώ πηγαίνω πολύ συχνά όχι επειδή τρελένομαι αλλά επειδή α) βγαίνουν οι ταινίες πρώτα εκεί οπότε τις βλέπω άμεσα και β) οι φίλοι μου πάνε σε μέρη που δεν πάω οπότε αναγκαστικά πρέπει να βρω να κάνω κάτι ψυχαγωγικό μόνος του και το σινεμά είναι μια λύση.
32
Απ: Battle No23 Παρ 08 Ιουλ 2016, 20:28
Patty D.Luffy

TS?? CAM?? Αν δεν βγει σε Bluray δεν κατεβάζω. Και ναι σε ταινιες που γουσταρω θα παω να υποστηριξω στο cinema, κατα τα άλλα συμφωνώ με Scarlet.
33
Απ: Battle No23 Παρ 08 Ιουλ 2016, 20:32
Deathracer2009

Patty D.Luffy έγραψε:TS?? CAM?? Αν δεν βγει σε Bluray δεν κατεβάζω. Και ναι σε ταινιες που γουσταρω θα παω να υποστηριξω στο cinema, κατα τα άλλα συμφωνώ με Scarlet.
Γιφις (YIFY) και ξερο ψωμι...
34
Απ: Battle No23 Παρ 08 Ιουλ 2016, 20:51
Santouryuu

Μανο εισαι τραγικη φιγουρα ρε αν καθεσαι μονος στο σινεμα... Σουπερ κριπι
Ενταξει, οσοι λενε "σιγα μη δωσω λεφτα", απλα ειναι ασχετοι... Το σινεμα ειναι απο τις αγαπημενες μου ενασχολησεις/εξοδους... Καμια σχεση με την οθονη του λαπτοπ... Αν δεν μπορειτε να νιωσετε τη μαγεια, τουλαχιστον μην το παιζετε εξυπνοι, οτι και καλα αυτοι που τους αρεσει το σινεμα ειναι μαλακες
Ενταξει, οσοι λενε "σιγα μη δωσω λεφτα", απλα ειναι ασχετοι... Το σινεμα ειναι απο τις αγαπημενες μου ενασχολησεις/εξοδους... Καμια σχεση με την οθονη του λαπτοπ... Αν δεν μπορειτε να νιωσετε τη μαγεια, τουλαχιστον μην το παιζετε εξυπνοι, οτι και καλα αυτοι που τους αρεσει το σινεμα ειναι μαλακες
35
Απ: Battle No23 Παρ 08 Ιουλ 2016, 22:15
Deathracer2009

Santouryuu έγραψε:Μανο εισαι τραγικη φιγουρα ρε αν καθεσαι μονος στο σινεμα... Σουπερ κριπι

37
Απ: Battle No23 Σαβ 09 Ιουλ 2016, 12:24
Aldark

είστε και οι δύο δύο μικροί τσίχλες
Το σινεμά είναι άλλη φάση , αλλά δεν έχει σχέση με το αν θα δεις πειρατικά ή όχι (μιλάμε για ταινίες που βγήκαν πιο παλιά) . Στο σινεμά βγαίνουν νέες ταινίες , που αν αξίζει , θα πας να τις δεις. ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΣ-ΚΑΜ;
γιατί να χάσεις την απόλαυση για να μην δώσεις 5-7 ευρώ;
Και ας είναι , μη τα δώσεις , αλλά δες το ως έξοδο. Θα πάτε παρέα αντί να πάτε για καφέ...don't cry
Τώρα Μάνο , λολ που πας μόνος σου , όντως το βλέπω ως καταθλιπτικό σαν τον Μάικ κι εγώ...αλλά ο καθείς όπως μπορεί.

Το σινεμά είναι άλλη φάση , αλλά δεν έχει σχέση με το αν θα δεις πειρατικά ή όχι (μιλάμε για ταινίες που βγήκαν πιο παλιά) . Στο σινεμά βγαίνουν νέες ταινίες , που αν αξίζει , θα πας να τις δεις. ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΣ-ΚΑΜ;
γιατί να χάσεις την απόλαυση για να μην δώσεις 5-7 ευρώ;
Και ας είναι , μη τα δώσεις , αλλά δες το ως έξοδο. Θα πάτε παρέα αντί να πάτε για καφέ...don't cry
Τώρα Μάνο , λολ που πας μόνος σου , όντως το βλέπω ως καταθλιπτικό σαν τον Μάικ κι εγώ...αλλά ο καθείς όπως μπορεί.
38
Απ: Battle No23 Σαβ 09 Ιουλ 2016, 17:14
Tcixlas

δε το βλέπω καταθλιπτικό, δε το έχω κάνει, αλλά απο το να κάθεσαι μόνος στο σπίτι είναι μια διέξοδος στο να κάνεις κάτι που σου αρέσει ας πούμε
39
Απ: Battle No23 Σαβ 09 Ιουλ 2016, 21:36
Aldark

όταν κάθεσαι σπίτι μόνος ή με φίλους (που λεν και τα ημίζ) δε βλέπεις μία νέα ταινία , φορ μη δεν είναι το ίδιο...:/
θα πήγαινες μόνος σε καφετέρια;;
θα πήγαινες μόνος σε καφετέρια;;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης