Θα είχε απίστευτο ενδιαφέρον το πως θα μας διώχνατε... :muaha:
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Πως μπήκατε στο φορουμ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
53 Απ: Πως μπήκατε στο φορουμ Δευ 29 Φεβ 2016, 14:51
Aldark
Εύκολα φεύγουν ξανά όλοι , αλλά αυτό είναι το θέμα για το πως ΜΠΗΚΑΜΕ ;)
(ποιο φόρουμ στο φβ λες Τσι;)
(ποιο φόρουμ στο φβ λες Τσι;)
54 Απ: Πως μπήκατε στο φορουμ Δευ 29 Φεβ 2016, 23:16
Tcixlas
το ίδιο φόρουμ το δικό μας την ομάδα ρε... χαχαχαχαχα που ζωντάνεψε για 2 μέρες χαχαχα
55 Απ: Πως μπήκατε στο φορουμ Πεμ 03 Μαρ 2016, 13:10
alithinos mugiwara
εψαχνα μα καλη σελιδα για να μιλλαο για anim και μια απαυτες ινε εδο ^^
57 Απ: Πως μπήκατε στο φορουμ Πεμ 03 Μαρ 2016, 16:25
Kamikaze
ΑρκετέςTcixlas έγραψε:μια απο αυτές? είναι πάρα πολλές?
59 Απ: Πως μπήκατε στο φορουμ Πεμ 03 Μαρ 2016, 22:43
Kamikaze
Αποκλειστικά για one piece όχι πολλά, για anime αρκετά.
60 Απ: Πως μπήκατε στο φορουμ Παρ 04 Μαρ 2016, 02:18
Aldark
Για Άνιμε είναι αρκετές , αν θεωρήσεις ότι υπάρχουν και τόσα σαμπινγκ γκρουπς , και άλλα τόσα og site , έχουμε διάφορα φόρουμ για ανιμε στην ελλάδα , απλά πλέον στην πλειονότητα είναι τέρμα πεσμένα
62 Απ: Πως μπήκατε στο φορουμ Παρ 04 Μαρ 2016, 20:38
Heavenly Yaksha
Λοιπον,πως εγινε το πραμα..Αν και μελος μιας σελιδας στο Fb ειχα αρχισει να ξενερωνω τη ζωη μου εκει μεσα μιας και περα απο λιγα ατομα που ειχαν να ανεβασουν κατι ουσιαστικο, ολες οι αλλες συζητησεις ειχαν να κανουν με το ποιος εχει τη μεγαλυτερη....δυναμη (ειδικα το Αkainu-WB ηταν καθημερινο σημειο τριβης), ποιος νικαει ποιον και αλλα τετοια χαριτωμενα! Κουραστηκα και ειπα να ψαξω κατι πιο οργανωμενο σε στυλ φορουμ στο νετ και αφου γκουγκλαρα με πεταξε πρωτο πρωτο σ αυτη τη σελιδα..αφου τσεκαρα τι γινετε και μ αρεσε,εγκατασταθηκα! εχω δεν εχω 4 μηνες..newbie ειμαι ακομα!
63 Απ: Πως μπήκατε στο φορουμ Σαβ 05 Μαρ 2016, 03:51
Aldark
Είναι λυπηρό γεγονός πως τα facebook groups παρουσιάζουν μία τεράστια ευκολία και ασυδωσία που απλά οδηγεί σε μπάχαλο...Δυστυχώς όμως οι πιο νέες γενιές δεν έχουν μάθει στη λογική των φόρουμ και μπαίνουν εκεί , και όπως έχω υπερτονήσει πολλές φορές , εξ αιτίας όλου αυτού του άναρχου φαινομένου , η άνιμε κοινότητα στην Ελλάδα , ενώ έχει προοπτικές και βρίσκεται στο πηκ της την τελευταία 2-3ετία , απλά δεν παίζει να οργανωθεί ποτέ και σε άλλα 3-4 χρόνια θα είναι πάλι πεσμένη...Μακάρι να είμαι λάθος. (Αλλά τότε τα περισσότερα παλιά στελέχη θα χουν πιάσει τα 30 και απλά θα χει χαθεί η καλή η σπίθα...)
64 Απ: Πως μπήκατε στο φορουμ Σαβ 05 Μαρ 2016, 06:36
Σκληρός Καριόλης
Κοινωνικη αναλυση εκανε ο αλλος.
65 Απ: Πως μπήκατε στο φορουμ Σαβ 05 Μαρ 2016, 08:19
Tcixlas
αλ κάνε και κανα γράφημα ρε φίλε αν μπορείς με πτώσεις αυξήσεις
67 Απ: Πως μπήκατε στο φορουμ Σαβ 05 Μαρ 2016, 12:30
Deathracer2009
τον σεπτεμβριο του 15 τι εγινε και ειχαμε τοσα posts; ξεκινησε το τουρναμεντ τοτε;
68 Απ: Πως μπήκατε στο φορουμ Σαβ 05 Μαρ 2016, 13:03
Scarlet D.
οχι, τοτε ηταν Tcixlas+Santoryuu+Nikolas26K+εμενα+ο johnyman οποτε δεν ηθελε και πολυ XD
69 Απ: Πως μπήκατε στο φορουμ Κυρ 06 Μαρ 2016, 00:11
Tcixlas
πέσαμε όλοι οι καλοί παρέα και εγώ καιγόμουν
70 Απ: Πως μπήκατε στο φορουμ Κυρ 06 Μαρ 2016, 00:49
Aldark
θα προσπαθήσω μαν σκάειTcixlas έγραψε:αλ κάνε και κανα γράφημα ρε φίλε αν μπορείς με πτώσεις αυξήσεις
ΑΧΝΕCrimson Viper έγραψε:ΝΕ ΤΙ?
όχι , το τουρνουά άρχισε ή νοέμβριο ή δεκέμβιο και αρχικά είχε πολύ λίγο κόσμο , έχω κάτι μπατλς με 2 ψήφους !Deathracer2009 έγραψε:τον σεπτεμβριο του 15 τι εγινε και ειχαμε τοσα posts; ξεκινησε το τουρναμεντ τοτε;
71 Απ: Πως μπήκατε στο φορουμ Κυρ 06 Μαρ 2016, 01:05
The Red-Haired
Την επισκεψιμότητα από μοναδικούς χρήστες την έχουμε?
72 Απ: Πως μπήκατε στο φορουμ Κυρ 06 Μαρ 2016, 02:09
Scarlet D.
The Red-Haired έγραψε:Την επισκεψιμότητα από μοναδικούς χρήστες την έχουμε?
μα βεβαιως κυριέ!
73 Απ: Πως μπήκατε στο φορουμ Κυρ 06 Μαρ 2016, 10:52
Deathracer2009
Crimson Viper έγραψε:The Red-Haired έγραψε:Την επισκεψιμότητα από μοναδικούς χρήστες την έχουμε?
μα βεβαιως κυριέ!
:xD:
74 Απ: Πως μπήκατε στο φορουμ Δευ 07 Μαρ 2016, 17:43
Tcixlas
αν πήγαινε με βάση την επισκεψιμότητα απο μοναδικούς χρήστες θα παίζει να είχα τα πρωτεία τον τελευταίο χρόνο :p
75 Απ: Πως μπήκατε στο φορουμ Δευ 20 Απρ 2020, 20:45
CptLuffy95
Καλησπέρα και από εμένα στην παρέα! Είμαι ο Βασίλης, χάρηκα!
Εγώ σας βρήκα από το site των Joker πριν μερικές μέρες και μπήκα απευθείας. Δεν ήξερα ότι υπήρχε το φόρουμ όλα αυτά τα χρόνια και χαίρομαι που βρήκα άτομα να συζητάω για το αγαπημένο μου άνιμε!
Εγώ σας βρήκα από το site των Joker πριν μερικές μέρες και μπήκα απευθείας. Δεν ήξερα ότι υπήρχε το φόρουμ όλα αυτά τα χρόνια και χαίρομαι που βρήκα άτομα να συζητάω για το αγαπημένο μου άνιμε!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης